Mitä käsilaukussani on?

laukku

Monet bloggaajat ovat tehneet näitä käsilaukun sisällön esittelypostauksia, ja koska olen itse niitä tykännyt lukea päätin tehdä minäkin. Käsilaukkunani on keväästä lähtien ollut keskikokoinen kirpputorilta ostettu nahkalaukku. Se on selkeästi pienempi kuin laukut joita olen aina aiemmin suosinut, mutta olen nyt halunnut pitää veskaa jonka hihnan saa rinnan yli jotta kädet saavat jäädä vapaiksi. Tilaa on kuitenkin riittävästi että laukkuun mahtuu kaikenlaista. Kohta näette että mitä kaikkea.

laukku2

Tyhjennyksen ajankohdaksi valikoitui Jurassic Rockin jälkeinen sunnuntai, joten muutamia festareihin liittyviä tavaroita laukusta löytyy myös. Lähdin festaroimaan suoraan töistä enkä sen suuremmin käynyt laukkua läpi ennen lähtöä joten eroa normaalitilanteeseen ei juuri ole.

Siihen kipaten, aikamoinen läjä sekalaista sälää.

laukunsisältö

Lompakko ja avaimet nyt ovat aina mukana. Pantterikuvioisen korttilompakon olen ostanut Thaimaasta viitisen vuotta sitten, vähän haalistunut on jo mutta haitanneeko tuo. Minulla on etukortti lähes jokaiseen puljuun joka sellaista tyrkyttää, tälläinen on siis varsin tarpeellinen. Kate Spaden kirkkaan pinkin lompakon ostin vuosi sitten USA-reissulta ja se on kyllä varsinainen päivieni ilo. Rakastan tuota kirkkaan pirteää väriä!

Olen täysin kalenterin orja ja haluan nimenomaan kirjata kaiken perinteiseen paperikalenteriin. Kalenterit toimivat myös paljolti päiväkirjoinani, kirjoitan sinne ylös monia juttuja ja myös tarkistan tietoja vanhoista kalentereista jotka toki ovat tallella. Käytössäni on miehen ammattiliitolta saatu kalenteri, oma ammattiliittoni kun ei yhtenä vuonna lähettänyt kalenteria ollenkaan (mur). Kanteen olen liimannut fanityttötarran. Youtubesta voit käydä katsomassa että mikä ihmeen Basementones. Terkkuja Tampereelle!

laukunsisältö1 laukunsisältö2

Kalenterin takakannessa sitten toinen fanityttötarra. Pakko esitellä upeat avaimenperäni, Batman on killunut autoni avaimissa niin kauan kun olen ajokortin omistanut ja kotiavaimissa on Lahti Roller Derby-avaimenperä. Kaikilla joukkueemme jäsenillä on samanlainen.

Sitten sitä kosmetiikkaa. Joukosta puuttuu käsivoide, se oli jäänyt töihin. Samoin silmätipat ovat vakiosettiä. Kaipasin molempia siellä festareilla…

laukunsisältö3

Matkakokoinen hiuslakka, tämä Percy & Reedin versio on kyllä ollut vähän kehno. Aina kun olen sitä käyttänyt minulla on lopulta hiukset huonosti. Pito ei siis ilmeisestikään ole riittävä.

Pyöreän Mini-peilin olen tehnyt vuonna nakki Naisten kympillä. Haluaisin kovasti Mini-auton mutta saattaa jäädä haaveeksi. Mieheni työskentelee autojen parissa joten se myös sanelee auton merkin jolla ajelemme.

Nivean huulivoin ostin varmaan kuukausi sitten ja purkki on jo aivan nuhjaantuneen näköinen. Sama pätee Burt’s Beesin kynsinauhavoiteeseen, ei tuo laukussa pyöriminen vaan pakkauksia kaunista. Jossain vaiheessa minulla ei ollut yhtään huulirasvaa laukussani, nyt niitä on näemmä kaksi. Naked Lipsin huulivoide on kyllä kiva tapaus. Eikun hetkinen, onhan tuo Clarinsin laivalta ostamani puikko myös huulivoide, sävyttävä versio tosin.

Elizabeth Ardenin Lipfix-huulimeikin pohjustusvoide on laukussani siksi että hyvin usein teen huulimeikin kiireessä kun olen jo poistunut kotiovesta. En ole aivan vakuuttunut sen tehosta mutta käytän kun on kerran tullut ostettua. Milanin ruskea luomiväri on mukana niitä silmätihkupäiviä varten kun silmämeikki tekee katoamistempun. Tämä samainen nappi on vakiovarusteeni reissumeikkipussissa.

Puuteripaperit ovat ehdoton juttu mihin tahansa menen. MACin meikkipuuteri meikin korjailua varten. Ostin sen vuosi sitten enkä ole kovin paljon vielä käyttänyt. Sävy NC15 on sitten kuitenkin vähän turhan vaalea näin kesällä.

Ihmeellistä että laukussani oli vain yksi huulikiilto. Se on MACin Osbournes-kokoelman Bijou. Takuuvarma neutraali sävy sopii joka meikkiin. Milanin Eyetech-eyeliner on kyllä aivan unohtunut laukkuuni, usein otan rajaustuotteen mukaan jos silmät ovat vuotaneet. Samasta syystä festareille lähti mukaan tuo nysä Natural Coden kynä. Se on muuten lemppari rajauskynäni! NC:n kyniä on erilaisia, suosimani on se missä lukee party proof. Tuon siveltimen käyttötarkoitusta en muista, onkohan se ollut jotakin tummaa huulipunaa varten…

Huulipunat esittelen erikseen. Niitäkin laukussa oli useampia. Sävymaailmasta näkyy minkä värisistä huulipunista olen ollut innostunut tänä vuonna!

laukunsisältö4

Baremineralsin Pretty Amazing-huulilakan ostin ihan pari viikkoa sitten Kicksin alesta kympillä. Sävy Ambition on juuri tuollainen himoilemani räikeä pinkki. Pari kertaa testannut huulilla ja ihanalta vaikuttaa. Gloriaboksista aikanaan tullut Clarinsin kiiltopuna on vähän jäänyt paitsioon joten laitoin sitä yksi päivä töihin. Olisi kaivannut rajauskynän kaverikseen. Bite Beautyn Cashmere Lip Cream on kyllä ollut mahtava USA-tulianen, olen käyttänyt sitä tosi paljon. Postaus siitä täällä. Festareilla minulla oli huulillani tuota Bornprettystoren huulimaalia josta postasin aiemmin täällä. Pysyi koko päivän, rasvaisen muikkuannoksen jälkeen sai vähän lisätä. Zuiin Butterscotch-mattapuna on myöskin hurmaava pinkki, olen esitellyt punan aiemmin täällä. Kaikkien näiden pinkkien punien rajauskaveriksi käytän tarvittaessa MACin More To Love-sävyistä huultenrajauskynää.

laukunsisältö5

Tokihan laukussa purkkaa pitää olla. Jenkin pussissa on itse asiassa Fazerin purkkaa, ostan sitä nykyään koska se on kotimaista. HSL:n matkakortti lahtelaisessa käsilaukussa saattaa ihmetyttää, mutta en muista koskaan kaivaa korttia erikseen mukaan lähtiessäni Helsinkiin joten se saa olla laukussa aina. Eikös ole ihana Elvis 🙂

Savett-parka on ollut laukussani jo ties kuinka kauan, pakkaus on aivan räjähtänyt. En käytä tälläisiä liinoja kuin hätätilanteessa eikä sitä hätää nyt näköjään ole tullut eteen. Hätätilanteita varten laukussa on myös pikkuhousunsuoja. Silmälaseille mikrokuituliina, linssivalmistajan mainostuote sekin. Mikrokuituliinahan ei saa koskaan olla ensisijainen silmälasien puhdistusväline, pesu veden ja pesuaineen kanssa on the way to go jos haluaa välttää linssinaarmut. USB-laturipiuha kulkee mukana siinä toivossa että voin ladata kännykän tarvittaessa työpaikan tietokoneessa.

laukunsisältö6

Festareiden jäljiltä käsilaukkuun jäi korvatulpat ja aurinkovoide. Olin siis hartaudella voidellut käsivarteni ennen lähtöä ja festarialueelle päästyämme alkoi kova vesisade 😀 Onneksi mukana oli myös piilolinssejä, märät silmälasit kun ovat rasittavat. En antanut kesäsateen sen enempää haitata festarointeja, lämmin kun oli. Sensain aurinkovoiteen olen ostanut viime kesänä parillakympillä pakkausten uudistuessa, näiden normaalihintahan on hulppea sata euroa. Siihen hintaan tosin voisi jo toivoa tuubia jonka suuaukosta ei tursuaisi korkkiin voidetta aiheuttaen sotkua…

laukunsisältö7

Kuitteja ja kauppaostoslista. Olen käynyt Marilynin kanssa röntgenissä katsomassa kakkajumia, kosmebloggaajakavereiden kanssa brunssilla Helsingissä, Tokmannissa ostamassa kodintarvikkeita sekä ruokakaupassa täyttämässä jääkaappia.

Loppuhuipennuksena voisin näyttää millaisen läjän huulimeikkejä tyhjensin keittiön pöydälle laukustani ennen sinne festareille lähtemistä. Usein tilanne on se että en löydä avaimiani tai esimerkiksi aurinkolasikoteloani kaikkien meikkien keskeltä.

laukunsisältö8

Huulikiiltoja Lancomelta, Bobbi Brownilta ja MACilta sekä huulipunia Lumenelta, Joe Blascolta, MACilta ja Maybellineltä. Pitää olla valinnanvaraa eiks jeh! Varsinkin kun teen huulimeikin tosiaan usein jo silloin kun olen jo matkalla niin pitää olla mistä valita, fiiliksen mukaan.

Tulipas pitkä postaus, jaksoiko joku lukea tänne asti? Montako huulimeikkiä teidän käsilaukussanne on? 🙂

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta, suurin osa ostettu itse.

Marilyn ottaa rennosti, jalat kohti taivasta :)
Marilyn ottaa rennosti, jalat kohti taivasta 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

8 thoughts on “Mitä käsilaukussani on?

  1. Aika tilaihme laukku, yllättävän paljon mahtui tavaraa sisään! Mulla on huulimeikkejä 2-3, ei mitään mullistavaa. 😀

  2. Hei toi Zuii-linkki ei toimi, menee väärään postaukseen!

    Mutta haha, samanlainen huulipunien mukana roudaaja olen itsekin, ne löytyvät laukusta Marimekon isohkosta klipsukukkarosta 😀 Useimmiten teen huulimeikin junassa/työpaikalla ja valinnanvara on kiva asia! Mulla kyllä erilliset pussukat/kukkarot ovat auttaneet laukkukaaokseen, siis esim. avaimet ja matkakortti löytyvät aina omasta pussukastaan, samoin huulipunat ja sellaiselle randompikkusälälle on sitten omansa. Helpottaa ihan tajutomasti elämää! Mullakin oli aiemmin kaikki sikin sokin kunnes kyllästyin avaimien ja matkakortin ainaiseen etsimiseen..:D

    1. Kiitos kun kerroit, korjasin linkityksen!
      Pussukat tosiaan auttavat huimasti asioiden löytymistä. Usein itse kuitenkin viskaan meikit mukaan kiireessä eli ne eivät päädy pussukoihin sitten kuitenkaan. Täytyisi varmaan opetella parempi tapa 🙂

  3. Aika kunnioitettava määrä noita huulipunia, -rasvoja, -kiiltoja. Mulla on yksi meikkipussi ja siellä sen päivän akuutit tavarat, joita on aika vähän. Ehkä johtuu siitä, että olen autoilija ja töihin lähtiessä pitää kyllä kaikki olla naamassa valmista :-). Ja pyöräillessä homma hoidetaan vasta työpaikan pukuhuoneessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *