Ihastus: Mavala Gel Finish Top Coat! + arvontavoittaja

Isadora-paletin arvonnan voitti nimimerkki Nananna. Hänelle on laitettu sähköpostia. Ihania kesäsuunnitelmia teillä!

Sitten päivän postusaiheeseen. Monet merkit ovat lanseeranneet viime aikoina geelikynsilakkoja jotka eivät tarvitse UV-lamppua kovettuakseen. Kauneushoitoloissahan tehdään kynsiin geelilakkauksia, jotka ovat erittäin kestäviä ja kiiltäviä. Nämä geelilakat matkivat samaa kiiltoa, täyteläisyyttä ja kestoa mutta ne pystyy poistamaan helposti kynsilakanpoistoaineella.

mavala_gel_top_coat

Mavala Gel Finish Top Coat on osoittautunut käytössä aivan mahtavaksi. Olen ihastunut siihen aivan toden teolla enkä ole juuri muihin päällyslakkoihin koskenutkaan sen jälkeen kun sain Mavalan Bernerin PR-tapahtumasta. Koostumus on täyteläinen ja se todella lisää lakan kestoa huomattavasti. Vaihdan lakkaukset korkeintaan pari kertaa viikossa ja usein siinä vaiheessa lakkauksien kärjissä on jo kulumaa. Kuluman alta paljastuva suojaamaton kynnenkärki on todella altis liuskoittumiselle. Mavalan geelipäällyslakkaa käyttäessäni kärki ei ehdi kulua paljaaksi ja kynnet liuskoittuvat vähemmän.

Pikakuivattajiin tottuneena olen ollut tyytyväinen Mavalan kuivumisnopeuteen. Ei se tietenkään pikakuivattajien tasoa ole mutta kiitettävän nopea kuitenkin. Lakan tuoma kiilto on myös hyvä. Mielenkiinnolla seuraan paksuuntuuko täyteläinen koostumus ennenaikaisesti käyttökelvottomaksi, kuten Seche Vite-pikakuivattajan kanssa aina käy.

mavala_top_coat_gel_finish

Mavala Gel Finish Top Coatin hinta on noin 11,90€ / 10 ml. Lakka on Sokoksen heinäkuun S-etukorttitarjouksissa mukana pari euroa halvemmalla.

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

3 thoughts on “Ihastus: Mavala Gel Finish Top Coat! + arvontavoittaja

  1. Pysyykö myös tämän kiilto samanlaisena koko ajan? En ole näitä gel top coateja vielä kokeillut, etten tiedä muista vastaavista, mutta kaikki muut lakat mitä minä olen kokeillut, menettävät alun kiiltonsa päivässä. Toiset enemmän, toiset vähemmän. Ei vaan ole sitten enää niin kaunis katsoa ja mielellään pitäisin niin monta päivää kuin lakat pysyvät lohkeamatta. Mikä on toinen juttu jo sitten.

  2. laitoin varpaankynsiin värillisen lakan päälle ja pysyi kauniin kiiltävänä kuukauden. Kynnet olivat täysin moitteettoman näköiset huolimatta runsaasta liikkumisesta lenkkareissa, hiekassa kävelystä ja päivittäisestä uimisesta. Todella suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *