Risiiniöljy ripsille ja kynsille, toimiko se?

Kaksi ulkonäköni murheenkryyniä ovat onnettomat ripset ja nykyään niin liuskoittuvat kynnet. Ripsirivistössäni saattaa olla aukkoja joten oikein mikään ripsiväri ei saa niistä näyttäviä. Siinä yksi syy miksi ripsivärien tuotearvosteluita nähdään blogissani niin harvoin. Olen kokeillut joitakin ripsiä vahvistavia valmisteita, mutta ne saavat silmäni rähmimään yön aikana ikävästi joten en ole käyttänyt niitä muutamaa kokeilua enempää. Sensaisti-Mari kehaisi jokin aika sitten risiiniöljyä kynsiensä hoidossa ja mainitsi tuotteen sopivan ripsillekin. Kun moinen avaamattomana kerran kaapistani löytyi päätin kokeilla minäkin. Ja hei, kyllä toimii!

borntobio_ricin_oil

Merkillähän tässä ei juuri ole väliä, jos sisältö on 100% risiiniöljyä. Born to Bion pumppupullo on ollut vähän hankalakäyttöinen, ensin luulin suuttimen olevan rikki, mutta sitä pitikin vain painaa todella jämäkästi. Olen ottanut iltarutiinikseni sivellä öljyä kynsinauhoille ja kynsien alle, ja sitten hieroskella ainetta vielä ripsiin. Kynnet ovat jo paremmassa kunnossa, ja siitä kiitos kuuluu tämän lisäksi Trindin Nail Balsamille, mutta myös ripset ovat selvästi vahvistuneet. Hurraa!

Ripsiä ei irtoa taivuttaessa enää yhtä paljon ja rivistön aukotkin ovat kadonneet. Olen ollut todella yllättynyt ja tyytyväinen tämän luonnonmukaisen tuotteen tehoon ripsissäni ja aion pitää sen iltarutiineissani jatkossakin. Öljy ei ole saanut mitään negatiivista silmänympärysalueellani aikaan, kuten turvotusta tai rähmimistä.

Born to Bion risiiniöljyä voi ostaa esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta hintaan 8,50€ / 50 ml. Muut Born to Bio-jälleenmyyjät näet täältä.

Onko risiiniöljy teille tuttu tuote kauneudenhoidossa?

Tuote saatu blogin kautta.

Jäishän sitä mieluusti itsekin päiväksi sänkyyn köllimään...
Jäishän sitä mieluusti itsekin päiväksi sänkyyn köllimään…

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “Risiiniöljy ripsille ja kynsille, toimiko se?

  1. Kyllä mä vähän harkitsen, josko kävisin hakemassa pullollisen tuota ja kokeilisin myös. Olen vaan miettinyt, että miksi juuri risiiniöljy? Kävisikö jokin muukin öljy? Tietenkin sen täytyy olla sellainen, joka ei silmiä ärsytä, mutta onko risiiniöljyllä jokin erityisen ravitseva vaikutus?

    Huomasin, että saan pysymään oikukkaat kulmakarvani paremmin ojennuksessa, kun muistan rasvata tai ’öljytä’ kulmakarvojen alueen myös kunnolla, kun laitan kasvoille aineet yöksi. Mulla ripset on vähän samaa kaliiperia, joten öljy auttaisi tuohon luultavasti myös 🙂

    1. Se onkin hyvä kysymys että miksi juuri risiimiöljy. Varmasti kaikki öljyt tekevät jotakin hyvää. Itse käytin juuri pullollisen Dependin avokadoöljyä kynsiin ja se ei kyllä tehnyt juuri mitään. Siitä tykkään tästä risiinistä että tuntuu auttavan useampaan ”vaivaan”. Kaikillahan tämä ei toimi mutta se ei selviä kuin kokeilemalla 🙂

  2. Tuttu tuote 🙂 Mutta arvaa vaan onko sen käyttö jäänyt? Eli hyvä kun muistutit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *