Keltaiset rallikynnet

I know what you did last Saturday… Joo, villi lauantai-ilta oli, nyhräsin kynsitarrojen kanssa. Tässä tulos. Teki mieli tehdä keltaiset kynnet joten tartuin OPIn Just Can’t Cope-Acabana-lakkaan. Kokeilin ensimmäistä kertaa kikkailla eBaysta tilattujen tarranauhojen kanssa ja ihan kivathan niistä tuli.

opi_just_cant_cobeacabana_with_stickers

Jotenkin nuo raidat tuovat ralliauton mieleeni, siitä otsikko.

opi_just_cant_cobeacabana_with_stickers_

eBaysta tilatut kynsitarrat maksoivat tyyliin dollarin tai kaksi, ja niitä tuli ihan hillitön läjä kaikissa mahdollisissa sävyissä. Nyt käytin mustia ja oranssina hohtavia versioita.

opi_just_cant_cobeacabana_with_stickers__

Olin malttamaton ja otin kuvat heti lakkauksen jälkeen. Päällyslakan kuivuttua kunnolla viilasin kynsien kärkiä vielä hieman niin että tarrojen päät eivät tuntuisi karheina. Etusormessa näkyykin että tarrat tulevat vähän liian pitkälle mutta viilaamalla siitä selvittiin.

Pamela olis mielellään jo muualla!
Pamela olis mielellään jo muualla!

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Itse en yleensä tee juuri mitään ihmeellistä sunnuntaina, mutta tänään on tiedossa mukava brunssi kera kauneusbloggaajakavereiden 🙂 Saatan poiketa samalla MAC-tiskillä, Julian postaus aiheutti nimittäin himotuksia…

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Keltaiset rallikynnet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *