Ripsien kestotaivutus Yumi

Sain I love me-messuilla tilaisuuden kokeilla blogiyhteistyönä Yumi-ripsien kestotaivutusta. Alaviistoon osoittavat ripseni ovat minulle varsinainen murheenkryyni joten mikä tahansa keino jolla saisin niistä näyttävämmät kiinnostaa. Olen aiemmin käynyt ripsipermanentissa kerran Tallinnassa, eikä kokemus ollut mikään kovin hyvä. Aineet kirvelivät silmissäni voimakkaasti. Kaarevat ripset olivat kuitenkin kivat ja vaikutus pysyi useamman kuukauden. Yksi itsepäinen ripsi kyllä silloin laskeutui alaviistoon jo viikon jälkeen, se ei ollut varmaankaan ollut hyvin aseteltuna. Herkkä silmänympärysihoni turposi jonkun verran taivutuksen jälkeen mutta se tasoittui vuorokaudessa.

Kuva vanhasta postauksesta, ripset luonnontilassa ja taivutettuna

Yumi-ripsien kestotaivutus eroaa ripsipermanentista oikeastaan vain sillä mihin asentoon ripset taivutetaan. Kun ripsipermanentissa luomiin liimataan pyöreä rulla joka määrää ripsien muodon, kestotaivutuksessa pyrkimyksenä on saada ripset nousemaan jo tyvestä tehokkaasti ylöpäin. Tulos on siten näyttävämpi kuin perinteisessä ripsipermanentissa. Käytettävät aineet ovat muuten samat. Taivutus pysyy ripsissä niin kauan kunnes ne uudistuvat, eli taivutettu ripsi tippuu pois ja tilalle kasvaa uusi. Yleensä tähän menee muutama kuukausi.

Taivutuksen minulle teki espoolaisen Kauneuskeskus Fenixin Marjo. Kestotaivutus alkoi silmämeikin poistolla. Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, koska vesilikoinen suoristaa ripsientaivuttimella ylös taivutetut ripset oitis. Silmänympärysihoni on herkkä, ja tämä poistoaine tuntui jo hiukan ärsyttävän sitä. Mitäpä sitä ei kauneuden eteen tekisi. Tässä kuva meikäläisestä hoitopöydällä.

yumi_kestotaivutuksessa

Luomille laitettiin geelilaput joiden pitäisi samalla myös hoitaa ihoa. Ripsien alle tuleva muotti on läpinäkyvä joten sitä ei kuvasta kovin hyvin erota. Muotteja on kolmea eri kokoa, S, M ja L ja minun ripsilleni käytettiin kokoa M. Kaikkein tärkein työvaihe kestotaivutuksessa on ripsien asettelu muotin päälle. Ne nimittäin asettuvat juuri siihen muotoon mihin ne asetellaan, ja pienikin vinous tai asetteluvirhe näkyy lopputuloksessa. Marjo oli kyllä hyvin huolellinen ja tarkka tekemään.

yumi_kestotaivutuksessa_2

Kun ripset on aseteltu paikalleen, levitetään ripsiin sen rakenteen rikkova aine. Se saa vaikuttaa 12 minuuttia. Sen jälkeen se pyyhitään pois ja päälle levitetään aine joka saa ripset jäämään tuohon aseteltuun asentoon. Vaikutusaika on 10 minuuttia. Lopuksi ripset vielä värjätään. Väriaine vaikuttaa normaalia nopeammin kun ripsikarvan pinta on jo valmiiksi hiukan huokoinen ja auki. Kaiken kaikkiaan hoito kestää tunnin.

yumilashes

Tällä kertaa aineet eivät onneksi kirvelleet lainkaan. Hihkuin yllättyneenä peilin käteen saatuani että ”En voi uskoa että nämä ovat minun ripseni! Nämä ovat ihan mielettömät! En ole ripsivärilläkään saanut näin upeita ripsiä aikaiseksi!”. Ripset todella näyttivät todella pitkiltä ja tuuheilta vaikka niissä ei ollut meikkiä. Tämän kännykkäkuvan olette nähneetkin jo I love me-messupostauksen yhteydessä.

Ripsiä ei saanut kastella lainkaan vuorokauteen, mielummin kahteen. Väriaineen rippeitä oli vähän hankalaa kaivella pelkällä pumpulipuikolla luomirajasta. Sanoin Marjolle jo hoidon yhteydessä että luulen että silmänympärysihoni varmaan saattaa turvota tämän seurauksena. Esimerkiksi Dr.Hauschkan silmänympärysihon haudelaput saivat luomeni ärsyyntymään aivan kauheasti.

Ja kyllä, reaktio tuli. Valitettavasti vain voimakkaampana mitä olin ajatellut. Ihoni ei selkeästikään tykännyt noista geelilapuista. Yläluomi alkoi jo illasta turvota ja aamulla se oli jo niin turpea ettei minulla ollut luomivakoa ollenkaan. Onneksi mustalla luomivärillä voi tehdä lähes ihmeitä ja kehtasin lähteä sunnuntaimessuilemaan. Älkää nyt liikaa järkyttykö tästä kuvasta, halusin kuitenkin näyttää sen koska tässä näkyy todella tehokkaasti se miten paljon tumma pienentää.

allergia

Geelilapusta jäi alaluomelle tarkkarajainen punainen atooppinen ihottuma joka oli kuivan kireä viikon verran. Ahkerassa rasvaamisella ja Hydrocortisonilla sain sen onneksi viimein taltutettua. En halunnut ottaa kuvia ripsistä ennen ihottuman paranemista. Tässä kuva reilu  viikko taivutuksen jälkeen. Ihanan väsyneen näköinen meikitön naama, hahah.

yumi_jälkeen

Kuten näkyy ripset kaareutuvat normaalitilaan verrattuna todella upeasti. En ole ripsiväreilläkään aina saanut ripsien pituutta aina yli luomivaon rajan. Olen nyt voinut testailla vesiliukoisia ripsivärejä ja pääsen niitä teillekin arvioimaan. Ripsivärin kanssa nämä ovat tietenkin vielä näyttävämmät.

yumi_os
Oikea

Oikean silmän ripset menevät aika lailla täydellisesti. Vasemmassa silmässä sitten on muutama itsepäinen ripsi jotka taipuvat vaakatasossa (!). Ne kääntyivät tuohon suuntaan vasta sitten kun ripset olivat oikeasti jo täysin puhtaat. Pitkään käsittelyn jälkeen ripset nimittäin tuntuivat jäykiltä ja siltä että niissä on vielä jotain ylimääräistä. Ripsirajaan myös kerääntyy helposti jotain kökköä jota saa kaivella pois. Se saattaa liittyä siihen että hoidon jälkeen silmäni ovat tuntuneet tavallista kuivemmilta. Kuivuutta aiheuttaa varmasti myös se, että vietän joka päivä pari tuntia ilmastoidussa autossa.

Vasen

Ripsivärin kanssa ne useimmiten kääntyvät oikeaan suuntaan mutta eivät aina. Joskus ripset myös kiertyvät alaviistoon eli jotenkin ne taisivat olla kiertyneenä tai kääntyneenä taivutusta tehdessä. Ripseni ovat ilmeisen itsepäiset.

Kaiken kaikkiaan, ärsytysreaktiosta huolimatta, olen taivutukseen todella tyytyväinen. Haluan jatkossakin kestotaivututtaa ripseni, mutta vain jos taivutuksen voi tehdä ilman niitä geelilappuja.

Yumi-kestotaivutuksia tehdään näissä kauneushoitoloissa. Hinta on noin 79€.

Alkoiko kiinnostaa? 🙂

unimarilyn
Marilyn rennoissa viikonlopputunnelmissa

Hoito saatu blogiyhteistyönä.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “Ripsien kestotaivutus Yumi

  1. Tulos on kyllä tosi makee! En yhtään ihmettele, että ottaisit toisten. Tuohan kohottaa katsetta ihan sikana jopa ilman meikkiä.

  2. Olen jo aiemmin ko.taivutuksista ystävältäni kuullut ja jo silloin harkitsin taivutusten ottamista, sitä kuitenkaan saamatta aikaiseksi – pitääkin laittaa uudelleen mietintämyssyyn 🙂

  3. Minullekin tehtiin omien ripsien taivutus paikallisessa kauneushoitolassa kaksi viikkoa sitten ja minäkin hihkuin onnesta toimenpiteen jälkeen, niin super hienolta ripseni näyttivät ! Onneksi silmäni kestivät hyvin aineet ja miten paljon taivutus on vähentänyt ripsivärin määrää ja miten paljon aikaa aamuisin säästyy 🙂 Olen ikionnellinen !

  4. Ohoh! Upeaa jälkeä! 🙂 Mulla on juuri samaan tapaan suoraan alaviistoon kasvavat ripset. Pituussa niissä kyllä riittäisi, mutta eihän niitä näe minnekkään kun eivät taivu kauniisti ylös! Pitääkin pistää tämä korvan taakse, jos vaikka kesäksi kävisi ottamassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *