Avènen rauhoittava silmänympärysvoide

Apteekissa myytävä Avène on kehitetty sille kaikista herkimmälle iholle. Tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen, se on tärkeä ainesosa jokaisessa merkin tuotteessa. Vesi on bakterologisesti puhdasta ja pH:ltaan neutraalia. Avènen käyttämä lähdevesi johdetaan suoraan tehtaaseen jossa se saadaan käsiteltyä mahdollisimman steriilisti. Ainesosien puhtauden vuoksi säilöntäaineiden määrä voidaan minimoida, nekin kun saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Avènen tehtaan yhteydessä Ranskassa on myös dermatologinen hoitokeskus johon ihotautipotilaat tulevat lääkärin lähetteellä erilaisiin hoitoihin. Tämä on minusta jotenkin tosi kiehtovaa!

avene_soothing_eye_contour_cream

Avène Soothing eye contour creamilla on Allergia- ja astmaliiton tunnus. Tuote on hajusteeton ja parabeeniton. Se soveltuu erinomaisesti kuivalle, herkälle, kutisevalle ja atooppiselle iholle. Itse kärsin usein talvisin silmäluomien ihottumasta, siksi halusinkin kokeilla tätä tuotetta viime talvena. Voide on keskitäyteläistä ja se imeytyy ihoon hyvin. Koostumuksensa ansiosta sitä voi mainiosti käyttää aamuin illoin. Tykkään tämänmallisista silmänympärysvoidetuubeista, kapeasta ja pitkästä kärjestä on helppo annostella juuri sen verran voidetta kun haluaa.

Tästä voiteesta voisin sanoa että tämä on ihanan tylsä. Pakkaus, koostumus ja tuoksu ovat neutraalit ja vähän mitäänsanomattomat, mutta eipä Avène yritäkään olla muuta kuin hyvä peruskosteuttava tuote jota se kaikkein herkinkin hipiä sietäisi. Tartun tähän tuotteeseen harva se päivä, tästä on tullut vähän sellainen turvatuote. Reissussa tälläinen aamuin ja illoin toimiva silmänympärysvoide on hyvä. Normaalistihan rakastan hifistellä aamulla turvotusta poistavalla virkistävällä silmänympärystuotteella ja yöksi pakata tuhdisti kosteuttavuutta ja hoitavuutta täyteläisemmällä voiteella. Vaihtelu kuitenkin virkistää, vaikka se olisikin vähän hajuton, vaihtelua sekin 🙂

avene_soothing_eye_contour_cream_inci
INCI

Avène Soothing eye contour cream maksaa noin 22€ / 10 ml ja sitä myydään näissä apteekeissa.

Tälläistä tänään :)
Tälläistä tänään 🙂

 

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

9 thoughts on “Avènen rauhoittava silmänympärysvoide

  1. Mitenkäs muuten se ripsien kestotaivutus on kestänyt? Onko pysynyt koko viikon ja miten kauan sen pitäisi kestää? Onko tuo kestotaivutus sama kuin ripsipermanentti vai jokin uusi asia?

  2. Olen täsmälleen samaa mieltä. Toimiva tuote, mutta se wau-efekti jää puuttumaan.

  3. Joo, tää on hyvä! Mummuni meikkipussista löytyi korkkaamaton pullo, jonka nappasin itselleni. Kosteuttaa kivasti, mutta voin käyttää tätä meikin alla. Ja nimenomaan ihanan tylsä. Ei kaikkien tuotteiden tartte olla glitteripommia.:D

    Oli muuten kiva törmätä messuilla!:)

    1. Mun mummon kosmekaapeissa ei oo mitään noin kivaa, kade! Juu oli todellakin kiva nähdä 🙂 Yritin muuten tänään korkata sitä Bioeffectin seeruminäytettä eikä pullo aukea. Nöyyyy! Saitko sä omasi auki?

      1. Joo, sain, mutta piti vääntää aika kovaa. Lisäksi sitä seerumia läikähti prosessissa aika paljon näpeille..:/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *