Virstanpylväs tämäkin

Olen innoissani! Tilasin nimittäin blogille käyntikortteja ja niistä tuli tosi hienot! Kortteja on minulta kyselty muutamiakin kertoja ja olen jahkannut asian kanssa jo ihan liian pitkään. Nyt niitä kuitenkin on 🙂

käyntikortti_siameselipstick

Pidin kortin ulkoasun aika simppelinä. En halunnut ahtaa siihen enempää tekstiä, luulisin näiden tietojen riittävän.

Tilasin kortit Moo-nimisestä firmasta. Kanssabloggaajillani on ollut puljusta hyviä kokemuksia, joten päätin minäkin kokeilla. Olin kyllä tosi tyytyväinen Moon palveluun, kortit tulivat vajaassa kahdessa viikossa ja hinta oli edullinen. Suurin ongelma oli valinnan vaikeus, designmalleja kun oli runsaasti mistä valita!

moocom

Kortit ovat tosi jämäkkää ja paksua materiaalia, paljon tukevampia kuin käyntikortit yleensä. Kortit saapuivat kovassa pahvikotelossa. Otan luultavasti muutamat kortit lompakkoon tarpeen varalle, en ajatellut koko kasaa kantaa mukanani.

mookotelo

Tilaajat saavat myös suosittelulinkin jaettavaksi. Sen avulla ensimmäisestä tilauksesta saa 10% alennusta ja suosittelija saa bonusta käytettäväksi seuraaviin korttiostoksiin. Jos haluatte käyttää minun koodiani niin se onnistuu tästä klikkaamalla.

Kyllä nyt on pro olo! Haha 😀

Photobombasin Pamela-paran. Hah!
Photobombasin Pamela-paran. Hah!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

6 thoughts on “Virstanpylväs tämäkin

  1. Oooo! Kunpa mäkin saisin omani pian. Kumma juttu, että jahkasin toista vuotta niiden tilaamista ja nyt en malta oottaa viikkoa:D

  2. Mun tarvii tilata uudet kortit kun haluan siihen kanssa blogin bannerin. Pähkin vaan sitä, että pitäiskö fonttia muuttaa.

  3. Tosi hienot käyntikortit kyllä sait! Mää en oo kokenut niitä tarpeelliseksi, kun ei täällä Oulussa oo mitään pr -tapahtumia tms. koskaan :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *