Alennusmyyntien saalis

Olen tehnyt taas alennusmyynneistä vähän löytöjä, joten kokoan ne kaikki nyt samaan postaukseen esiteltäväksi. Selektiiviset meikkilöydöt ovat kyllä vielä täysin tekemättä, elättelen toiveita että Lahden Sokos kokoaa isojen aleprosenttien selepöydän vasta alekauden loppuessa kuten useimmiten tuntuu olevan tapana. Mikään ei ole parempaa kuin Dior tai Chanel -70%!

alelöydöt

Sellaiset ostokset. Tai no on siellä mukana yksi normaalihintainen tuotekin. Hyvin harvoin ostan sellaisia, alehaukka kun olen. Mutta menkööt samaan läjään kun samalla kertaa tuli ostettua.

alelöydöt_cittari

Nämä kaksi ovat Karisman Citymarketista. Nivean Lip Buttereita on kehuttu niin kovin että kyllähän sitä nyt eurolla kokeilee. Se kookosentuoksuinen tuli Livboxista, mutta koska en pidä kookosesta niin lahjoitan sen eteenpäin. Tämä Original ei tuoksu juuri millekään. Tuntuu kyllä suojaavan huulia hyvin, kelpo ostos.

Lumene Berry Refresh Kosteuttava Vartaloemulsio lähti mukaan kahden euron hintaan, ja ihan vain halvan hintansa vuoksi. Kotona vasta lueskelin tuubin takaa että tämä on raikas ja kevyt emulsio, eli juuri sellainen mistä normaalisti napisen. Kertokaa te jotka olette tätä käyttäneet, onko tarpeeksi hoitava vai laitanko lahjaläjään tämänkin? Tästä voitte muuten ehkä jo arvata mitä lähimmäiseni yleensä saavat minulta joululahjaksi, hahah.

alelöydöt_kicks

Sitten Kicks-ostokset. Miss Piggy’s Pearls-blogin Salla on saanut minut kiinnostumaan maailman uskomattomimmasta turhakeoutoudesta nimeltä yöpuuteri. Joo luitte oikein. Ja nyt menin ja ostin sen kun oli 70% alennuksessa. Baremineralsin Pure Transformation Night Treatmentin normaalihinta on hulppeat 80€ joten ei tämä alenkaan jälkeen ollut mikään ilmainen. Salla kehui ja nyt minäkin kokeilen katoavatko huokoseni lähes olemattomiin ja tuleeko ihostani upean hehkuva. Arvostelua seuraa tästä sitten. Näitä on olemassa erisävyisiä, mutta koska Light oli loppu otin sävyttömän Clearin.

Kicks Sugar Lacquerin sävy Five Star Resort näytti niin makealta että pakkohan tuo oli saada. Oranssi sokerilakka kultaisella glitterillä, nam nam. Hintaakin vain 2,67€, triplanam!

alelöydöt_sokos

Sitten Sokos. Lahden Sokos on remontoitu, joten olen hiukan hukassa että missäs ne alejämäpöydät nykyään ovatkaan. En löytänyt, nämä oli ripoteltu pitkin poikin. Biothermin Oil Therapy-vartalovoide on TAIVAALLISTA, ja näin hyvällä alehinnalla raaskin 400 ml tonkan ostaa (17,94€) . Hehkutin lounaalla kaverilleni niin kovasti että hänkin kävi hakemassa.

Neal’s Yard Remedies-tuotteet olivat 70% alessa, ja tuotteita oli monenlaista mutta kaikissa näkyi parasta ennen-päivä olevan varsin lähellä. Päädyin sitten ostamaan Orange Flower Facial Washin joka vanhenee elokuussa. Sille jäi hintaa 6,87€. Käsivoidekin oli jo ostoskorissa mutta järjen ääni muistutteli olemassaolevista käsivoidemääristä sen verran tehokkaasti että palautin sen pöytään. Minulla on muuten Neal’s Yard Remedies-merkin perustajan kirjoittama kirja joka on täynnä reseptejä kotitekoiseen luonnonkosmetiikkaan. En ole vielä kokeillut tehdä mitään, mutta aihe on kiinnostava.

Vanulaput maksoivat euron, joten kai siinä pieni alennus normaaliin oli. Kassalla siis heräteostoksena mukaan vielä moinen.

trind_nail_balsam

Sokokselta ostin myös normaalihintaan (14,90€) Trindin Nail Balsamin. Kynteni liuskoittuvat ahkerasta öljyämisestä huolimatta aina vaan, ja tuttu kynsibloggaaja suositteli tätä. Nyt kokeillaan. Tuotetta levitetään siis paljaalle kynnelle ennen aluslakkaa.

Oletteko te käyneet katsastamassa alennusmyyntien tarjontaa? Löytyikö jotain kivaa ja tuikitarpeellista?

Laatikkolapsi Pamela
Laatikkolapsi Pamela

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

15 thoughts on “Alennusmyyntien saalis

 1. En enkä aio, toivottavasti.. Tuo Neal tosin kiinnostaisi, on jo pidempään kiinnostanut kokeilla tuota merkkiä.

 2. Neal`s Yard on sarja jota olen pitkään halunnut kokeilla, joten olisin sortunut varmaan useampaan tuotteeseen noin hyvällä alella. 😀

 3. No niin, s orruin itsekin tänään tuohon Trindin tuotteeseen, kun kynnet on kuivat ja liuskoittuvat eikä edellinen yritys kasvattaa kynsiä kynsien kovettajan avulla onnistunut lainkaan… Joten vaikutit merkittävästi päivän ostoksiini. Sokos Emotionin aletiski oli lähinnä rasittava, kun kaikki selekosmetiikan tuotteet oli sellaisissa lukituissa muovitötsissä ja testereitä ei ollut näkösällä läheskään kaikista. Osta siinä nyt sitten… Joten ei tarttunut alelaatikoista mitään. Schollin paristokäyttöistä jalkaraspia harkitsin, mutta oli se alennettunakin vielä aika kovan hintainen, 29,90 (eikös se ovh ole lähes 40 egeä).

  1. Toivottavasti se Balsam nyt pelastaa meidän molempien kynnet! Tosi tylsiä tuollaiset vitriinituotteet kyllä. Menee vähän fiilis hipelöinnistä ja tutkimisesta jos se on niin kovin kontrolloitua 😀

  2. Scholl kannattaa ostaa ihan Tokmannilta, se on usein alessa hiukan alle 20 euroa. 🙂

   Ja nuo Trindit on muuten todella hyviä!

   1. Ja nyt se näkyy muuten olevan tarjouksessa 24 euroa… Mutta itse maksoin ennen joulua 19. 🙂

 4. Kiitos bareminerals-vinkistä, kävin tänään ostamassa saman! Meidän kicksissä oli enää kaksi jäljellä, onneksi toinen oli clear ettei tarvinut tania ostaa 😀 Kiinnostava tuote minusta ja superhyvä alennus kerrankin! Se on ilmeisesti sen takia niin kallis oikeasti kun siinä on ”ActiveSoil Complex in it’s most concentrated form”. Toivotaan että toimii 🙂

  1. Tuntuihan se aika hassulta sutia puuteria naamaan nukkumaan mennessä mutta ainakin se sai ihon näyttämään heti hyvältä! Katsotaan sitten mitä tekee pidemmässä käytössä. Toivottavasti se sopii sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *