3+1 päivää syksy 2015

3+1-päivät alkavat taas keskiviikkona. Kävin hakemassa kuvaston ja sieltähän löytyi vaikka mitä kivaa. Ajattelin pitkästä aikaa tehdä tälläisen koonnin itseäni eniten kiinnostavista kuvaston jutuista. Nämä ovat kyllä petollisia, koska tulen samalla myyneeksi itselleni ne kaikki 😀

3plus1

Eniten hyviä tarjouksia on totutusti heti avajaispäivänä keskiviikkona.

3olus1keEniten innostusta aiheutti Marimekon Lumimarja-lakanat. Olen siis saanut ylioppilaslahjaksi vuonna 2006 yhden pinkin Lumimarja-setin, ja koska en todellakaan voi laittaa eriparilakanoita sänkyyn, en ole voinut käyttää kyseistä settiä sinä aikana kun olemme mieheni kanssa nukkuneet kahden peiton alla. Tuo näyttää ainakin ihan samansävyiseltä kuin se vanha setti, täytyy mennä tsekkaamaan livenä. Jospa saisin sille parin! Toinen kyllä varmasti on mukavasti haalistuneempi, hahah 😀

Ja hei mitä ihmettä, Robinin hiuslakka? Minä kyllä oikeasti tykkäsin siitä RBN-tuoksusta, en tosin hankkinut itselleni. Tuoksuukohan tämä lakka samalle…

Björkan alkkarit ovat tosi hyvässä alessa, en omista itse yksiäkään (ja epäilen mahtuvatko ne edes minulle) mutta niitä on kehuttu kestäviksi. Joten ehkä menen katselemaan tarkemmin. Maanantaina oli myös kolmen kappaleen Björn Borg-bokserisetti 39,90€, mutta sunnuntaina kalsareita saa kahdet hintaan 22,95€ joten hankin joululahjakalsongit mielummin silloin. Olen ostanut miehelleni kolmet Björn Borgit ystävämyynnistä neljä vuotta sitten, ja kaikki ovat vielä viikottaisesta pyykkäämisestä huolimatta hyvässä kunnossa.

Keskiviikkona oli tosi hyviä Lumene-tarjouksia paljon! Minun poimintani  lähes puoleen hintaan ovat Blueberry Curl WP-ripsiväri sekä kehuttu Touch of Radiance Seerumi-meikkivoide. Tuo meikkivoide on ilmeisesti monen ammattimeikkaajan pakista löytyvä luottotuote. Myös valokyniä saa taas totuttuun tapaan kaksi yhden hinnalla.

Söin viime talven tyrninöljykapseleita ja ihoni tuntui tykkäävän niistä. Tänäkin vuonna tyrnejä on alennuksessa, tosin eri merkkisiä. Käyn luultavasti ostamassa purkin tai kaksi.

I love…-suihkusaippuoita saa litran hintaan 6,90€ ja itsehän mietin heti taas käsisaippuana käyttämistä. Jos nuo ovat tuoksuvaihtoehdot saatan kuitenkin skipata, esanssimustikka ei houkuta vaikka pinkki hattara vielä menisikin.

Ostan AINA alepäiviltä sukkahousuja. Käytän hameita päivittäin joten sukkiksia kuluu. Kunertilla on talvea ajatellen lämpösukkiksia joten voi olla että nappaan sellaiset mukaan.

3olus1tooTorstaina on myös kaikkea kivaa tarjolla. Betty Barclayn raitaneule on tosi kiva, tuota voisi käydä sovittamassa, samoin kun Filippa K:n trikoopaitoja. Eccon nilkkurit ovat myös tosi coolit (ja uskoisin lestin olevan mukava), tosin tuollaiset sopivat mielestäni parhaiten housujen kanssa eivätkä siten ole minulle.

Calvin Kleinin Ultrafit-sukkahousut ovat olleet vakkariostokseni 3+1-päiviltä jo useampana vuonna, joten varmasti nappaan taas parin mukaani. Laadukkaat ja todella kestävät sukkikset jotka tuntuvat mukavan napakoilta päällä mutta eivät ole hankalat pukea kuten jotkut tukipöksyt saattavat olla.

OPIn alus- ja päällyslakat maksavat torstaina 12,90€ mikä on 15ml pakkauskoon huomioon ottaen jo aika edullinen hinta. Lumenen Wild Rose-huulipunat ovat saaneet blogissani osakseen rakkautta, nämä ovat kyllä markettituotteiden kärkikastia. Punat saa nyt kolme euroa normaalia edullisemmin.

Lumenen Bright Now-sarjan päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen saa tosi edulliseen 15,90€:n yhteishintaan. Itse en ole kyllä lämmennyt tuolle Vitamin C-sarjan tuoksulle, en tiedä mikä siinä tökkii.

Finlaysonin satiinipussilakanasetti näyttää niin ihanalta! Tuo sininen houkuttelee kovasti. Olen kyllä varsinainen pussilakanafriikki. Kaappitila on kuitenkin rajoitettua joten voin toteuttaa tätä friikkeyttäni varsin nihkeästi.

Perjantaille poimin sekä kosmea että kodin tuotteita.

3plus1perjantaii

Lumenen Sensitive-sarjan pakkaukset uudistuivat ja näitä vanhoja myydään erilaisilla alepäivillä halvalla pois. Kosteusnaamio ja rauhoittava seerumi ovat omat kiinnostuksen kohteeni. Molempien OVH on parinkympin paikkeilla, joten 9,90€:n hinta on kyllä edullinen.

Edullinen litrahinta on myös SIMin Climbazole-shampoissa. En ole näitä kokeillut, mutta oikuttelevan päänahkani kanssa ehkä syytä olisi. Ahavan loistavan käsivoiteen saa nyt jalkavoiteen kanssa settinä, tämä on myös hyvä lahjaidea. Olenko ainoa joka miettii jo joululahjoja? 😀

Marimekon Punapippuri-tekstiilit ovat ihania, mutta tyydyn vain huokailemaan näiden perään. Saatan kuitenkin hankkia Finnmarin kynttilälyhdyn, tuon kanssa kynttilöitä ehkä uskaltaa polttaa jopa kissataloudessa sisällä. Pitsisomisteiset kynttilät ovat myös mieleeni.

Lauantailta ei herännyt kovin suuria tunteita.

3pluss1laEspritin trikoomekko näyttää kivalta, sitä voisin käydä sovittamassa mahdollisesti. Remingtonin kiharrin on hyvän hintainen, olen haaveillut helppokäyttöisestä kihartimesta jo pidempään. Pukinkonttiin saattaa päätyä miesten pitkät kalsarit, Black Horset ovat olleet kestäviä.

Sunnuntaina harvoin jaksan lähteä kaupoille, mutta voi olla että joutuu.

3plus1suuuu

Mekkonainen taas iski silmänsä tähän Nanson kolttuun, printti on ihana! Ja pukinkonttiin niitä kalsareita lähipiirini miehisölle. Kosmetiikkatuotteista voisin mainita Lumenen CC-voiteen hyvässä tarjouksessa alle kympillä, tuote ei ole suotta suomalaisnaisten (käsittääkseni) suosikkimeikkivoide.

Clarinsin tuotesetti on myös edullinen, ja sillä pääsee kätevästi kokeilemaan tuotteita. Herkkäihoisille voisin kuitenkin varoittaa että sekä minä että kaverini saimme allergisen reaktion tuosta HydraQuench-kasvovoiteesta. Omistan tuon meikinpuhdistusveden myöskin, se jättää ihoon pienen öljyisen tunnun eli soveltunee kuivalle iholle hyvin.

Aiotteko te suunnata Sokoksen 3+1-päiville? Onko jotain tiettyä mielessä?

Tälläiset meiningit neideillä tänä aamuna. AWW!
Tälläiset meiningit neideillä tänä aamuna. AWW!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “3+1 päivää syksy 2015

  1. MITÄ?! Onko nuo Lumenen Sensitive Touchit jo vanhoja pakkauksia?! 😀 Nuohan tuli markkinoille vajaa vuosi sitten!! 😀 En kyllä pysy kelkassa näiden Lumenen uudistusten kanssa… 😀 Lumenet tuntuu muutenkin kalliihkoilta, kun oon tottunut ostamaan ne tehtaanmyymälän aleista.

    Itse en bongannut kuvastosta oikeastaan mitään mielenkiintoista, koska kaikkea löytyy… Ostin Emotionista kuitenkin eilen Fruttinin uudet (?) mango- ja mansikkasuihkugeelit kun kävelivät vastaan. Niin ja eos:n voiteet kiinnostaisivat, mutta taitavat jäädä väliin kuitenkin….

      1. Kyllä mäkin voin olla väärässä. 😀 Mulla on vaan muistikuva, että tuo tyyli olisi se viimesin. Mä sain joskus viime marraskuussa Lumenelta testattavaksi uudistuneita Sensitive Touch -tuotteita ja mä muistelisin, että ne oli tuon näkösiä. 🙂 En kyllä muutenkaan pysy kärryillä enää! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *