Laivaostos: Clarins-paletti

Tallinnan laivalta ostamani Clarins Travel Exclusive Make-Up Compact Palette oli vähän riskiostos koska myymälässä ei ollut lainkaan testeriä. Kysyessäni sitä myyjä sanoi että ei ole mutta sävyt voit katsoa noista puikkohuulipunista. Ilahduin että jaa tässäkö on vakiovalikoiman huulipunasävyjä, kiva! Kun aloin etsimään sävyjen nimiä paketin kyljestä tuloksetta myyjä tajusi puhuneensa mitä sattuu ja katosi takavasemmalle. Noh, ostin paletin anyway, koska Clarins on ollut paljolti mieleeni ja hinta oli edullinen (19,90€) eli kolmannes Clarinsin palettien normaalihinnasta maissa.

clarins_travel_palette

Hinnan edullisuus selittyy osin jo heti kun paletin kaivaa pahvipakkauksesta. Pinta on pehmeää muovia, jos siihen painaa kynnellä niin jälki jää näkymään pitkäksi aikaa. Pakkaus myös lemuaa voimakkaasti joltain muoviliimalta. Kannen alta paljastuu iso peili, mutta paletissa ei ole minkäänlaista saranaa joten peili ei pysy itsestään ylhäällä. Todella laaduttoman ja kökön oloinen pakkaus.

clarins_travel_palette_open

Paletti pitää sisällään neljä luomiväriä (1,3g / kpl), neljä huulipunaa (0,9 g / kpl) sekä kaksipäisen siveltimen. Sävyjä ei ole nimetty eikä niistä kerrota juuri sen enempää. Sävymaailma on luonnollinen ja neutraali.

clarins_travel_palette_

Luomivärit ovat hyvinkin peruskauraa sävyiltään, hohtavia neutraaleita ruskeita. Ylläoleva kuva on hiukan ylivalottunut, vaalein sävy ei ole aivan valkoinen vaan sanoisin ennemminkin shampanjansävyiseksi. Pigmentti ja kermaisuus ei mielestäni aivan ulottunut Clarinsin Splendours-paletin laadun tasalle, se on vertailukohtani koska en omista muita Clarinsin luomivärejä. Swatchit on tehty kuivalle ja puhtaalle iholle ilman pohjustajaa.

clarins_travel_palette_eyeshadows

Huulipunat paljastuivat laadultaan kiiltopuniksi. Swatcheissa ne näyttävät todella vaaleilta, ja sitä suurin osa onkin. Huulilla kerrostettuna ne onneksi näkyvät hiukan enemmän. Kaksi vaaleinta tuovat huulille lähinnä kiiltoa ja vain henkäyksen sävyä.

clarins_travel_palette_lipsticks

Tässä paletilla tekemäni arkimeikki. Huulilla toisiksi tumminta sävyä.

clarins_travel_palette_makeup

Huulipunan lopputulos muistuttaa enemmänkin huulikiiltoa, mutta ilman tahmaa. Puna tuntuu hyvinkin voidemaiselta huulilla.

Tummin huulipunien sävyistä erottui huulilta yllättävänkin hyvin. Tämä oli näistä paletin punista eniten huulipunamainen. Pientä ysärivibaa ehkä tuossa aavistuksen ruskeaan taittavassa nudesävyssä.

clarins_travel_palette_lipsticks_1
Silmämeikkiä ei ole tehty tällä paletilla

Hintansa arvoinen paletti varmastikin oli, mutta mikään pakkohankinta tämä ei minulle tosiaankaan ollut. Neutraaleja ruskeita kun löytyy vaikka kuinka ja olen varsin laiska käyttämään punia paleteista. Yksi Cliniquen huulipunapaletti on jäänyt aivan paitsioon, koska koen sen käytön hankalaksi. Tekisi mieli kaivella napit irti haisevasta halpispalettikuoresta ja laittaa magneettiteipillä Z-palettiin.

Ostin paletin Tallink Star-laivalta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Kukkuu!
Kukkuu!

14 thoughts on “Laivaostos: Clarins-paletti

  1. Tosi kauniin meikin olet tehnyt. Mä en ole koskaan ajatellut, että paletin kuoren laatu eroaisi noin radikaalisti, luulisi, että haluaisivat tehdä tasalaatuista tavaraa, huolimatta siitä myydäänkö sitä tax freessä vai ei. :/

  2. Hmm, ettei tuo paketti vain olisi samaa pahvimateriaalia mitä Clarins Daily Energizer Lovely Lip Balmin hylsy, sitä ainakin mainostettiin ekologisena.

  3. Ah, mä oikein pystyn melkein tuntemaan miltä se paletti tuntuu, sellainen pehmeä kasarimuovi? Jotkut sellaiset paksut, muovikantiset vihkot olivat lapsuudessa varmaan just samaa materiaalia! Tylsä juttu, koska pakkaus on niin iso osa paletin viehätyksestä. Mutta tärkeintä, kauniin meikin olet tehnyt sillä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *