Mádaran misellivesi ja alekoodi Biodellyyn

Latvialainen luonnonkosmetiikkamerkki Mádara lanseerasi kesäkuussa miselliveden, ja ilokseni sain uutuuden testattavakseni ekokauppa Biodellyltä. Postauksen lopussa muuten alekoodi!

Misellivesien ideahan on siis se, että vesimäisesessä muodossa oleva tuote poistaa iholta meikin ja lian. Veden misellit sitovat meikin ja lian itseensä. Itse tykkään käyttää misellivesiä aamulla vesipesun sijaan, koska varsinkin talvella ihoni ärtyy liiasta vedellä lotraamisesta. Misellivedet ovat myös käteviä meikinpoistoon. Poistan niillä usein huulipunat ennen suihkussa tapahtuvaa meikkien poispesua, ja ihomeikin poistan aina ennen urheilua. Mukana kannan meikinpuhdistusliinoja, mutta kotona ollessa käytän sitten misellivettä.

Mádaran uusi Multi Action Micellar Water sisältää hyaluronihappoa joka sitoo kosteutta ihoon tehokkaasti. Tuotteen nestepohja muostuu aloe vera-, ruusu- ja hamamelisvesistä jotka hoitavat ihoa.

madara_micellar_water

Monet misellivedet saavat silmäni kirvelemään, mutta tämä ei sitä tehnyt. Huulipunan poistamisen jälkeen ei huulille myöskään jäänyt ällöttävää makua joka vaatisi vielä vesihuuhtelun kuten joidenkin misellivesien tapauksessa on. Iho jää käytön jälkeen mukavan pehmeäksi eikä sitä kiristä.

Meikkejä Mádaran misellivesi ei kuitenkaan poistanut kovinkaan hyvin. Silmämeikkiä pois pyyhkiessä luomivärit vain levisivät ohimoille eivätkä jääneet pumpulilappuun kunnolla kiinni. Huulipunia sai myös hangata irti hyvän tovin ennen niiden irtoamista.

madara_micellar_water_

Myös pakkaus on hiukan hankalakäyttöinen. Pullo on todella kovaa muovia, ja ainetta saa ikäänkuin hölskytellä pullosta ulos vanulapulle. Huurteinen pinta on kyllä kaunis. Pieni 100 ml pullokoko myös hupenee nopeasti. Olen tykännyt kovasti Mádaran kuivan ihon kasvovedestä, ja täytyy sanoa että koin tämän Micellar Waterin enemmänkin ihonhoitovedeksi kuin puhdistusvedeksi. Kasvoveden pullokoko on kuitenkin tuplasti isompi ja hinta muutaman euron huokeampi.

Meikinpuhdistusvetenä Mádaran uutuus sai minut pettymään, mutta kasvovetenä tämä on ihan mukava tapaus jättäen herkän ihoni hyvän tuntuiseksi.

Mádara Multi Action Micellar Water maksaa Biodellyssä 16,80€ / 100 ml. Sokoksella nämä taitavat maksaa 17,10€ jos oikein muistan hyllynreunasta bonganneeni.

Sain myös alennuskoodin jaettavaksi lukijoilleni. Alennuskoodilla SIAM15 saa 15% alennusta ekokauppa Biodellystä kaikista normaalihintaisista tuotteista 31.8.2015 asti. Kotimaisen verkkokaupan sivut ovat helppokäyttöiset ja paketti saapui parissa päivässä. Biodellystä ei myöskään tule postikuluja mikä on erityisen kiva juttu!

Pamsu lempipuuhissaan!
Pamsu lempipuuhissaan!

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Mádaran misellivesi ja alekoodi Biodellyyn

  1. Mulla oli kanssa kovat odotukset tästä, mutta äh. Samaa sanon kuin sinäkin – ei oikein toimi meikinpuhdistuksessa, vaikka kasvoilla olisi vain kevyt mineraalipohja, joutuu silti aika paljon hinkkailemaan. Mukava tuntu tosiaan kyllä iholla, mutta pullon mekanismit (tai niiden puutteet) ärsyttävät muakin 😀 Tällä viikolla mun blogissa tulee myös olemaan arvostelu tästä – ja samaa linjaa kuin sullakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *