Kummallinen suihkugeeli by Dr.Scheller

Välillä tulee vastaan kosmetiikkatuotteita jotka ovat vain kaikin mahdollisin tavoin vastakohtia sille mitä haluaisin. Useimmitenhan sitä tulee tälläisessä tilanteessa mieleen, että tuote on huono. Harvoin näin kuitenkaan on, se on vain minulle ja tarkoitusperilleni epäsopiva. Jollekin muulle tuote voi olla erittäinkin mieluinen. Yksi tälläinen tuote on nyt Dr. Schellerin Pomegranate Shower Gel. Meistä ei ihan tullut kavereita, mutta se ei tarkoita sitä etteikö sellerilekuri voi olla jollekin teistä tosi hyvä suihkukamu.

drscheller_pomegranate_showergel

Pomegranate-suihkugeeli on paksua ja liukasta geeliä joka ei vaahtoa juurikaan. Mieleeni tulee vähän tuubista tuleva suihkujelly, mutta hiukan juoksevampi. Suihkugeeli ei myöskään tuoksu juuri millekään. Toki siinä tuoksuvat luonnollisen tuotteen raaka-aineet, mutta odotin granaattiomenasuihkugeelin tuoksuvan kirpeältä ja hedelmäiseltä. Siinäpä ne syyt miksi en tuotteesta ihan niin kauheasti innostunut. Ainoa suihkutuote jota voin hyvillä mielin levitellä itseeni käsin on suihkuöljy, kaikkia muita pesutuotteita tykkään vaahdotella pesupuffin kanssa. Käsin suihkusaippuan levittäminen on minusta vain jotenkin valtavan tylsää, ja se tuntuu myös tuhlaukselta koska tuotetta kuluu paljon enemmän.

drscheller_pomegranate_showergel_

Tuote on luonnonkosmetiikkaa ja se on vegaaninen. En kokenut suihkugeelin juuri kuivattavan ihoani, mikä on tietenkin positiivista. En siis itse innostunut tästä tuotteesta, koska odotukseni ja toiveeni tuotteelta ovat erilaiset kuin mitä tämä granaattiomenasuihkugeeli tarjosi. En siis alunperin aikonut kirjoittaa tästä mitään, mutta sitten oivalsin että ne asiat mitkä koin huonoiksi puoliksi saattavatkin jollekin toiselle olla plussia. Miedontuoksuinen luonnonkosmetiikan suihkugeeli joka ei vaahtoa juuri ollenkaan. Kait sellaisellekin fani löytyy!

drscheller_pomegranate_showergel_inci

Luonnonmukaista Dr. Schelleriä myydään kauneushoitoloissa, täältä näet yhteystiedot. Tuotteet ovat sertifioiduksi luonnonkosmetiikaksi varsin kohtuuhintaisia, tämä suihkugeeli esimerkiksi maksaa noin 13,50€ / 150 ml.

Oletteko samoilla linjoilla kanssani vai onko lukijoissa joku joka innostuu tämäntyyppisestä suihkutuotteesta?

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

2 thoughts on “Kummallinen suihkugeeli by Dr.Scheller

  1. En lämmennyt tälle myöskään ollenkaan. Odotukset oli korkealla, tykkään granaattiomenan tuoksusta mutta tämä haisi mielestäni astianpesuaineelle. Ei jatkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *