Sally Hansen Miracle Gel-kestolakka, pysyikö se?

Sally Hansen Miracle Gel-kynsilakat ovat näitä geelilakkatrendin mukanaan tuoneita uutuuksia, jotka lupaavat pitkää kestoa ja upeaa kiiltoa. Miracle Gel lupaa kauniin kiiltävät kynnet jopa kahdeksi viikoksi. Sain testattavaksi vaaleansinisen minttuun vivahtavan sävyn B Girl. Miracle Gel on suunniteltu käytettäväksi vain ja ainoastaan sarjan päällyslakan kanssa. Se tekee lakkauksesta kestävän ja kiiltävän. Värilakan alle ei kuulu levittää aluslakkaa mikä on minusta aina hiukan kummallista, olen niin tottunut käyttämään sitä.

sally_hansen_miraclegel_bgirl_

B Girliä sai laittaa kolme kerrosta riittävään peittävyyteen. Bernerin PR-tapahtumassa kynteni lakattiin oranssilla sävyllä ja se peitti jo mainiosti kahdellakin. Nämä minttusiniset vaikuttaisivat olevan niitä ns. heikkoja lenkkejä myös The Body Shopin lakoissa, punaisen sävyn pigmenttisyydestä innostunena nimittäin ostin sen minttusävyn ja sehän oli laadultaan aivan erilainen kuin punasävy. Miracle Gelin käyttöohjeessa neuvotaan levittämään sitä kaksi kerrosta ja sitten päällyslakka. Mokasinkohan kun laitoin kolme? Kahdessa lopputulos ei kyllä näyttänyt hyvältä.

sally_hansen_miraclegel_bgirl

Miracle Gelissä on mukava ja sopivan leveä sivellin, jolla saa helposti siistiä jälkeä.

Kestikö Miracle Gel sitten kaksi viikkoa hyvänä? No ei. Se kului minun kynsissäni aivan samaa tahtia kuin mikä tahansa kynsilakka. Viiden päivän jälkeen en enää kestänyt vaan poistin kärjistä kuluneet lakat kynsistä.

Viisi päivää myöhemmin
Viisi päivää myöhemmin

Mustaa Kajalia-Heidillä taas on ollut ongelmia saada tavalliset lakat kestämään ja hänellä Miracle Gel pysyi paremmin kuin minulla (postaus täällä). Mystistä. Lakkasin tällä lakalla myös äitini kynnet (josta kuvan laitoin Instaankin, hahah) ja hänellä lakka pysyi aivan mielettömän hyvin. Kynsikohtaista siis. Minulla tämä ei pysynyt varpaankynsissäkään normilakkaa pidempään.

Lakkaussessiot äidin kanssa juhannuksena
Lakkaussessiot äidin kanssa juhannuksena

Sally Hansen Miracle Gel-lakat maksavat noin 12,50€ / 14,7 ml. Sally Hansenia myydään mm. Sokoksella ja Anttilassa. Sävyjä näissä geelilakoissa on reilusti.

marilyn_marimekko

Tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

7 thoughts on “Sally Hansen Miracle Gel-kestolakka, pysyikö se?

  1. Mulla ei kestänyt nää yhtään. Toisena päivänä alkoi jo lohkeileminen, vaikka normi kynsilakka pysyy viikon, jos on hyvänlaatuinen. 🙁 Ovat aika mystisiä tältä osin.

  2. Minullahan tuo lakka kesti tosiaan aivan kulumattomana peräti kaksi viikkoa! Uusintalakkaus oli tarpeen vasta sitten kun kynnen tyvestä alkoi pukata näkyviin selkeätä lakatonta aluetta.
    Ei minulla ennen ole näin pitkään kynsilakat kulumattomina kestäneet, aina on pitänyt kärjestä paikata jo parin-kolmen päivän päästä (jos ei ole halunnut koko settiä poistaa ja uusia). Ja minulla nuo kuluu kuitenkin, koska aina on sormet jossain multakasassa tonkimassa tai pihalaattojen välejä perkamassa. Tämä lakkaus ei ollut moksiskaan moisesta puuhastelusta. Pitänee hankkia itsellekin…

  3. No voi että 🙁 mulla taas se pinkki sävy pysyi aivan hullun kauan hyvänä! Oisko tosiaan sävystä kiinni? Laitoin vain kerroksen ilman päällyslakkaa ja se pysyi hyvänä ainakin viisi päivää, sitten vaan halusin jo vaihtaa väriä ja otin ne pois 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *