Dermosilin meteoriitit

Guerlainin Les Meteorites Perles– eli tuttavallisemmin meteoriittikuulat on klassikkotuote joka on koukuttanut monet. Rasia sisältää erivärisiä puuterihelmiä, ja puuterilla saa kasvoille upean hehkun. Monet rakastavat myös Guerlainin meteoriittien tuoksua. Minulla on käytössäni Guerlainin irtopuuteri joka tuoksuu suunnilleen samalta kuin nämä meteoriitit. En välitä kukkaistuoksusta itse lainkaan, ja minulla kesti aika kauan tottua (lue: oppia sietämään) suhteellisen voimakkaasti erottuvaa tuoksua. Olen siis himoinnut puuterikuulia kauniimman ihon toivossa, mutta kalliin hinnan lisäksi tämä tuoksu on saanut minut jarruttelemaan ostostiskillä.

dermosil_meteoriitit_lähi

Hihkuin, hypin ja kiljahtelin ainakin sisäisesti kun Dermosil lanseerasi omat meteoriittinsa, eli Heleyttävän puuterin. Sen hinta on nimittäin noin seitsemän kertaa Guerlainin versioita edullisempi, eikä Dermosil tuoksu millekään.

dermosil_meteoriitit

Puuteri jättää upean himmeän hohdon iholle ja häivyttää ihon värivirheitä. Tätä voi aika huoletta tupsutella ihan koko kasvoille eikä lopputulos ole liian hohtava tai ainakaan glitterinen. Puuteri tulee siis valmiin meikkipohjan päälle tuomaan sen pienen extran ihon upeuteen. Hohde on niin hienojakoista että en onnistunut taltioimaan sitä kameran linssin läpi havainnollistavasti.

dermosil_meteoriitit_vippa

Mukana tulee puuterivippa, mutta koen itse luontevammaksi käyttää sivellintä. Sivellintä suositellaan myös Dermon sivuilla.

Todella ihana tuote! Hintaa 42 g rasialla on vain 8,90€. Tuote löytyy Dermosilin sivuilta täältä.

Oletteko te hurahtaneet jo meteoriitteihin?

Kurkkija!
Kurkkija!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

15 thoughts on “Dermosilin meteoriitit

 1. Olen. Terv. kolme purkillista kaapissa & kivipuuterimallinen. Nää Dermon ja Avonin versiot on kyllä tervetulleita uutuuksia, huokeampaa ja tuoksutonta, monille se tuoksu voi olla häiritsevä, vaikka itselle se on just se juttu. Tuskin ostaisin Guerlainin palleroita, jos ne ei tuoksuisi. 😀

 2. Oli pakko laittaa nää tilaukseen, kun kerroit näistä. Nyt jännätään, että koska ne mulle saapuu 🙂 Kohta mäkin saan kauniin hehkun kasvoilleni 😀

 3. No nyt sie sit tämmöstä julkaset kun just pistin toissapäivänä dermon tilauksen menemään 😀 No, ehkä ens kerralla sitten ^_^

 4. Olen ehdottomasti puuteripalleroiden ystävä. Guerlainilta omistan parit pallerot, sekä yhdet meteoriitit kiinteässä muodossa. Välillä meteoriitit unohtuvat meikkipöydän nurkkaan, mutta sitten tulee kausia, kun muistan niiden ihanuuden ja sudin kasvoille parin viikon ajan joka päivä. Nämä Dermon pallerot kuulostavat mielenkiintoisilta, en vaan ehkä viitsi ostaa kokeiluun, kun vastaavia löytyy jo Guerlainilta (tuoksuvina) 😉

 5. Haluisin kyllä ehdottomasti testata tän Dermosilin version! Alkuperäisiä kun en ole raaskinut hankkia. Mulla on yhdet Essencen kuulat ja just laitoin tilaukseen toiset, jotka on enemmän tän väriset. Ne aiemmat on semmoisia tosi hailakoita ja saman värisiä keskenään. Eivät näytä niin herkullisilta kuin nämä 😀

 6. Omistan guerlainin pallerot. Ostin ne jo vuosia sitten tax freestä ja edelleen on paljon jäljellä. Ennen käytin niitä n. Pari kertaa viikossa, nyt oon ottanu päivittäiseen käyttöön. Mun mielestä aitojen hinta ei kirpaise, koska ne näyttää kestävän vuosia ja rasia on kaunis. Mitään hajua mä en edes huomaa?

  Ostin aurinkopuuteri version dernisililtä ja ensivaikutelma oli ”halpis”. Rasia on halvan ja muovisen oloinen, vippa kova (käytän toki mielummin sutia). Itse pallerot ovat ok, en osaa oikein sanoa mielipidettä, koska tuote on jäänyt meikkipussin pohjalle.

  1. Nämähän ovat varsinaisia ikuisuustuotteita, päivittäisessäkin käytössä kestävät useita vuosia. Rasia tosiaan on kaunis! Sehän se usein näkyvin ja tuntuvin ero halvemman ja kalliimman välillä on että pakkaus on kauniimpi, jämäkämpi ja/tai käytännöllisempi. Ei Dermon rasiaa voi kovin painavaksi tai tukevaksi sanoa valitettavasti, kyllä Guerlain on siinä aivan toista maailmaa. Hajuasiat tuntuvat olevan tosi yksilöllisiä, mä koin sen tuoksun aika voimakkaaksikin.

 7. Mulla on Guerlainilta yhdet kausihelmet ja ne on aivan ihanat! Ainoa miinus on iso rasia, joten matkalla näitä ei mukana viitsi kuljetella. Ostin Dermon version lähinnä matkakäyttöön, mutta annoin ne hiljattain eteenpäin kaverille. En osaa sanoa mikä tökki, mutta joku siitä puuttu. Kaveri on ollut niihin kyllä erittäin tyytyväinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *