Vielä ehtii osallistua!

Olethan jo osallistunut Lumenen Lupiineja-sävyisen huulipunan arvontaan? Jos et, niin puoleenyöhön asti on aikaa! Arvontapostaus löytyy täältä.

Lumene_syksy2015_lupiineja_kisu

Minulla on muuten kunnon kauneusbloggaajan kriisi päällä, eli olen hukannut kamerani laturin. En ymmärrä mihin se on voinut kadota mutta ei löydy. Tilasin uuden eBaysta ja nyt sitten pantataan kaikkea kuvausta odottavaa siihen asti. Huoh.

Lauantain loppukevennyksenä voisin muuten myös vilauttaa miten tämä taloustilanne vaikuttaa kaupan alalla. Päädyin Minnan postauksen ansiosta tutkimaan Estee Lauderin silmänympärysseermia tarkemmin. Pyysin näytteen, kuten aina ennen ostamista. Silmäluomeni ovat hikeentyneet täsmätuotteista ennenkin, ja mielestäni 66 euron tuotteen kohdalla etukäteisvarmistus on ihan normaalia. Tämän verran myyjä raaski luovuttaa minulle kokeilua varten. Hihityttää 🙂

näyte.

Mukavaa viikonloppua!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Vielä ehtii osallistua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *