Essie Sleek Stick So haute!-kynsilakkatarrat

Kynsilakkatarraneitsyyteni meni. Olin saanut nämä Essien Sleek Stick Nail Stickers-kynsilakkatarrat eräältä Purkkis-kollegaltani jo aikoja sitten ja nyt päätin testata. So haute!-sävyiset tarrat ovat oranssinpunaisia kultaisilla pallokoristeluilla. Vähän jouluiset jopa 🙂 Minulle oli syntynyt mielikuva että tälläiset tarrat pysyvät kynsissä todella pitkään hyvinä ja sitähän testasin mielelläni.

Tarra-arkki sisältää 18 kynsitarraa. Itse sain yhdestä tarrasta riittävästi kahteen kynteen, joten minun käytössäni näistä riittää vielä yhteen täyskäteen ja yhteen lakkaukseen jossa laitan muutaman aksenttikynnen jotain muuta. Miksiköhän tarroja ei ole 20 kappaletta?

Kuvat olen ottanut kännykälläni, koska en ole vieläkään saanut sitä kameran laturia. En kuitenkaan malttanut olla taltioimatta tätä kokeilua teillekin 🙂

essie_sleekstick_sohaute

Tarrat ovat helposti käsiteltävää ja paksuhkoa materiaalia. Niiden reunat myötäilivät kynsien muotoa todella kivasti. Leikkasin tarran saksilla irti ja muotilin sen suoraan kahteen osaan. Tarra levitetään puhtaalle lakattomalle kynnelle tasaisesti. Alle ei siis laiteta aluslakkaa. Kynttä pidemmäksi jäänyt tarran osa taitetaan kynnen alle. Yli jäänyt osa viilataan alaspäin suuntautuvin vedoin kynsiviilalla irti. Ja siinä se! Laitoin itse kyllä päälle vielä päällyslakkaa varmistukseksi. Käyttö oli tosi helppoa kun sen vain oivalsi ja kynnet näyttivät kyllä tosi kivalta.

essie_sleekstick_sohaute_after

Tarrat pysyvät tosi hyvin. Kahdeksan päivää maltoin niitä pitää, sitten revin ne irti kynsilakanpoistoaineen kanssa. Siinä vaiheessa kynsissä näkyi jo selkeä kasvuraja ja tarra oli kulunut kärjestäkin. Tarrojen reunat alkoivat myös jo hiukan repsottaa niin että hiukset jäivät sinne väliin. Yksikään tarroista ei kuitenkaan alkanut irtoamaan itsestään. Poistovaiheessa ne kuitenkin irtosivat kokonaisina ja alla oleva liima lähti kynsilakanpoistoaineella helposti.

Mikään uusi juttu nämä tarrat eivät ole. Olen bongannut näitä Sokoksen aletiskilläkin, ja muistelin hinnaksi noin kymmenen euroa. Luulen näiden poistuneen Essien valikoimista, koska en niitä enää Essien sivuiltakaan löytänyt. Mutta vastaavia löytyy myös muilta merkeiltä!

Tälläiset kynsitarrat ovat todella kätevä vaihtoehto silloin kun ei ole halua, taitoa tai aikaa tehdä kynsikoristeluita ja haluaa lakkauksen pysyvän hyvänä pitkään. Näistä ei myöskään nouse hengitykseen mitään lakkahöyryjä joten jos kynsilakan tuoksu ärsyttää nämä voivat olla hyvä vaihtoehto.

Oletteko te kokeilleet tälläisiä kynsilakkatarroja?

P.S. Lumenen punan voitti nimimerkki Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi ja hänelle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse 🙂 Lumenen kokoelma ihastutti monia, eikä ihme! Lakkasin näiden tarrojen käytön jälkeen kynnet yhdellä niistä mattasatiinilakoista ja voi jummi se on ihana…!

Viikonloppuna oli mainio sää ulkoilla :)
Viikonloppuna oli mainio sää ulkoilla 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Essie Sleek Stick So haute!-kynsilakkatarrat

  1. Kokeilin Livboxissa olleita kynsitarroja keväällä. Koin sen tarran tuntuman kynsillä jotenkin ”härväännyttäväksi”, mutta olivat viitisen päivää ja ihan siistit. Laitoin myös päällyslakkaa, mutta se taisi olla ihan ohjeissakin. Onhan ne kätevät laiskan naisen tarvikkeet, jos au naturel -kynsiin haluaa vaihtelua.

  2. Mahtava kuulla, että nää pysyi noin hyvin. Pitäis varmaan itsekin testata, tosin just lyhensin kynnet todella lyhyiksi kuin teki mieli. Nyt ne on niin lyhkäset, että en tiedä saisiko niihin survottua tällaisia tarroja. 😀

  3. Hmm, oon aina ajatellu, että kokokynnen tarrat on ärsyttäviä ja vaikeita eikä pysy. Se riippuu nähtävästi merkistä ja laadusta, tai no tietenki. 😀 Nuo on kyllä nätin näköset. 🙂

    1. Siis aivan varmasti merkkien välillä on eroja. Nää Essiet tuntuivat tosi laadukkailta. Niistä oli siis hyvä aloittaa 😀 Minulla on vielä muutaman muun merkkisiä, katsotaan miten niiden kanssa sujuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *