Suosikkishampooni. Se on L’Anzalta.

Olen vihjaillut jo muutamassakin postauksessa ”uudesta” lempparishampoostani ja nyt esittelen tämän mielitiettyni. Ensimmäinen pullo on jo rutisteltu tyhjäksi ja lisää hankin taatusti.

Alustuksena kerrottakoon että päänahkani on hiukan ongelmainen ja hiustyyppini moniulotteinen, siispä täydellisen shampoon löytäminen ei ole mikään helppo nakki. Päänahkani rasvoittuu pikavauhtia, illalla tehdyn hiustenpesun jälkeen päänahka saattaa jo aamulla olla nihkeän tuntuinen. Kun valitan päänahkani rasvoittumista, se ei siis tarkoita että hiukseni näyttäisivät rasvaisilta. Itse haluan kuitenkin päänahan pysyvän raikkaampana, mielellään lähes sinne seuraavaan pesuun. Pesen siis hiukset joka päivä, joten mielestäni en pyydä kuuta taivaalta. Ongelmanani toisinaan on myös ollut finnit ja näpyt päänahassa.

Kun sanon hiustyyppini olevan moniulotteinen, sillä tarkoitan sitä että osa yksittäisistä hiuksista on suoria, osa taipuvia ja osa ihan afrokäkkäröitä. Hiuksen pinta on lasimainen. Kihartuvaisuus hiuksessani tekee siitä janoisen kosteudelle, mutta lasimaisuus taas saa hiukset makaamaan päätä pitkin hyvin helposti. Kaiken lisäksi föönaan ja suoristan hiukseni päivittäin, joten hoitotuotteiden pitäisi pystyä hiukan kompensoimaan myös tätä vaurioittamista. Toki käytän useampaakin lämpösuojaa aina mutta eivät ne vaan riitä kun altistus on näin tiheää.

lanza_healingremedy_shampoo_healingstrength_conditioner

Minulta kyseltiin keväällä halukkuutta testata kampaamomerkki L’Anzan tuotteita. Suurin piirtein kiljuin innosta, koska olin kokeillut L’Anzaa aiemminkin ja pitänyt kovasti. Minun mielikuvissani L’Anza on se millä hiusongelmat parannetaan oli sitten ongelmana pörröinen tukka tai puhkiblondattu hamppukasa. Merkin motto onkin ”terve hius on kaunis hius”.

L’Anzan asiantuntijat valitsivat minulle sopivat hoitotuotteet hiuskuvaukseni mukaan. Shampooksi valikoitui Healing Remedy Scalp Balancing Cleanser sekä hoitoaineeksi Healing Strength Manuka Honey Conditioner. Testiin pääsi myös muutamia tehohoitotuotteita mutta niistä lisää myöhemmin.

Ja siitä se HG-shampoo vihdoin löytyi. Scalp Balancing Cleanser on suunnattu sekä kuivalle että hilseilevälle päänahalle. Voisi sanoa että kiukuttelevalle päänahalle, kuten tämä meikäläisen on. Se rauhoittaa ja elvyttää hiuksia ja hiuspohjaa papayan, mintun ja muiden kasviuutteiden avulla. Shampoo ei sisällä sulfaatteja tai parabeeneja ja sopii hyvin myös värjätyille hiuksille. Värjättyjen hiusten shampoista ja hoitotuotteista ylipäätäänkin on muuten kiinnostava postaus Glitz&Glam-blogissa, kurkatkaahan!

lanza_healing_remedy_shampoo

Tämä shampoo ei siis tehonnut heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kohautin olkapäitäni että jaa, ei se sitten toiminutkaan, ja jatkoin käyttämistä. Jossain vaiheessa havahduin siihen että hei, päänahkani on ihan puhdas vielä vaikka olen menossa jo taas hiustenpesulle. L’Anza teki taikojaan! Nyt lähinnä suren putelin loppumista ja pelkään että totutan hiuspohjani tuotteelle ja sitten se ei enää toimikaan. Siksi käytän viikottain myös muita shampoita. Mutta kyllä sen huomaa aina seuraavana päivänä millä on hiuksensa pessyt. Minä todella rakastuin tähän shampooseen!

Jos hiukseni ovat kovin likaiset (lue: olen skipannut yhden pesun), joudun vaahdottamaan kahdesti. Muuten yksi riittää. Vaikka shampoon koostumus ei ole todellakaan mitään lirua, en koe tätä kovin riittoisaksi. Saan annostella vihertävänsinistä shampoota noin kahden 2€:n kolikon verran per vaahdotus saadakseni sen varmasti leviämään kaikkialle päänahkaan. Paljonko te muuten käytätte shampoota kerralla?

lanza_manukahoney_conditioner

Opiskeluaikanani käytin pullollisen Dry Hair-sarjan harmaaseen pulloon pakattua hoitoainetta ja muistelen sitä vieläkin lämmöllä. Kyseinen tuote on lopetettu mutta Manuka Honey Conditioner on kyllä mainio korvike sille. Tämä hoitoaine lupaa suojella hiusväriä, vahvistaa hiuksia sekä estää niiden haurastumista. Erityisesti pitkien hiusten useita vuosia vanhat latvat hyötyvät tämän tuotteen ominaisuuksista. Tykkään tässä hoitoaineessa erityisesti siitä, että se tuntuu kosteuttavan hiuksia todella tehokkaasti mutta ne eivät jää liian lirun liukkaiksi. Koostumus on paksua ja näin lyhyissä hiuksissa varsinkin todella riittoisaa. Herkullinen tuoksu ei sekään haittaa lainkaan!

L’Anzaa myydään valikoiduissa kampaamoissa. Tuotteet maksavat noin 38€. Huomasin että maahantuojan omasta verkkokaupasta L’Anzaa (ja myös muita merkkejä kuten Sexyhairia, Moroccanoilia ja Evoa) saa erittäin edulliseen hintaan. Rakkausshampooni maksaa siellä vain 29,50€ ja osasta tuotteita on saatavilla myös 750 ml jättikokoja. Postikulut ovat 6€ ja paketti saapuu parissa päivässä.

Kissatkin ovat rakkaudellisissa tunnelmissa!
Kissatkin ovat rakkaudellisissa tunnelmissa!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Suosikkishampooni. Se on L’Anzalta.

  1. Oli pakko tulla heti lukemaan, koska otsikosta arvasin, mikä postaus tämä on! 😀

    Lanzalla on kyllä ihania tuotteita, mutta tätä shampoota en olekaan vielä kokeillut. Käytän shampoota saman verran kuin sinäkin, vaikka kuinka hieroo päänahkaan, niin ei näin pitkissä hiuksissa ala mikään euron kolikon kokoinen klöntti vaahdota kunnolla.

  2. Nyt ilmojen kylmetessä päänahkani on alkanut kiukuttelemaan. Ehdin jo innostua tuosta shampoosta, mutta sen hinta on kyllä opiskelijalle auttamatta kipurajan yläpuolella. Etenkin, jos tuote ei ole edes kovin riittoisaa. Harmi, mutta täytynee silti laittaa suositus muistiin 🙂

      1. Tää shampoo on jäänyt mieleeni kummittelemaan, ja kuinka ollakaan löysin tätä -50% alennuksessa (vain 15 €!) lähikampaamon muuttomyynnistä. Toimii myös mun kiukuttelevaan päänahkaan hyvin ja olen voinut pidentää pesuväliä aina silloin tällöin kahteen päivään. Kiitokset siis vinkistä 🙂

  3. Kiitos vinkistä. Eilen tilasin ja tänä aamuna hain Matkahuollosta. Oli kyllä nopea toimitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *