Syyskuussa loppuneet tuotteet

Koska elokuun saldo oli nihkeä, syyskuussa loppuneita taas riitti. Muutama ns. ikuisuustuotekin, jes!

Kävin myös kaappejani läpi ja poistin sieltä vanhentunutta kosmetiikkaa. Yhteissaldo on sitten jo todella runsas. Sukelletaanpa purkkimereen!

Lumene SPA Kiinteyttävä Vartaloemulsio oli kyllä varsinainen pettymys. Voide jätti ihon tahmaiseksi ja tukki ihoa (sain vartalooni finnejä pitkin poikin). SPA-sarja onkin käsittääkseni lopetettu ettei näitä enää näy kuin alepoistotiskeillä.

Korres Mint Tea Bodymilk  on alunperin ollut tuoksusuosikkini Korresin vartalovoiteista. Olen nyt useamman tuubin näitä käytettyäni todennut että voiteet hitusen ärsyttävät ihoani. Tämä jääköön siis viimeiseksi Korresin vartalovoiteekseni.

Dr.Scheller Pomegranate Shower Gel päätyi miesparkani käyttöön minun perintönäni. Syyt voi lukea tästä postauksesta. Mieheni on kyllä varsinainen kosmetiikkani jätemylly, harvoin hän saa ostaa itse suihkusaippuaa, shampoota tai kasvovoidetta 😀

Dr. Hauschka Rose Nurturing Body Wash* oli vanhentunut jo helmikuussa, ja oli sen koostumuskin jo hiukan muuttunut. Käyttömukavuuteen sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta. Olen postannut tästä ja muistakin tuoksuvaihtoehdoista reilu vuosi sitten täällä.

Emendo Tea Tree Shampoo* koki myös saman kohtalon kuin pomegranate-suihkari. Käytin shampoon itse puoliväliin ja mies sai loput. Pullossa puhutaan hellävaraisesta puhdistuksesta, mutta tämä on kyllä pesevämpi kuin useimmat syväpuhdistavat. Hiukset jäivät päivittäisessä käytössä karheiksi. Mieskin oli helpottunut kun puteli lopulta loppui.

SIM Mega Finish Hairspray* oli kiva tiukan pidon hajusteeton hiuslakka. Kova haastaja suosikilleni Cutrin Sensitivelle. Tämä toimi hyvin, eikä suutin tukkeutunut. Pito on voimakas, joten käytin tätä otsatukan paikallaan asettamisessa. En kuitenkaan ihastunut niin kovin että tätä olisi pakko saada uudelleen.

Scholl Foot Care Peeling Cream oli tosi tehokas ja hyvä jalkojenkuorinta. Kuorivat rakeet olivat luonnon hohkakiveä ja kuorinta tehostui AHA-hapoilla. Olen kyllä vähän huono käyttämään jalkakuorintoja, tuntuu että raspi tehoaa kantapäihin paremmin kuin kuorintavoide.

Clarins HydraQuench Cream-Mask 15ml oli peruskiva kosteusnaamio. Ei valitettavaa, ei suuria tunteita, ei salamarakastumista.

Lumene for Men Virkistävä Silmänympärysstick on ihan ikuisuuden vanha, ja löysin tämän jonkin aika sitten reppuni sivutaskusta. Pakkohan sitä oli sitten käytellä loppuun. Luulen että tämä ei ollut aikoinaan mikään myyntihitti, vaikka viilentävä tunne iholla kiva olikin.

Saluvital Argan Oil oli joulupukin tuomisia viime vuodelta. Joulupukki oli tuonut öljyn Kanarialta asti. Sekoittelin vartalovoiteeseen. Öljyboostailusta olen kirjoittanut täällä, aihe alkaa taas olla ajankohtainen. Öljyn mukana tuli kasvovoidenäyte, ja se aiheutti ihooni pahan allergisen reaktion 🙁

Urtekram Hand Cream Rose* (ei kuvassa, unohtui) on hinta-laatusuhteeltaan mainio tuote. Tuoksultaan Aloe Vera-sarjan appelsiinisuus on kuitenkin enemmän mieleeni. Voide kosteuttaa kuivia käsiä tehokkaasti mutta imeytyy kuitenkin kiitettävän hyvin. Suosittelen! Olen niistä Aloe Vera-versioista kirjoittanut täällä.

Weleda Iris Hydrating Masque oli vuosia HG-naamioni. Olen käyttänyt näitä varmaan viisi tuubillista. Aika aikansa kutakin, pidän vähän breikkiä. Tykkäsin tässä naamiossa siitä että se rauhoitti ihoani todella tehokkaasti ja tuntui tosi raikkaan kosteuttavalta. Tuoksu tosin vähän ärsytti silmiäni.

Baba de Caracol Active Gel* toimi pitkään seerumin korvikkeena. Tämä ei valitettavasti ainakaan rauhoittanut ihoani, enkä oikein osaa sanoa tekikö tämä ihooni mitään konkreettista. Etanalimatuotteiden postaus täällä.

The Body Shop Moringa Shower Gel 60 ml tuli TBS:n joulukalenterista ja oli työn ja tuskan takana saada tyhjäksi. En oikein välittänyt kukkaistuoksusta ja geeli kuivatti vähän ihoani. Pullon saatan kyllä säästää reissukäyttöön.

Dr. Organic Aloe Vera Wet Wipes olivat SURKEITA! Kauhea pettymys! Wet wipes my ass, ihan kuivia olivat. Siirrän nämä kenkienputsaamiskäyttöön. Dr. Organicit ovat yleisesti olleet mieleeni joten tämä järkytti maailmaani. Merkkiä ei myydä Suomessa, omat tuotteen olen ostanut Tallinnan Kaubamajasta.

L’Oreal Voluminous Miss Manga WP-ripsiväri on USA-tuomisia. Omissa nysäripsissäni pelkkä volyymi ei riitä vaan tarvitsen myös pituutta. Tämä ei minulla siis ollut mitenkään ihmeellinen. Kuivahtanutta massaa käytin alaripsiin, oikeasti tämä ”loppui” jo aikoja sitten.

Vanhentuneina heitin roskiin myös nämä.

Madara Decoface Sun Flower oli kyllä ihan tyhmä hankinta. Käytin tätä pienen kokeilutuubin vuosia sitten kun innostuin kesällä itseruskettamaan itseni normaalia huomattavasti tummemmaksi. Siihen ihonsävyyn tämä oli täydellinen, ja kun ihonikin oli hyvässä kunnossa tämä riitti pelkästään ihomeikiksi. Päivämäärien paukuttua 11/2011 voi vain ihmetellä miksi ihmeessä olen muuttanut tätä kaksi kertaa mukanani kun en tosiaan edes ole oikean värinen tuotteelle 😀

La Roche-Posay Anthelios XL Tinted Fluid SPF50 on vanhentunut jo 10/2013 mutta jostain järjettömästä syystä olen hillonnut tätä hyllyissäni. Heippa!

Yves Rocher Yria-kiillon sävy 109 oli kiva, mutta sormilla kaiveltava pakkaus on aina miinusta. Tämä on jo tosi vanha, arvioisin että noin kuusi ellei peräti seitsemän vuotta. Koostumus ja tuoksu ovat vielä ihan ok mutta ehkä tämänkin on jo aika poistua keskuudestamme.

ACO Sun Cerat High Protection-huulivoide on jo useamman vuoden vanha. Se on myös kerran jo sulanut hylsystään ulos rantakassissa lojuessaan ja jähmettynyt uudelleen puikon kanteen. En pitänyt tämän tunnusta huulilla, mutta sama pätee kaikkiin suojakerroinhuulivoiteisiin.

No7 Stay Precise Felt Tip Eyeliner löytyi jostain laukkuni pohjalta. Ikivanha. Minulla on todella huono tapa säästellä melkein loppuneita rajauskyniä käsilaukun hätävaroiksi.

Essence Lash&Brow Gel Mascara on saanut tuon iljettävän värinsä siitä että levitin sitä kulmakarvapuuterin päälle. Olen ostanut tämän Berliinistä viisi vuotta sitten, joten roskiskamaa todellakin.

Estee Lauder Pure Color Gloss Pink Glaze on ihanan sävyinen tuubissa mutta huulilla se on jotenkin viiruinen ja liian vaalea. Vuonna 2011 ostettu kiilto on todellakin jo eläkkeensä ansainnut.

Burt’s Bees Lip Gloss 251 Evening Glow oli myös virheostokseksi osoittautunut. Innostuin näistä kun bongasin kaupassa mutta kiiltoa ei sitten tullut käytettyä. Tämä on pyörinyt laukkuni pohjalla viimeiset pari vuotta niin että pakkaustekstitkin ovat kuluneet pois. Kannattaa olla kirjanpito kosmeostoksista, olen ostanut tämän helmikuussa 2013. Kiilto ei siis ole pilaantunut mutta kun en siitä tykkää en iän vuoksi viitsi antaa eteenpäinkään.

Lumene Natural Code Smile Booster Lip Gloss 1 Milk Chocolate edustaa sitä sävymaailmaa mitä en voisi kuvitella enää huulilleni laittavan. Those days are over. Aikoinaan tämä oli kovinkin mieluinen. Ikäähän tällä on jotain seitsemän vuotta varmaan. Jösses.

Chanel Les Scintillantes Glossimer 109 on jo muinaishistoriallisen vanha. En tykännyt tämän huulitunnusta, glitterit tuntuivat karheilta huulilla.

Lumene Wild Rose Pearl Lip Gloss 24 Valo on hämmentävä keissi. Tämä ei mielestäni ole edes vanha, silti pigmentti erottuu noin selkeästi heti jos kiilto seisoo paikallaan pidempään. En niin kovin innostunut näistä uudistuneista Wild Rose-kiilloista, joten kun näin epäilyttää niin ö-mappiin vie tämän kiillon tie.

Clinique Long Last Glosswear SPF15 14 Cabana Crush on todella ihanan sävyinen mutta tämä on jo niin vanha että koostumus tuntuu paksuuntuneen.

Yves Saint Laurent Golden Gloss on tuote johon en koskaan oikein päässyt sisälle. En oikein tiedä miten tämä oli edes minulle päätynyt, joten se jo kertoo siitä että tästä adoptoinnista on ikuisuus aikaa.

Kiko Extra Volume Lipgloss 21 oli matkamuisto Berliinistä vuodelta 2012. Tämän kiillon myötä innostuin värikkäämmistä huulimeikeistä, ja se sykli on saanut aikaan nykyisten fuksiansävyisten huulipunieni syvän rakastamisen 🙂 En jaksa enää käyttää näitä putelinjämiä, roskiin vaan.

Olen tehnyt muuten huulikiiltoinventaarion viimeksi keväällä 2014, kiinnostaisiko nähdä kiiltojen tilanne nyt? Olen viimeisen vuoden aikana siirtynyt huulipunien suosijaksi (eli kai kasvanut Aikuiseksi Naiseksi) ja kiillot ovat jääneet ihan paitsioon. Ehkä huulipunainvis olisi kiinnostava myös… Meikkivoideinventaario on muuten tuloillaan heti kun ehdin ottamaan kuvat!

Näkyikö loppuneissa jotain tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Syyskuussa loppuneet tuotteet

  1. ”Mieheni on kyllä varsinainen kosmetiikkani jätemylly, harvoin hän saa ostaa itse suihkusaippuaa, shampoota tai kasvovoidetta”-hihhii, hajoilin, ihan sama juttu meilläkin 😀 Tosin mies on aina aavistuksen tuskaisen oloinen kun vinkkaan, että ”hie, tossa sulle tollainen tuote” ja saankin kuulla kuittailua toisinaan xD

    Liian kuivattavan oloiset suihkugeelit ovat muuten ihan ahterista 🙁 Mikään ei ollut itselleni tuttu, tosin Korresia mulla on vartalovoiteen muodossa juuri nyt, eri tuoksuisena vaan. Jemmailen sitä sellaisiin ihon hellimishetkiin ^_^

    1. Mies oli aivan älyttömän onnellinen kun sai korkata mieheltä tuoksuvan miesten suihkugeelin jonka oli saanut joululahjaksi. Kehui sitä oikein mulle että olipas kiva. Nauratti että taisit tykätä siitä vaan siksi että se oli ensimmäinen äijäsaippua ikuisuuteen 😀

  2. Invispostaukset kiinnostaa aina!!
    Hmm, mulla taitaa olla tuollainen samanlainen Essencen kulmakarvageeli. Se on kai kuivahtanut jo aikoja sitten mutta jossain se edelleen pyörii. 😀 Meikki-inventaario olis enemmän ku suotavaa mun varastoille….

  3. Olen itse huono heittämään kosmetiikkaa roskiin. Toki, jos tuote on selkeästi vanhentunut niin silloin ilman muuta. Mutta jos kyseessä on väärä väri tahi koostumus niin yritän improvisoida käyttöä. Vaihtelemme myös äitini kanssa tuotteita kuten luomivärejä ( itse käytän yleensä tummimmat sävyt paletista ja äitini taas keskiväriset) ,poskipunia, vartalovoiteita ym. Jos teemme yhteisen reissun tai mökkeilemme niin mukaan otetaan tuotteita joita käytetään innolla yhdessä loppuun.?

  4. Weledan Iris naamio alkoi kiinnostamaan kovasti. 😉 Melkoinen kasa loppuneita, vaikka osa olikin vanhentunutta kamaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *