Lumenen lumoava syksy + arvonta

lumene_syksy2015_kokoelma

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun… Syksy saapui ja sen mukana Lumenen ihastuttava syyskokoelma. Olin todella innoissani kun sain nämä blogimiitin goodiebagista. Olen nimittäin ihastellut sävyjä jo useamman kerran ja huokaillut upeiden neutraalien syyssävyjen perään. Sävyt ovat ajattomia ja sopivat tosiaan tähän pimenevän vuodenajan fiilikseen.

Syyskokoelmaan kuuluu neljä huulipunasävyä, neljä kynsilakkasävyä sekä kaksi duoluomivärien sävyä. Nämä sävyt ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Varoitus, postaus sisältää tuhottoman määrän kuvia. Enkä edes ehtinyt kynsilakkaswatcheihin asti…

Aloitetaan luomiväreistä. Blueberry Long-Wear Duet Eyeshadow-luomivärit ovat itse asiassa itselleni aivan uusi tuttavuus. Olen viimeksi käyttänyt Lumenelta duoluomiväriä joskus ala-asteella. Siinä duossa oli turkoosia ja mattaruskeaa.

lumene_syksy2015_luomivariduot

Molemmat duot sisältävät mattaisia ruskean sävyjä. Sävy 14 Winter Willow – Pajun varpu on näistä vaaleampi. Sävy 13 Autum Dusk – Syystaivas omaa hiukan tummemman ruskean joka vivahtaa hiukan luumuun. Kontrastiero tumman ja vaalean välillä on suurempi kuin tuossa Pajun varvussa. 13:n vaalea on todella lähellä ihonväriä kun alta näkyy. Vaikka sävyt ovat mattoja, ne tuntuvat jotenkin hohtavan niin että väri oikein pomppaa esiin. Pigmenttiä näissä on reilusti mistä olen todella postitiivisesti yllättynyt! Luomivärisivellintä kannattaa kuitenkin kopauttaa rasian reunaan ennen luomille levittämistä, väri karisee tosi helposti.

Pahoittelut että allaolevassa swatchkuvassa sävyt ovat eri päin kuin yläpuolella. Perfektionistia häiritsee 😉 Swatchit tehty puhtaalle iholle.

lumene_syksy2015_luomivarit_swatch

Tosi ihania! Näiden duoluomivärien hinta on noin 11,90€ / 3 g.

Kynsilakkasävyjä kokoelmaan kuuluu neljä, joista kaksi on mattaisen satiinipinnan jättäviä ja kaksi normaaleja Gel Effect- eli kiiltävän pinnan jättäviä sävyjä. Mattaiset sävyt tunnistaa korkissa lukevasta Satin Matt Effect-tekstistä.

lumene_syksy2015_kynsilakat

Lumenen vanhat Gloss&Care-lakat olivat aivan supersuosikkejani, enkä ole valitettavasti näistä ne korvanneistä Gel Effecteistä ollut ihan yhtä innoissani. Lumenen lakkojen sivellin on kuitenkin pysynyt samana, siinä on loistava hiukan pyöristetty muoto jolla on helppo saada tarkkaa jälkeä. Lakkojen hinta on noin 6,50€ / 5 ml. Kynsinauhani ovat nyt niin karussa kunnossa että jätän lakkojen käyttökuvat myöhemmälle.

Jätin parhaan viimeiseksi. Nimittäin nämä huulipunat ovat to die for! Rakastan noita sävyjä! Olen julistanut ihastustani Wild Rose-punien laatuun aiemminkin, ne ovat todella vaivattomia ja mukavia käytössä. Kokoelman kynsilakkojen ja huulipunien sävyt on muuten paritettu yhteensopiviksi. Huulipunan sävyn 70 pari on kynsilakka sävyä 170, punan 18 parina on lakka 118 ja niin edelleen. Hauska idea!

lumene_syksy2015_huulipunat

Love love love! Wild Rose-punat maksavat noin 10,90€.

lumene_syksy2015_huulipunat_swatch

Lupiineja oli näistä ennakkosuosikkini mutta myös muut sävyt miellyttivät minua. En ole tarttunut ns. peruspunaisiin huulipuniin aikoihin mutta tuo Kuulaus eli sävy 70 viininvivahteissaan on saanut minut myös täysin pauloihinsa.

lumene_syksy2015_huulipunat_swatchhuulet

Ylläolevassa huulivertailukuvassa sävyt näyttävät todellista vaaleammilta. Esimerkiksi tuo sävy 89 näyttää ihan nudelta, käsiswatchissa väri toistuu aidommin.

Alla huulipunan sävy 89 yhdistettynä tuohon vaaleampaan duoluomiväriin eli sävyyn 14.

lumene_syksy2015_14_89

Muutama arkimeikkikuva joissa käytin näitä syyssävyjä. Tosi kivoja ja neutraaleja sävyjä jotka sopivat varmasti todella monen sävyisille.

lumene_syksy2015_1313

Sävyn 18 Lupiineja ehdin itse asiassa ostamaan ennen kuin sain nämä. Se on mielettömän upea kylmä lilaan taittava sävy. Siispä pääsen arpomaan tämän ylimääräisen käyttämättömän punan teille!

Lumene_syksy2015_lupiineja_kisu

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissa mikä oli suosikkisi näistä syyskokoelman sävyistä.

Muista täyttää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan. Se ei näy muille, mutta tarvisen sitä ottaessani voittajaan yhteyttä. Arvontaan voit osallistua viikon ajan eli 19.9.2015 klo 23.59 asti. Vajavaisin tiedoin täytetyt kommentit eivät osallistu arvontaan. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti ja postitan palkinnon vain Suomeen. Toki voi kommentoida vaikka ei haluaisikaan tätä punaa itselleen, kerro siitä sitten kommenttisi yhteydessä 🙂

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

64 thoughts on “Lumenen lumoava syksy + arvonta

 1. Kyllä nuo huulipunat munkin silmään ekana pisti :). Lupiineja näyttää olevan kaunis kylmä, fuksiaan taittava sävy, joka ainakin omilla huulilla toimii aina.

 2. Luomiväri 13 olisi näistä suosikkini. Varmaan jossain vaiheessa sen vielä ostattaa 🙂

 3. Huulipunista Kuunvalo ja luomiväristä Syystaivas näyttävät ihanilta. Pakko hankkia kokoelmiin jos onni ei satu kohdalle arvonnassa.

 4. Se on muuten jännä, miten tuo Kuunvalo näyttää munkin kuvissa ihan nudelta, mutta selvästi tummempi luonnossa! (En osallistu arvontaan (: )

 5. Kaikki ihania, mutta erityisesti huulipunan sävy 89 on suosikkini =). Mukaan kivaan arvontaan.

 6. kaikki sävyt on kauniita, oon toki pistänyt merkille et siulla on tosi kauniit huulet mutta noissa kuvissa etenkin näyttävät täydellisiltä!

 7. Mää tykästyin nuihin kynsilakkoihin, en mattaisiin vaan nuihin toisiin. 🙂 Mutta kylläpä nuo luomivärikki on varsin käytännöllisen värisiä. <3

 8. Kaikki sävyt on niin ihanan syksyisiä! Huulipunasta kuitenkin tuo Kuulaus iskee eniten!

 9. Aivan hurmaavia sävyjä koko kokoelma täynnä, todella onnistunut kokonaisuus! Jos joku suosikki täytyy sanoa niin se on huulipuna 70 Kuulaus 🙂

 10. Pajun varpu luomille, tummaa viiniä kynsiin ja kuunvaloa huulille suosikkeina 🙂

 11. Pajun varpu vaikuttaisi sopivalta sävyltä näin aloittelevalle, keski-iän kynnyksellä meikkaamisesta innostuneelle amatöörille.

 12. Lupiineja on munkin suosikki. Sen sävyistä punaa olen monesti miettinyt kaupassa, mutta on toistaiseksi jäänyt vielä kotiuttamatta.

 13. Lupiineja on ollut hankintalistalla, näyttää täydelliseltä syyspunalta 🙂

 14. Huulipunat ja kynsilakat houkuttelee melkein kaikki! Kerran jo tartuin kaupassa tuohon Lupiineja-sävyyn, mutta ainakaan vielä en ole päätynyt sen kanssa kassalle asti.

 15. Lupiineja. Ehdottomasti! Aivan saman sävyinen kuin 12v vanha lumenen punani, jota olen säilyttänyt epätoivoisesti jotta löytäisin saman sävyn vielä uudelleen : D

 16. Huulipunat kiinnostaa eniten. Jonkun varmaan ostankin, mutta päätös on tosi vaikee. 😀

 17. Tuo Lupiineja <3 Yleensä en pidä "punaisista" huulipunista, vaan nudeista, mutta nyt ajattelin räväyttää ja hankkia tuon punan 🙂 Nuo satiinipintaiset kynsilakat on myös ihania, toivottavasti sävyvalikoimaan tulee lisää 🙂

 18. Huulipunista rakastuin sävyyn kuunvalo:3 Luottopuna-ainesta!! Pajun varpu on myös todella ihanan sävyinen.

 19. Kynsilakkasävyt ovat oikein valloittavia! Samettiyötä täytyy lähteä metsästämään livenä katsottavaksi…

 20. Suosikkini ovat luomiväri duo Pajun Varpu Ja huulipuna 70 Kuulaus! Tuota arpomaasi huulipuna väriä olisi kyllä kiva päästä käyttämään, koska itse en tota väriä uskaltaisi itselleni ostaa, mutta ton sävyisestä olen haaveillut vähän aikaa 😀

  http://www.lookbymari.com

 21. Tummaa viiniä -lakka on se, joka heti pisti silmään tästä kokoelmasta. Jostain toisesta blogista luin, että se valitettavasti tahraa helposti, joten osto on vielä harkinnassa…

 22. Suosikkini on 89 eli Kuunvalo huulipuna. Mukavasti syksyyn sopivia sävyjä kyllä kaikki.

 23. Kaikki huulipunasävyt näyttävät kivoilta, vaikea valita parasta. Mutta ehkä Lupiineja vie voiton, sillä se sopii mun muuhun värimaailmaan parhaiten 🙂

 24. Kanervia näyttää tosi sievälle sävylle, etenkin tuossa viimeisessä kasvokuvassa 🙂

 25. Kynsilakat ihastutti kovin, mutta syksyyn kelpaa aina pirteä huulipuna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *