Mattainen huulimaali

Sain jo aikoja sitten kokeiluun Born Pretty Storesta vedenkestävän mattahuulimaalin. Olen käyttänyt tuotetta jo varsin useasti. Tuotteen nimi on oikeastaan hillittömän hassu, Long Lasting Lip Gloss. Tämän mattaisempaa huulimaalia saa nimittäin hakea, tosi glossy. Nämä punat ovat sairaan halpoja, kuten oikeastaan kaikki tuolla Born Pretty Storessa. Hintaa näillä on nimittäin vain 2,29$ / 4,4 g. Eikä postikuluja! Kreisiä!

bornprettystore_longlasting_lipgloss

Sävy 25 on upea täyteläinen fuksiapinkki. Olen ollut heikkona juuri tämän tyyppisiin sävyihin viime aikoina. Punan putkilo muistuttaa ihan verinäyteputkiloa, muistelen että Inglotin kiilloissa on sama muoto. Se on kivan näköinen mutta tosi epäkäytännöllinen, koska kiiltoa ei saa seisomaan pystyssä tukematta sitä johonkin.

bornprettystore_longlasting_lipgloss_25

Applikaattorilla levitettävä tuote levittyy huulille pigmenttisenä ja pehmeästi. Se kuitenkin kuivahtaa mataksi ja tuntuu huulilla siltä kuin pinnalle olisi levittänyt nestemäistä paperia. Todella inhalta siis. Se on kuitenkin veden- ja pusunkestävä, tämä ei kuivuttuaan tahriinnu huulilta mihinkään.

bornprettystore_longlasting_lipgloss_25__

Öljyistä tai rasvaista ruokaa syödessä se toki lähtee liukenemaan, mutta esimerkiksi baari-iltaan todella hyvä valinta. Rajauskynää ei tarvita koska maali ei lähde karkailemaan tai leviämään kuivuttuaan.

bornprettystore_longlasting_lipgloss_25_

Kestävää punaa etsivälle tämä on kokeilun arvoinen tuote, jos kestää pientä epämukavuutta. Sävyjä on tarjolla peräti 12 kappaletta.  Tässä suora linkki tuotteeseen.

Alennuskoodilla KLLH10 saatte 10% alennuksen Born Pretty Storen koko normaalihintaisesta valikoimasta. Kurkkaa myös ihanat kissa-aiheiset kynsitarrat joista postasin aiemmin! Paketin saapumisessa menee sitten 2-4 viikkoa, se tulee Singaporesta. Oma pakettini tuli kolmessa viikossa.

Kuvausassistentin keskittyminen herpaantui lokkien vahtaamiseen!
Kuvausassistentin keskittyminen herpaantui lokkien vahtaamiseen!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

13 thoughts on “Mattainen huulimaali

      1. Iski mielenhäiriö ja tilasin kerralla kaikki. Tosin olivat silloin vielä entisestäänkin alessa, joten homma rokotti yhden sensain punan verran.

  1. Halusin vaan tulla vinkkaamaan, että noita saa ebaystä alle euron kappalehinnalla. Ja myöskin ilman postikuluja. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *