Marketin Himalaya Herbals-tuotteet jaloille

Tänä kesänä en ole päässyt oikein sandaaleja käyttämään, vaikka hankin niitä alkukesästä jopa kahdet uudet. Niin ankeat ilmat, ja aina kun aurinko on paistanut olen kökkinyt töissä tai ollut muuten vain kaukana sandaaleistani. Jalkojen hoito on kuitenkin ympärivuotinen juttu, rasvaan jalat kiltisti joka ilta. Ne kuivuvat todella nopeasti ikävän tuntuisiksi jos skippaan iltavoitelut edes muutaman kerran. En oikeastaan hoida jalkojani siksi että ne näyttäisivät hyvältä, vaan että ne tuntuisivat hyvältä.

himalaya_herbals_footcare

Himalaya Herbals on marketeissa myynnissä oleva edullinen ihonhoitomerkki, jonka Foot Care-sarjan Cream ja Foot Scrub pääsivät testiini. Olen aiemmin käyttänyt Himaya Herbalsin huulirasvaa, ja se on todella mainio! Hintaa reilu kaksi euroa, suosittelen. Nämä jalkojenhoitotuotteet ovat myös edullisia, kuorinta 4,40€ ja voide 7€.

himalaya_herbals_footcare_cream_footscrub

Vasemmanpuoleinen rusehtava jalkavoide Footcare Cream on koostumukseltaan tuhtia ja öljyisen tuntuista. INCI on pullollaan suojaavia ja kosteutta alleen sitovia tuhteja ainesosia kuten parafiiniöljy, petrolatum eli vaseliini sekä lanoliini. Mukana on myös joitakin luonnollisia ainesosia kuten hunaja ja kurkumanjuuriuute. Voide tosiaan suojaa ja pehmentää jalkoja todella tehokkaasti. Footcare Cream on ihanteellinen yökäyttöön, se ei nimittäin imeydy ihan hetkessä. Päälle kannattaa laittaa sukat.

Foot Scrub on tiivistä vaaleaa tahnaa joka sisältää paljon tehokkaasti kuorivia rakeita. Tuote sisältää myös ananas-, sitrus- ja aloe vera-uutteita. Jalkojen kuoriminen on kyllä sellainen kauneusrutiini joka unohtuu todella helposti, muistan tehdä kuorinnan nilkoista alaspäin ihan aniharvoin. Kuitenkin esimerkiksi jalkapöytiin ja -pohjiin kertyy kuollutta ihosolukkoa reilustikin, ja jalkavoide imeytyy paljon paremmin kun koppurat saa pois tieltä.

Kuorinnasta täytyy sanoa sen verran, että tämän tuotteen kuorivat rakeet ovat muovia. Sehän ei ole mikään harvinainen juttu mutta halusin asian nostaa esiin, osaksi sen takia että tuotteet näyttävät designiltaan niin ”luonnollisilta”. Muovirakeet näkee INCI-listasta nimellä Polyethylene. Aiheesta on kirjoitettu viime aikoina jonkun verran, muun muassa tässä Ylen artikkelissa. Tuubin etiketissä lukee että ”saksanpähkinä ja ananasuute kuorivat hellävaraisesti karhean ja kuivan ihon” mutta saksanpähkinähippusia on kuorinnassa kyllä niin harvassa että niiden osuus kuorintatehosta on minimaalinen.

Foot Cream - Exfoliator
Foot Cream  –  Foot Scrub

Himalaya Herbalsin pakkaukset henkivät jotenkin luonnolliseen suuntaan mutta sisällöltään nämä eivät sitä tosiaan ole. Tähänastiset käyttökokemukseni ovat kuitenkin olleet positiivisia (jos unohdan muovirakeiden rasittavuuden ympäristölle), joten edullisten merkkien joukossa tämä on katsastamisen arvoinen tuotemerkki! Himalaya Herbalsia myydään ainakin Prismoissa, S-Marketissa ja Kärkkäisellä.

Kuvausassistentti Marilyn
Kuvausassistentti Marilyn

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

3 thoughts on “Marketin Himalaya Herbals-tuotteet jaloille

  1. Himalayalta mulla on käsivoide ja pyöreässä rasiassa oleva kosteusvoide ja yllätyksekseni olen tykännyt paljon! Varsinkin kosteusvoide oli tosi positiivinen yllätys, sopii nirsolle kasvojen iholleni hyvin 🙂 Jalkavoiteen aion kyllä vielä myös kokeilla, olen vasta nyt havahtunut jalkojen rasvaamisen tärkeyteen kun ne ovat olleet kuivemmat, olen aiemmin päässyt naurettavan helpolla jalkojen hoidon suhteen :O

    Tosi harmillinen juttu nuo muovirakeet! Mä ihan periaatteesta en aio ostaa muovirakeita sisältäviä kuorinta-aineita, eikös muuten niihinkin ole tulossa jokin EU-säädös joka ne kieltäisi? Vai muistankohan ihan omiani..:D

    1. Sellainen säädös vetäisikin kosmehyllyt aika uusiksi. Olisi todellakin hyvä päätös kieltää muovirakeet! Muovia kuitenkin on kosmetiikassa todella monessa eri muodossa ja ne kaikki tekevät pahaa ympäristölle. Toivottavasti sitä rajoitetaisiin tulevaisuudessa jotenkin, siihen asti on tiedostavan kuluttajan itse tutkittava INCI-listoja ja tehtävä valintansa sen perusteella.

      1. Mullakin on semmonen muistikuva että muovit ehkä kielletään. Tai sitten se oli vain suositus, mutta tiedän brändejä, jotka uudistavat pikkuhiljaa kuorintojaan muovittomiksi pakon tai imagon takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *