V10 Plus

V10 Plus on japanilainen apteekeissa myytävä ihonhoitosarja, joka on kuuluisa erityisesti ihonhoitoseerumeistaan. Ne on pakattu eri värisiin pipettipulloihin, ja seerumeita voi sekoittaa saadakseen yksilöllisen, oman ihon tarpeisiin parhaiten sopivan seerumin. Minulta tiedusteltiin halukkuutta testata tuotteita ja kyllähän merkki kiinnosti. Olen testaillut seerumeita ja rakeentonta kuorintaa nyt useamman kuukauden ajan ja olen valmis arvioimaan nämä. Kuorinta on itse asiassa rutisteltu jo tyhjäksi, se kertoo jo varmasti jotakin siitä pidinkö vai en.

v10plus_sermaide_vitamina_licorice_peelingmask

V10:n sivuilla on kätevä seerumitesti, jonka avulla voi selvittää mikä/mitkä seerumit soveltuvat ihollesi parhaiten. Näitähän on olemassa kymmenen erilaista. Testi suositteli minulle keramidi-, A-vitamiini- ja lakritsiseerumeita. Olen käyttänyt seerumeita aamuin illoin kasvovoiteen alla kaksi kuukautta. Välillä naurattaa itseänikin että on tämä ihonhoito aikamoista tiedettä kun tiputtelen kolmesta eri pipettipullosta taika-aineita, sitten vielä muut voiteet päälle.

v10_serums

A-vitamiiniseerumin luvataan kirkastavan ja pehmentävän ihoa ja vaalentavan tummaa silmänympärysihoa. Tämä on siis siitä harvinainen seerumi että tätä voi ja kuuluukin levittää silmänympärysiholle.

Keramidiseerumi sopii erinomaisesti herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle. Riisin kuoresta uutettu keramidi vahvistaa ihon eri kerroksia, sekä korjaa jo syntyneitä vaurioita. Keramidi stimuloi lipidien tuotantoa ihon eri kerroksissa, ja tekee siten ihosta vahvemman.

Lakritsiseerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Sen sisältämä lakritsanjuuriuute rauhoittaa tulehtunutta, allergista tai auringon polttamaa ihoa, myös tulehtuneita finnejä. Lakritsauute on luonnollinen yrtti jolla tulehdusta parantava vaikutus.

v10plus_serums

Keramidi ja A-vitamiini ovat koostumukseltaan paksuja, lähes geelimäisiä. Seerumia neuvotaan laitettavan kasvoille kolme tippaa kerrallaan. Loogista olisi siis yksi tippa per pullo, mutta lakritsin ollessa paljon nestemäisempää sen tippa on pienempi kuin näiden geelimäisten. Olen käyttänyt näitä nyt niin että laitan lakritsia kaksi tippaa ja muita yhden. Siten pullot hupenevat lähes samaa tahtia. Seerumitipat annostelen kädelle ja siitä painellen kasvoille. Jos tuntuu että määrä ei riitä, voi sekaan lirauttaa hiukan kasvovettä. Sama kikka toimii ihoöljyjen kanssa.

Minun täytyy sanoa että minulla ei ollut kovin suuria odotuksia näiltä seerumeilta. En oikein tiedä miksi, ovathan nämä nimittäin arvokkaita ja laadukkaassa maineessa. Syy on ehkä siinä että en ole oikein löytänyt seerumeita osana ihonhoitoani. Käytän niitä ajoittain mutta en ole ihan päässyt kunnolla seerumeiden maailmaan. Mukava on siis päästä sanomaan että skeptisyydestäni huolimatta nämä toimivat ihollani hyvin!

Huomasin eron helposti kun lähdin neljäksi päiväksi reissuun ja otin toisen valmistajan seerumin mukaan. Suihkusta tullessa ihossa oli useita kuivaa ihoa hilseileviä kohtia. Kun palasin taas V10 Plus-kuurille, läikät olivat tiessään. Ihoni on aamuisin rauhallisen oloinen, finnejä on tullut vähemmän ja ylipäätään ihon sävy tuntuu tasaisemmalta. Toki vuodenajan vaihtumisen myötä tapahtuva ihon kuivuminen yleensä hillitsee finnien tuloa, mutta on niitä aknen kannalta vaikeita talvia nähty tässä useampiakin. Napista täytyy kuitenkin A-vitamiiniseerumin pipetistä. Se ei nappaa tuotetta sisäänsä ihan normaalisti, vaan joskus pipettia saa ihan heilutella että seerumitippa irtoaa sieltä. Muiden seerumien pipetit toimivat hyvin.

30 ml seerumipullo on arvokas, se maksaa noin 78€. En raaskisi näitä omilla rahoillani ostaa ainakaan täysikokoisena. Aika ajoin näistä on kuitenkin saatavilla 10 ml kokeilukokoja, esimerkiksi I love me-messuilla niitä myytiin. Ne ovat hyvä tapa kokeilla seerumimiksaamista.

Sitten se rakeeton kuorinta. Tämä tuote on kohuttanut blogeissa ilmestymisestään asti. Tuotteen toimintamekanismi herättää epäilyksiä ja spekulaatiota. Water Based Peeling Facial Mask on väritöntä geeliä joka hierotaan nopeasti kuivalle ja puhtaalle iholle. Sen annetaan olla viisi sekuntia jonka jälkeen ihoa voi alkaa hieromaan. Mitä enemmän ihossa on kuollutta ihosolukkoa, sitä enemmän iholle muodostuu valkoisia palleroita.

v10plus_waterbased_peeling_facial_mask

Tuotteeseen liittyvä polemiikki on lähinnä liittynyt siihen, että monet ovat olettaneet vakoisen hötön olevan kokonaan kuollutta ihosolukkoa. Se ei kuitenkaan ole. Kuorinnan ainesosat reagoivat ihosta irtoavien ihosolujen kanssa ja muodostavat näitä rakeita.

Itse olen täysin koukuttunut tähän kuorintaan. Tämä on ehdottomasti hellävaraisin kuorinta mitä olen koskaan kokeillut. Tuote on ollut useammankin kerran todellinen pelastus iholleni. Tämä kun ei ärsytä tai saa ihoa punoittamaan lainkaan. Esimerkiksi kun ihoni on saanut ärsytysreaktion, se muuttuu jälkikäteen karheaksi ja kuivaksi. V10 Plussan kuorinnan avulla saan ihon nopeammin paranemaan, kun saan sen kertyneen karheuskökön pois tieltä että hoitavat voiteet pääsevät pehmentämään ja ravitsemaan ihoa kunnolla. Tällä voi kuoria jopa silmäluomet, jota hyödynsin tämän ärsytysreaktion jälkiä paikkaillessa.

v10plus_peeling_face_inci

50 ml tuubi hupenee harmittavan nopeasti, varsinkin jos tätä käyttää useamman kerran viikossa. Olen kuitenkin tykännyt tästä niin paljon, että suosittelin tätä työkaverillenikin ja aion itse hankkia uuden tuubin tämän loppuvan tilalle. Kuorinta maksaa noin 35€.

V10 Plus-jälleenmyyjäapteekit näet täältä. Tuotteita voi tilata myös hiukan edullisemmin verkkoapteekista Apteekkituotteet.fi:stä, jossa on muuten nyt ilmaisten postikulujen tarjouskin 1.11.2015 asti. Taidanpa itse klikata kuorinnan ostoskoriin saman tien, hintaa sille jää 33,70€.

Onko teillä kokemusta V10 Plus-tuotteista?

v10plus_pamela
Kuvausassistentti Pamela

Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

17 thoughts on “V10 Plus

 1. Minä ostin messuilta tuon kuorinnan ja olen sitä nyt muutaman kerran käyttänyt.
  Varmistelin myyjältä vielä monta kertaa, että sopiihan tämä varmasti herkälle iholle 🙂
  Ja jippii, kuorinta on aivan loistava! Tosin olen uskaltanut käyttää tätä vain kerran viikossa, mutta tämä on tähän mennessä ainoa kuorinta, joka ei aiheuta punoituksia tai muita oireita. Suuri plussa myös hajusteettomuudesta.
  Sain myös muutaman näytteen seerumeista, mutta niitä en ole vielä kokeillut.

 2. Sain I Love Me- messuilta näytteen tästä kuorinnasta ja skeptisenä kokeilin. Ikinä koskaan millään kuorinnalla ei ole tullut yhtä sileää ihoa! Ja nassu oli seuraavana aamunakin yhtä sileä kun raekuorinnan jälkeen yleensä vain käyttöpäivänä iho on extrasileä. Toisella käytöllä iho ei tullut niin sileäksi, mutta iho oli kyllä vähän kostea tätä laittaessani, jälkihiki pukkasi saunan jäljiltä. Nyt ostin tätä tuubin ja kokeilut jatkuvat.

 3. Tykkään ihana simona tuosta A-vitamiini -seerumista, myös sarja silmänympärysvoide on tosi kiva tuote. Tuo kuorinta oli itsellen sellainen tosi kiva, mutta ei ehkä mikään ykkönen kuitenkaan.

 4. Mä jäin seerumikoukkuun näiden myötä ja viimeinkin opin ottamaan seerumit osaksi ihonhoitoa. Nyt sitten joudunkin kyttäilemään kampanjoita ja tarjouksia, sillä normaalihinnalla minäkään en näitä pysty hankkimaan. Kuorinta on sentään inhimillisen hintainen ja niin iholleni sopiva, että sitäkin ”joutuu” ostamaan jatkossa.

  1. Hei jes, ollaan molemmat myöhännäisherännäisiä! Aika hyvin nuo värikkäät pipettipullot ovat ujuttautuneet osaksi ihonhoitorutiiniani. En vaan millään jaksa ottaa niitä reissuun mukaan ja ihossa kyllä huomaa sen aika pian. Aika usein kun tulee oltua viikonloppu pois kotoa.

 5. Miten pitkään testaat tuotetta yleensä ennenkuin uskallat sanoa, että se ei kuivata / ärsytä ihoa / pahenna aknea? Mä olen kyllästynyt siihen mantraan että ”aluksi näppyjä tulee enemmän kun iho alkaa puhdistua”. Tuolla periaatteella mun ihon tulisi olla persikkaisen sileä. 😀 Joskus käytin sitkeästi jotain puhdistusainetta näpyistä välittämättä ja lopetin vasta, kun oli pakko mennä lääkäristä hakemaan antibioottikuuri…

  Olen kovin arka testaamaan mitään uutta ja ihmeellistä tai muuttamaan useamman kuin yhden ihonhoitotuotteen kerrallaan. Kaverit kyllä tykkää kun jakelen kaikki pari viikkoa testatut ja sopimattomat tuotteet eteenpäin, lompakko taas ei ole yhtä innoissaan. Pienikokoisia tuotekokoja saisi olla enemmän tai testerien tulisi olla isompia.

  On ihanaa lukea muiden testailuja ja salaa toivoa että samalla löytyisi itsellekin sopivia tuotteita. 😀

  1. Hei Tiina, kuulostaa siltä että sinun kannattaisi kokeilla V10 Plus -sarjan C-vitamiini ja Lakritsi/Keramidi seerumeita jos sinulla on helposti ärtyvä kuiva iho joka on myös akneen taipuvainen. C-vitamiini hoitaa akneihoa mutta on samalla kirkastava ja heleyttävä antioksidantti. Lakritsi seerumi rauhoittaa ja hoitaa tulehtunutta ihoa, Keramidi seerumi kosteuttaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. C-vitamiini seerumia voit sekoittaa jompaan kumpaan, Lakritsiin tai Keramidiin. Yleisön pyynnöstä on 10ml:n koko saatavilla kaikista apteekeista. Jos sitä ei satu hyllyssä olemaan, pyydä että tilaavat sinulle Tamrosta. Jokainen apteekki Suomessa pystyy tuotteen tilaamaan yhden (arki)päivän varoitusajalla.Tuloksia tulet huomaamaan 3-10 päivässä.
   Onnea kokeiluun 🙂 Nina Forssell/ Ihola Oy (V10 Plus maahantuoja)

   1. Kiitos vastauksesta!

    Kiva tietää että pienempääkin kokoa löytyy. 🙂 Laitan tuon muistiin ja hankin kokeiltavaksi, kun nykyinen seerumi loppuu!

  2. Mun aknehan on hormoniperäistä että ulkoisella kosmetiikalla sitä lähinnä voi lieventää. Mutta jos akne on pahalla tuulella, se on eikä sitä mikään tuote kokonaan poista. Yleensä en arvostele tuotteita, varsinkaan kasvojenhoitotuotteita millään viikon kokeilulla. Mielestäni tuo parin kuukauden testipätkä osoittaa jo aika hyvin että seerumit tekivät kyllä positiivista iholleni. Toki huonoja naamapäiviä on mahtunut tälle ajanjaksolle, mutta ne eivät ole olleet mitään katastrofeja. En ole parantunut aknesta enkä usko että mikään yksittäinen tuote sitä saisikaan aikaan. Tuo kuulemasi mantra on sellainen mihin minä en usko, jos joku tuote aiheuttaa iholleni negatiivisia oireita en jatka sen käyttöä. Maailma on täynnä kosmetiikkaa, varmasti löytyy vaihtoehto joka toimii ilman että ensin tarvitsee kärsiä jotain kauheaa ”puhdistumisvaihetta”.

   1. Kiitos vastauksesta.

    Hormonaalinen akne on minullakin. Pintakuiva sekaiho joka ottaa itseensä monesta asiasta, ei oikein auta asiaa. Kiva kuitenkin aina löytää jotain uutta mitä testailla. En henkeä pidättäen odota ihmeparantumista, mutta pienikin helpotus on joskus paikallaan.

    1. Suurimman avun kosmetiikkatuotteista ovat tuoneet Lieracin aikuisiän aknen päivävoide (josta olen kirjoittanut) ja Salcuran Antiac Daily Face Wash ja kasvosuihke 🙂 Kannattaa ne tsekata, tuo Lieracin voide on tuonut avun monille aknen kanssa kamppaileville kanssabloggaajillenikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *