Upea shokkipinkki Orly Beach Cruiser

Oletteko koskaan bonganneet ystävällänne tai jollain tuntemattomalla vaatteen tai asusteen joka on ollut niin upea, että teidän on ollut pakko saada samanlainen? Minulle kävi näin kynsilakan kanssa. Olin viettämässä mukavaa lauantaipäivää shoppailun ja herkuttelun merkeissä bloggaajaystäväni Wind It Up-blogin Martinan kanssa, ja ihastuin hänen kynsillään olleeseen lakkasävyyn. Kysyin heti että mikä se on ja kipitin ostamaan samanlaisen. Orlyn neonpinkki Beach Cruiser on henkeäsalpaavan ihana, se oli suorastaan pakkohankinta!

orly_beach_cruiser

Orlyn lakkoja saa minikokoisina Stockmannilta, jossa ne maksavat muistaakseni 8,90€. Ostin mielelläni tälläisen minikokoisen 5,3 ml pullon, sellaisen tyhjäksi asti käyttäminen on paljon realistisempaa kuin täysikokoisen 15 ml putelin.

orly_beach_cruiser_mini

Beach Cruiser ei jätä pelkältään näin kiiltävää pintaa, vaan hiukan himmeän. Laitoin keston lisäämiseksi ja myös sen kiillon vuoksi päälle Mavalan geelipäällyslakkaa.

Nappaako neon? Itse olen nyt aika innostunut neonvärisistä lakoista, ja sellainen huomioliivinkeltainen lakka kutkuttelee mielessäni… Orlyllä sellainenkin löytyy, mutta jätin sen ostamatta koska sitä oli Stockalla vain isossa pullossa.

P.S. Asiaan täysin liittymättömänä vinkkinä, Apteekkituotteet.fi-verkkokaupassa on ilmaiset postikulut 31.8.2015 asti. Tarjoukseen ei tarvita alekoodia.

Pesäasukki
Pesäasukki

Postaus sisältää mainoslinkin.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Upea shokkipinkki Orly Beach Cruiser

  1. Ostin samaisen lakan (plus Orlyn neonoranssin Melt your popsiclen) kuukausi sitten ja sormien kynsissä pysyvyys on järkyttävän huono; jo laittoa seuraavana päivänä ropisee ja kunnolla. Käytin pikakuivattajaa. Eli olisi kiinnostavaa kuulla mikä sulla on pysyvyystilanne. Värithän noissa on täydelliset.

    1. Voi ei, kuulostaapa ikävältä! Ei tuo minulla mikään viikon kestävä ollut, mutta normaalit pari kolme päivää pysyi kyllä moitteettomana. Harvat lakat pysyvät minulla tuon pidempään. Oletko varma ettei kynsissäsi ollut mitään rasvaisuutta alla? Käsivoiteesta tai muusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *