Viileä Eucerin Aquaporin Active Eye

eucerin_aquaporin_active_eye

Minä rakastan silmänympärysvoiteita. Se on se ihonhoidon osa-alue, jossa tykkään hifistellä ja joka minulle on vain tosi tärkeä. Rimani ei ylity helposti. Nyrpistelen nenääni heti jos voide imeytyy liian hitaasti, jättää iholle kalvon, ärsyttää silmiäni, on hankala annostella tai se pahin, rullautuu iholla.

Minulla on kerralla vähintään kaksi eri silmänympärysvoidetta käytössä. En käytä samaa kasvovoidettakaan aamuin illoin, joten sama pätee silmänympärysihooni. Yöksi kaipaan korjaavaa tehokosteuttajaa joka saa olla rasvaisempikin. Aamulla levitettävä silmänympärysvoide saa sitten olla erittäin mielellään viilentävä ja virkistävä. Sen pitää tietenkin myös kosteuttaa tehokkaasti, laskea turvotusta ja jättää silmänympärysiho miellyttävän tuntuiseksi. Tänään esittelen silmänympärysvoiteen mallia aamu.

eucerin_aquaporin_active_eye_closeup

Eucerin Aquaporin Active Revitalizing Eye Care on pakattu innovatiiviseen pakkaukseen, jossa silmänympärysihoa pääsee viilentämään ja virkistämään metallisen levityspään avulla. Olen kokeillut vastaavanoloisia viileän metallisia levityspäitä aiemmin No7:ltä (päässä oli kolme kuulaa) ja Bakelilta (päässä yksi iso kuula) mutta täytyy sanoa että tämä Eucerinin litteähkö leveä annostelupää on niistä miellyttävin. Voidetta tarvitsee puristaa vain pieni tippa ulos ja sitten levitellään. Jos tuubia puristaa koko ajan metallipäätä iholla liikuttaessaan, tuotetta tulee helposti annosteltua liikaa. Tietenkin voiteen voi myös pyyhäistä sormelle ja levittää sen siitä. Metallisen viileä kosketus jää sitten vain kokematta.

eucerin_aquaporin_active_eye_package

Voide on koostumukseltaan liukasta ja ohutta, mutta yllättäen se ei imeydykään ihan heti. Iholle jää sellainen pienesti liukas pinta joka ei kuitenkaan huononna meikin levittyvyyttä tai pysyvyyttä lainkaan. Nämä ovat nyt näitä makuasioita, toiset tykkäävät että tuote jää selkeästi suojaamaan ihoa, toiset taas että se imeytyy ihan kokonaan. Minun mieleeni on jokin siltä väliltä, tuote saa jättää napakan tunnun mutta liukkaudesta tai tahmasta en niin välitä. Hajusteeton tuote ei ole ainakaan ärsyttänyt herkkiä silmiäni, mistä iso plussa.

Eucerinin uutuusvoide lupaa tehostaa ihoa luontaisesti kosteuttavan järjestelmän toimintaa. Tuotteen nimessä näkyvä Aquaporin-sana kertoo myös sen toimintamekanismista. Tästä aiheesta luin Eucerinin sivuilta, josta seuraavat tiedot on lainattu. Useimmat kosteusvoiteet parantavat ihon kosteustasapainoa estämällä veden haihtumista iholta ja/tai sitomalla kosteutta ihon uloimpiin kerroksiin esimerkiksi glyseriinin avulla. Ihossa on myös luontainen kosteutuksesta huolehtiva, aquaporiineihin perustuva järjestelmä. Aquaporiinit kuljettavat vettä solujen välillä ja huolehtivat näin ihon kosteudesta sisältäpäin. Eucerinin Aquaporin-sarjan tuotteet sisältävät glukoglyserolia, joka on vastikään kehitetty uusi ainesosa joka tutkitusti lisää aquaporiinikanavien määrää ihossa. Siten tuotteet tukevat ihon omaa kosteutusjärjestelmää samalla samalla kun estävät kosteuden haihtumista iholta.

eucerin_aquaporin_active_eye_pakkaus

Voiteen lupaus turvotuksen vähentämisestä nojautuu luultavasti eniten tuon viileän levityspään varaan. Voide sisältää myös ginsenguutetta joka virkistää ihoa. Pääsin senkin tehokkuutta kokeilemaan kun eräänä aamuna heräsin silmäluomet nakkimakkaroina, sitäkään vaivaa ei ole onneksi hetkeen ollut. En ole kohdannut vielä Bakelin Cool Eyesin veroista turvotuksen poistajaa, eikä tämäkään sitä päihittänyt. Ihan kelpo tuote silti. Olen huomannut kyllä että jos silmäluomet ovat herkästi turpoavaa sorttia, turvotusta estävää silmänympärysvoidetta kannattaa käyttää aamuin illoin. Kosteuttajana tämä Eucerinin silmänympärysvoide on ollut kyllä mainio. Luulen tämän riittävän talvipakkasillakin ainakin päiväkäytössä.

eucerin_aquaporin_eye_inci

Eucerin Aquaporin Active Revitalizing Eye Care maksaa esimerkiksi verkkokauppa Apteekkituotteet.fi:ssä 23,20€ / 15 ml. Eucerinia myydään laajalti apteekeissa.

Onko teillä yhtä tarkkoja kriteerejä silmänympärysvoiteelle kuin minulla? Kai sentään käytätte moista? Jotkut kasvovoiteethan ovat sopivia myös silmänympärysiholle, mutta esimerkiksi rasvoittuvan ihon mattavoidetta ei silmänympärysiholle tule laittaa. Harvalla ihmisellä silmänympärysiho on samanlainen kuin kasvojen iho, siksi herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee oman hoitotuotteensa.

Puuasukit!
Puuasukit!

Tuote saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

3 thoughts on “Viileä Eucerin Aquaporin Active Eye

  1. Tää on ihan kiva perustuote, ei mikään WOW itselleni. Mun blogissa pariin otteeseen ollut Absolution poistaa turvotusta tehokkaasti Bakelin tavoin (viilentää), mutta se on ainakin itselle liian kevyttä öisin. Lisäksi pelottaa, mitä sun herkkissilmät tykkää, kun siinä on aika voimakas tuoksu. Itsellä se ei kirvele. Ihan vinkkinä ajattelin. 😉

  2. Tällaiset tuotteet, joissa on tuo viilentävä metallipää kuulostavat kyllä mielenkiintoisilta! Ja sy-voide on tottakai käytössä, mun sy-iholle on paras ollut RENin geelimäinen voide. Mulla parhaiten toimii kevyt koostumus niin päivin kuin öin, muuten aamulla tervehtii nakkisilmät, joskin nyt ostin Avenen herkkisihoisten sy-voiteen. Ja se ei ainakaan onneksi taikonut nakkisilmiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *