Laveran limenraikas deodorantti

Kun minulla kesällä tuli tarve ostaa uusi deodorantti, valitsin luonnonkosmetiikkamerkki Laveran. Ruohonjuuren hyllyjen ääressä huomasin että pakkaukset olivat juuri uudistuneet. Mukava yllätys oli myös se, että hinta oli halventunut muutamalla eurolla. Olin käyttänyt aiemmin pullollisen Orange Feeling- eli appelsiinin tuoksuista dödöä, ja nyt valitsin kirpeän limen.

lavera_deodorant_lime

Laveran deodorantit ovat alkoholittomia, aidosti alumiinittomia, ja tuoksuvaihtoehtoja on useita. Uudistuksen myötä lasipullo vaihtui muoviseen, kierrätyksen kannalta mielestäni ikävä juttu. Toki muovinen on turvallisempi kuljettaa mukana esimerkiksi treenikassissa. Samalla pakkaus ”kääntyi ylösalaisin”, tuote seisoo nyt korkin päällä pallo alaspäin. Roll-on-pallon koko on myös kasvanut.

lavera_deodorant_lime_2

En tiedä kuvittelenko vain, mutta mielestäni se appelsiiniversio kuivui nopeammin kuin tämä. Dödö myös jättää vaaleita raitoja vaatteisiin varsin helposti, toisin kuin aiemmin käyttämäni appelsiini. Kysyin maahantuojalta onko koostumus muuttunut pakkausuudistuksen myötä, kuulemma ei ole. Lime- ja appelsiiniversiot ovat toki eri tuotteita ja sisältävät eri ainesosia. Luonnonkosmetiikassa erienkin välillä voi olla vaihtelua, riippuen raaka-aineiden sadon vaihtelusta.

lavera_deodorant_lime_inci

Hikoilu ja hien haiseminen ei ole minulle mikään suuri ongelma varsinkaan näin kylmemmillä säillä, joten hajujen ehkäisemispito on ollut minulle riittävä. Luonnonkosmetiikan deodorantithan eivät pyri estämään hikoilua (kuten antiperspirantit) vaan estämään sen hien haisemista. Tämä tapahtuu iholla hajun aiheuttavien bakteereiden syntyä estämällä. Siksi dödö pitäisikin aina levittää vastapestylle puhtaalle iholle.

Limedödön tuoksu on mieleeni, tykkään raikkaista sitrustuoksuista.

Laveran deodorantit maksavat noin 10€ ja jälleenmyyjät näet täältä.

P.S. Ei oo mun koipi
P.S. Ei oo mun koipi

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Laveran limenraikas deodorantti

  1. Sain P.S.:stä aamun naurut 😀 Mulla on usein noitten sitruksien kanssa se päänsisäinen ongelma, että mun mielestä ne jo haisevat itsessään vähän samalta kuin hiki. Tai jotenkin miellän ne samankaltaisiksi tuoksuiksi. Sit en tiedä kumpi haisee, dödö vai hiki 😀 Ajattelin joskus testata sitä Orangea.

  2. Ei nyt liity tähän dödöön, vaan Madaran Herbal Deodoranttiin. Onko sinulla ollut sen pallon kanssa ongelmia? Minusta se ei pyöri kunnolla eikä voi pyörittää kuin yhteen suuntaan tai hiertää kainaloita. Välillä käytän suihkedödöä ja parissa päivässä tuo Madaran pallo kuivuu sellaiseksi että sitä saa ravistella ja pyöritellä ennenkö liikkuu iholla ilman kitkaa. (On käyttäytynyt näin koko ajan, myös uutena. Parasta ennen päiväänkin on vielä yli vuosi.) What kind of sorcery is this? :0

    Täytynee siis seuraavaksi kokeilla Laveran omia jos ei ala Madara pelittää!

    1. Olen useammankin pullon sitä kyllä käyttänyt vuosien varrella, mutta eikös se uudistunut vastikään? Onko sinulla sitä uutta vai vanhaa versiota? Itselläni ei ole ollut sen suurempia ongelmia. Joskus nuo tosiaan saattavat kuivahtaa paikalleen, silloin olen itse sormella pyöräyttänyt roll-onin taas liikkeelle. Laveran dödöaineen koostumus on Madaraa paksumpaa joten se ei kuivahdakaan niin helposti sinne väliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *