Urban Decay Suomeen!

Nyt seuraa pikainen kännykällä tehty postaus, mutta minun on kesken kesäloman vain pakko päästä hihkumaan siitä että meikkimerkki Urban Decay tulee myyntiin Suomeen, vihdoin!  Tänään keskiviikkona 19.8 klo 16 aukeavat Urban Decay-ständit Helsingin ja Tampereen Sokoksilla. Huomenna meikit tulevat Sokoksen verkkokauppaan tilattaviksi.

ud8

Olin eilen Helsingissä Club Capital-yökerhossa UD:n lanseeraustilaisuudessa. Valaistus oli yökerhomaisesti meikkien tutkimiseen,  swatchailuun ja kuvaamiseen haasteellinen, mutta olen kyllä todella innoissani UD:n rantautumisesta näppieni ulottuville. Hintoihin ei ole edes luvassa mitään Suomi-lisää vaan hintataso on about sama kuin UD:lla muuallakin Euroopassa. Esimerkiksi sololuomivärit maksavat 19€, Naked-paletit 49,90€, Primer Potionit 20,90€ ja Naked-meikkivoide 34,90€. Joulupukki, lahjakortti Sokoselle jouluna niin olen extrakiltti loppuvuoden!

ud2

Diggaan kovasti UD:n bändin lookia. Raju, räväkkä, rajoja rikkova. UD:n asenne ei pyytele anteeksi.

ud1

Urban Decay on siitä minulle myös harvinainen innostus, että intoilemiani tuotteita löytyy oikeastaan joka kategoriasta. Useimmiten näin ei ole, vaan merkeillä nousee esimerkiksi huulimeikit tai luomivärit ylitse muiden. Urban Decayn hyllyssä oikeastaan kaikki oli äärimmäisen kiintoisaa ja ihanaa!

ud5

Kiitos kuvasta Kissis-Heini!
Kiitos kuvasta Kissis-Heini!

UD:n pakkaukset ovat kyllä mieleeni. Ihanan näyttäviä ja jämäkän oloisia käteen.

ud4

Myös meikinpoistoaine herätti kiinnostukseni. Sitä ei tarvitse huuhdella iholta pois ja extrapysyvät meikit, myös vedenkestävät, lähtevät helposti.

ud3

UD on sillä tavalla itselleni jopa erikoinen innostus, koska en ole juurikaan tilaillut merkin tuotteita netistä kuten monet muut kosmebloggaajat. Minun meikkivarastostani ei löydy Naked-paletteja, ei 24/7-rajauskyniä eikä Revolution-huulipunia. Vielä 😀 Jotenkin tarvitsin tämän merkin kanssa sen näppituntuman päästäkseni oikeaan fiilikseen. Seuraavalla Helsinki-visiitillä sitten jatkan tutustumista!

Kosmebloggaajat koolla!
Kosmebloggaajat koolla!

Innostaako Urban Decay teitä?

ud7

Nyt kesälomareissuni jatkuu Helsingistä eteenpäin, etappeina on mm. Tuurin kyläkauppa, hahhah! 😀 Postauksia on kuitenkin ajastettu valmiiksi, koitan käydä hyväksymässä kommentteja ja jakamassa postaukset someen normaalisti vaikka olenkin mökkitunnelmissa.

Kissat jäävät loman ajaksi hoitoon äidilleni. Pamelalta terkut!
Kissat jäävät loman ajaksi hoitoon äidilleni. Pamelalta terkut!

 

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

10 thoughts on “Urban Decay Suomeen!

  1. Hyvä postaus, kun oli tuota hintatietoakin laitettu, niin tietää, millä hehtaarilla ollaan. Hyvää mökkeilyä!

  2. Toi meikinpoistovoide oli huippu. En ollut ennen kokeillut sitä, mutta se pääsi ostoslistalle ekaksi. Vakuutuin kun poistelin meikit sillä pois kämmenselästä. 🙂

  3. On kyllä mahtista, että noissa hinnoissa ei tosiaan oo sitä Suomi-lisää! En oo vielä ehtinyt Sokokselle enkä tässä ennen matkaa ehdikään, mutta pitäis kyllä asap piipahtaa.

    P.S. Anteeksi vielä ankea ilmeeni kuvassa. :’D

  4. ”extrakiltti loppuvuoden” eli siis viikon 😀 😀 itsekin kävelin sokkarin läpi eilen ja ihmettelin kun kunnolla väkeä ja dj ym. sittenpä tajusin, vaikka en näitä in-brändejä juuri seuraa 🙂

  5. Hui kauhea, katsoin ensin tuosta bloggaajien yhteiskuvasta että Sallalta? (violettitukkainen) on amputoitu toinen käsi ja järkytyin asiasta…. Onneksi katsoin tarkemminkin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *