Kesän suosikkipunani: Lumene Wild Rose Lipstick

Kuvittelenko minä vain, vai uudistaako Lumene tuotteidensa ulkoasua todella ahkerasti? Ostin alkukesästä Wild Rose-punan jonka hylsy on nyt taas aivan erilainen kuin ne muut omistamani. Luulin ensin että tämä on joku ihan muu punalaatu mutta sävytarrasta sen Wild Rosen huomasin. No mikäs siinä. Lumenen punat ovat joskus aiemminkin olleet tummansinisiä, äitini meikkilokerikko oli pullollaan niitä sinisiä hylsyjä. Hopeanvärinen korkki tuo jostain syystä mieleeni kiiltopunan.

lumene_wildrose_lipstick_hylsy

Sävy johon ihastuin oli nimeltään ”Talvella”. Saatoin naurahtaa kotona tämän huomatessani, kesäpunana tämän kun ostin. Sävy tuo omaan mieleeni vadelmat ja muut marjat, eikä se ole minkään jääkuningattaren puna. Lumene, mikä oli inspiraationne sävynnimessä?

lumene_wildrose_lipstick_talvella_swatch

Sävy on tosi kaunis marjaisa pinkki, joka ei huulilla ole yhtä hohtavan oloinen kuin hylsy antaa ymmärtää.

lumene_wildrose_lipstick_talvella_midwinter

Wild Rose-punan laatu on suorastaan hurmaava. Se pysyy huulilla todella hyvin mutta tuntuu samalla hoitavalta. Sävy ei karkaile huulten ympärille vaan pysyy hyvin paikallaan. En ole vaivautunut käyttämään huultenrajauskynää tämän kanssa.

lumene_wildrose_lipstick_talvella_midwinter_11

Talvella-sävy on ollut käytössäni viikoittain, tämä puna on ollut kyllä yksi suosikeistani tänä kesänä! En itse asiassa keksi punan laadussa mitään parannettavaa, joten tässä on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen markettituote.

lumene_wildrose_lipstick_talvella_midwinter_makeup

Hintaa näillä on esimerkiksi Sokoksella 10,90€ / 3,8 g.  Lumenen tuotteita kannattaa muuten bongailla ihan ruokakaupoista jos haluaa hiukan säästää, olen huomannut että Prisman normaalihinnat ovat usein samoja kuin Sokoksen ja Anttilan tarjoushinnat erityisesti näiden Lumenen tuotteiden kohdalla.

lumene_wildrose_lipstick_talvella_midwinter_11_makeup

Minkä sävyiset huulet teillä on ollut tänä kesänä?

Siskon peppu tyynynä! <3
Siskon peppu tyynynä! <3

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

5 thoughts on “Kesän suosikkipunani: Lumene Wild Rose Lipstick

  1. Hyvä sävy!
    Huomaan huulipunamakuni olevan koko ajan punaisempi. 🙂 menneiden vuosien rusehtavia punia ei huvita enää käyttää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *