Ihonhoitoni kulmakivi: ruusuvesi

Minulle on muodostunut tärkeä rutiini ihonhoidossani jota ilman en enää osaa olla. Ennen mitään muita hoitotuotteita, suihkin puhtaalle iholle ruusuvettä. Se tuntuu sekä virkistävän ja rauhoittavan ihoa samaan aikaan, ja hiukan kostealle iholle on mukavampi levittää seerumi ja kasvovoide.

Aiemmin olen käyttänyt pullollisen Flow Kosmetiikan luomuruusuvettä (postaus täällä), nyt tyhjenevän Aqua Oleum-merkin putelin tilasin edullisen hinnan houkuttamana Hyvinvoinnin tavaratalosta. Olen nähnyt näitä myös Sokoksella.

aqua_oleum_rose_water_with_cat

Erilaisia kukkaisvesiä on nykyään monenlaisia, muitakin ”makuja” olisi kyllä kiva kokeilla. Kauneusmessuilla hypistelin appelsiininkukkavettä kiinnostuneena. Minusta on myös mukava ajatus että ruusuvettä on käytetty kauneudenhoidossa jo vuosikymmeniä. Perinteet kunniaan!

aqua_oleum_rose_water

Hintaeroa näiden eri tuotteiden välillä selittää ruusuveden osuus itse tuotteesta. Esimerkiksi Flow Kosmetiikan 17,50€ maksava ruusuvesipullo sisältää pelkkää ruusuvettä, kun tämä Aqua Oleum on laimennettua, sisällysluettelossa on nimittäin ruusuveden lisäksi lähdevesi. Hintaa sillä on sitten noin kymmenen euroa vähemmän.

aqua_oleum_rose_water_

Seuraavaksi korkkaan alennusmyynneistä ostamani RENin ihonhoitoveden joka sisältää ruusuveden lisäksi muitakin ainesosia, mutta täytyy sanoa että olen kyllä aivan hurahtanut kukkaisvesien maailmaan! Ihanaa että valinnanvaraa on nyt niilekin jotka eivät ruususta niin välitä 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Ihonhoitoni kulmakivi: ruusuvesi

  1. Itse tykkään kanssa, Jurliquelta ja Melvitalta löytyy ehdottomia lemppareitani. 🙂 Jään oottamaan sun kokemuksia tuosta RENin vedestä.

  2. Lueskelin tuon postauksen Flow’n ruusuvedestä ja mietin, voisiko tästä olla jotain iloa myös atooppiselle iholle? Ystävälläni on sellainen, ihon kunto tosin vaihtelee niin kuin atooppisilla yleensä. Tämän päälle voi varmaan laittaa tuhtiakin perusvoidetta?

    Olisi ihanaa ostaa hänelle jotain hyödyllistä lahjaksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *