The Body Shopin Hand Butterit

Te kaikki tiedätte varmasti The Body Shopin metallituubeihin pakatut käsivoiteet? Olen itse käyttänyt hamppuvoidetta monen monta tuubillista, ja se on mielestäni yksi parhaista käsivoiteista yöksi. Ruusuvoidekin minulta löytyy mutta se on aivan liian kevyttä. Manteliversiokin tuli kokeiltua joulukalenterista tulleen minikoon muodossa. Olen kuitenkin onnistunut jotenkin mystisesti sivuuttamaan purkkeihin pakatut Hand Butterit, jotka ovat ihan eri kamaa. Asia korjattiin TBS:n happy hour-tarjouksen aikaan kesällä, kun kaikki tuotteet sai ota 3 maksa 2.

Valitsin kokeiltavakseni Almond Hand & Nail Butterin ja Hemp Intensive Hand Butterin. Kaupan hyllylle jäi vielä ruusu- ja absinttiversiot (tuo puhdistava absinttisarja naurattaa ja epäilyttää minua, en voi sille mitään :D).

the_body_shop_almond_hand_butter_hemp_hand_butter

Näiden käsivoiden lupaillaan olevan sitä tykeintä kamaa ja omiaan yökäyttöön. Yökäsivoiteeltani noudatan mitä paksumpi sen parempi-periaatetta eikä minua haittaa että voide tarvitsee koko yön imeytyäkseen. Sitten voi aina laittaa ne seksyt puuvillakäsineet päälle.

Kumpikaan näistä ei yllättäen ollutkaan mitään oikeaa butteria. Siis sellaista kovaa mitä TBS:n body butterit ovat. Astetta jähmeämpää voidetta sanoisin.

Almond Hand & Nail Butter sisältää manteliöljyä ja pantenolia jotka hoitavat myös kynsiä. Tuoksu muistuttaa tuubiversiota, tämä on ehkä hiukan vähemmän makea. Hoitoteho on todella hyvä, tämä on koostumukseltaan vähän sellaista liukasta jankkia. Todellakin tuhdimpaa kuin se varsin keveä tuubiversio. INCI nähtävissä täällä.

Hemp Intensive Hand Butter oli pettymyksekseni juoksevampaa kuin se tuubiversio. Tosin, siitä tiiviimpi voide olisi jo kivikovaa. Koostumus on kuitenkin öljyisempi kuin tuubissa. Voide sisältää hampunsiemenöljyä, kaakao- ja voipuunvoita sekä myös kynsiä hoitavaa pantenolia. INCI nähtävissä täällä.

the_body_shop_almond_hand_butter_hemp_hand_butter_

Manteliversiota ostaisin uudelleenkin, mutta hampun tapauksessa kallistuisin ehkä kuitenkin sen tuubiversion puoleen. Suurin syy on hintaerossa, tuubiversio on halvempi (15,40€ / 100 ml, usein tarjouksessa kympillä) mutta koska tuubihamppukin on niin tehokasta en nähnyt näiden välillä ihan niin suurta eroa. Nämä käsivoit maksavat 17,70€ / 100 ml.

Muita myöhännäisherännäisiä? 🙂

mitatuijotat_marilyn

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

4 thoughts on “The Body Shopin Hand Butterit

  1. Kiinnostavia! Mä kans haluan yöksi mahdollisimman paksun ja kosteuttavan käsivoiteen! Muulloin oonkin sit liian laiska voiteita käyttämään…

  2. Oho, mullekin ihan uutta! Tykkään tosin niin paljon tuubi-hampusta yökäytössä, etten ehkä sortuisi sotkuisempaan purkkiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *