Deborah Lippmann Lady Sings the Blues

Deborah Lippmannin Lady Sings the Blues on kerrassaan upea yönsininen glitterlakka. Koin lakan olevan parhaimmillaan vain yhdellä kerroksella. Kaksi peitti glitterien säihkettä jo liikaakin. Kuvassa minulla on siis yksi paksuhko kerros lakkaa.

deborah_lippmann_lady_sings_the_blues

Deborah Lippmannilla on minun mielestäni kynsilakkamaailman upeimpia glitterlakkoja valikoimissaan. Himoitsen useita sävyjä, mutta pariakymppiä lähentelevä hinta hillitsee ostohimoilujani hiukan. Tämän lakan tilasin alennettuun hintaan kun merkki poistui Beautybayn valikoimista. Saatavuus näissä lakoissa on nykyään varsin rajattu, niitä saa Suomeen vain muutamista nettikaupoista kuten Bangerhead, jossa lakkojen normaalihinta on 17,90€ sekä Nordicfeel jossa normaalihinta on 19€. Lookfantasticissa on vain ihan muutama sävy tarjolla.

Pysyvyys Deborah Lippmannin lakoissa ei ole sen kummallisempi kuin muissakaan. Kynsilakoissa rahallinen satsaus harvoin tuntuu näkyvän lakan pysyvyydessä, ero ilmenee oman kokemukseni mukaan lähinnä pullon ulkonäössä ja käytettävyydessä sekä värien valinnanvarassa ja erikoisuudessa.

Mikä on teidän kipurajanne kynsilakkojen hinnassa? Itselläni se on jossain kympin tietämillä, mutta voin venyä siitä noin 15€:n asti jos lakka on oikein spesiaali.

Pamela kuvauksellisena :)
Pamela kuvauksellisena 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *