Hedelmäntuoksua iholle – Naturalium

Omena ja greippi ovat suosikkituoksuni kosmetiikassa, jos hedelmäisiä esikuvia mietitään. Pidän nimenomaan niistä kirpeän raikkaista tuoksuista, mitä aidompi sen parempi. Esanssiset hedelmätuoksut eivät ole minua varten, makeat tuoksut sitten rehellisesti erikseen (kuten Lushin Snow Fairy!). Omenantuoksuiset tuotteet ovat varsin harvassa, joten en miettinyt kahta kertaa haluanko testata uutta vartalotuotesarja Naturaliumia, jonka tuotteiden luvataan tuoksuvan aidolta hedelmältä. Vaihtoehtojen ollessa mango, vadelma ja vihreä omena valitsin itsestäänselvänä omenan. Nam, ihanaa!

naturalium_apple

Pullojen ulkonäkö on todella raikas ja nätti. Iso vihreä raikas omena pääosassa. Tykkään! Yllätyin pullojen isosta pakkauskoosta. Näistä käyttelee hyvän tovin vähän runsaammallakin annostelulla. Se ei tosin ole näiden tuotteiden kohdalla tarpeen, koostumukset eivät ole mitään vedelläjatketun oloisia.

Valikoimiin kuuluu suihkusaippua, vartalovoide sekä shampoon ja hoitoaineen yhdistelmä. Kuvassa näkyvä vartalon tuoksusuihke ei ole valitettavasti vielä Suomen valikoimissa. Tuoksuhan tässä tuotteissa eniten kiinnostaa joten kommentoin sitä heti alkuunsa. Tuoksu ei ollut niin kirpeä raikas omena kun olin toivonut, vaan mieleeni tuli sulanut omenamehujää. Tuoksu on siis makea mutta ei kuitenkaan ätläkkä.

naturalium_apple_shampoo_showergel

Luulin että tälläiset 2 in 1-shampoot ovat jääneet menneisyyteen mutta tässä sarjassa sellainen on. Suosittelen kaikkia kyllä käyttämään erillistä hoitoainetta lisäksi, varsinkin jos hiuksilla on pituutta yli korvien tai jos hiukset ovat kuivat tai vaurioituneet. Shampoo itsessään vaahtoaa hyvin ja toimii tehtävässään ihan kelvollisesti.

Suihkusaippua on koostumukseltaan ihanan runsasta, se vaahtoaa pesupuffin kanssa isoksi kermaiseksi vaahdoksi eikä iho jää suihkuttelun jälkeen kiristäväksi. Positiivinen yllätys kuivaihoiselle! Tästä tykkäsin kovasti.

Vartalovoide on pakattu pumppupulloon. Se on monille käyttäjille mieluisa pakkausmuoto, itse suosin tuubeja. Voide on koostumukseltaan kevyttä muttei lirua, ja se imeytyy nopeasti. Kosteutustehot ovat tuntuneet ihan riittäviltä imeytyvyyteen nähden.

naturalium_apple_bodymist_bodylotion

Vartalosuihke tuo omenaisen tuoksun iholle muutamaksi tunniksi, body misteille tyypillisesti tuoksu ei ole voimakas eikä tosiaan kauhean pysyvä. Sopii tukemaan suihkusaippuan ja vartalovoiteen iholle jättämää pientä tuoksua.

Asia johon sekä minä että äitini kiinnitimme huomiota on se, että puteleissa lukee todella pienellä mitä se sisältää. Esimerkiksi shampoo- ja suihkusaippuapullot menevät varmasti ikänäköisellä iloisesti sekaisin, kun nuorikin saa pullosta etsiä että missäs se pienellä lukikaan että kumpi tämä on. Toivoisin pakkaussuunnittelijoiden ottavan enemmän tälläisiä asioita huomioon, hyvin suuri osa ihmisistä kuitenkin näkee heikosti lähelle ilman silmälaseja ja/tai piilolinssejä. Vai onko tuotteiden kohderyhmä selkeästi rajattu vain nuoriin? Minusta nämä eivät vaikuta miltään ”teinituotteilta”.

Naturaliumin tuotteiden hintataso on todella edullinen ja pakkauskoot isoja. Ne valmistetaan Espanjassa. Naturaliumin tuotteet ovat juuri elokuussa tulleet myyntiin K-Citymarketin myymälöihin.

Tässä tuotteiden ohjeviitehinnat:

Bath and Shower Gel 5,50€ / 500 ml
Body Lotion 7,50€ / 380 ml
Shampoo & Conditioner 5,90€ / 400 ml

Kurkkaa myös Keyword:Love-blogista arvio mangontuoksuisista versioista! Täytyy kyllä käydä nuuhkimassa muutkin tuoksuvaihtoehdot läpi kun Cittariin osun seuraavaksi. Naturaliumilla on ulkomailla myynnissä myös muita hedelmätuoksuja kuten kookos, persikka ja meloni. Toivottavasti Suomeen otetaan loputkin tuoksut valikoimiin myöhemmin!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kirjoitusapurini Marilyn :)
Kirjoitusapurini Marilyn 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

10 thoughts on “Hedelmäntuoksua iholle – Naturalium

  1. Oi kiitti vinkistä!
    Noitahan täytyy ehdottomasti testata kun ovat noin edullisiakin!

  2. Ne mangot on ihan täydellisiä, tykkään niistä vielä enemmän kuin vadelmasta. <3 Oli tosi kiva kuulla sulta millainen tää omppu on. Yleensä ompun tuoksu on sellainen, että se on tosi esanssinen, yksi vaikeimpia tuoksuja saada hyväksi. 🙂

    1. Juuri näin. Kirpeää ompuntuoksua en ole kosmetiikassa vielä oikein kohdannutkaan, Stockalla myytiin jotain vähän samanoloista sarjaa missä oli omenavaihto joka osui aika lähelle. Mangojen kuvailusi kuulosti kyllä herkulta!

  3. Kuulostaa juuri sellaiselta, että täytyy kauppareissulla nuuhkaista. Ja vielä edullistakin!

  4. Tää on tosiaan ihana sarja, tuoksut ovat aitoja! Mä ihastuin eniten vadelmaan, makeiden tuoksujen perään kun kovasti olen.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *