Tuuheuttava Tigi S-Factor

Tigin S-Factor-sarja on jäänyt mieleeni voimakkaasti siloittavana ja jopa Tigin mittapuulla hyvin voimakkaasti makealle tuoksuvana. Nyt S-Factor-sarjaan on lanseerattu eri hiustyypeille omat tuotteensa. Valikoimassa on tuuheuttava Stunning Volume, kiiltoa tuova Diamond Dreams, siloittava Smoothing Lustizier, vahvistava Health Factor ja värjättyjen hiusten True Lasting Colour. Kaikkien S-Factoreiden pitäisi olla color safe, eli värjätyille hiuksille soveltuvia joten en ihan hiffannut True Lasting Colourin tuomaa lisää tuotelinjaan. Kokeiltavakseni päätyi tuuheuttavan Stunning Volumen shampoo ja hoitoaine. Minua kiinnosti kovasti että miten siloittavina tuotteina tunnettu S-Factor toisi samalla tuuheutta.

tigi_sfactor_stunning_volume
Verrattuna pesemättömiin hiuksiin Stunning Volume shampoo ja hoitoaine lupaavat tuoda jopa 400% enemmän tuuheutta. Aika kova lupaus! Tuotteet sisältävät jojobaa, nokkosta (!) ja B5 pro-vitamiinia. Tuuheuden lisäksi tuotteiden pitäisi antaa painotonta kiiltoa ja säihkettä.

Tuoksu näissä on tosiaan ihanan karkkinen, mutta se ei ole niin ätläkkä kuin silloin joskus vuosia sitten kokeilemassani S-Factorin hiuslakassa. Sen annoin lopulta eteenpäin. Tämän tuotelinjauudistuksen myötä muuten syksyllä tulee myös uusia muotoilutuotteita myös. Stunning Volumen hedelmäkarkkia muistuttava tuoksu on miellyttänyt minua, se on sopivasti erottuva mutta ei todellakaan liian voimakas.

tigi_sfactor_stunning_volume_shampoo_conditioner

Shampoo on koostumukseltaan paksun täyteläistä ja se vaahtoaa voimakkaasti. Hiuksiin jää pientä takkua tyveen. Hoitoaine on erittäin tehokkaasti siloittavaa ja riittoisan tuntuista.

Entäs sitten se luvattu tuuheus? Minun hiuksilleni tämä duo yksinään ei valitettavasti tuonut normaalia enempää kohotusta. Toisaalta olen sitä mieltä että muotoilutuotteilla on jopa suurempi merkitys kuohkean kampauksen luomisessa mutta kyllä shampoo- ja hoitoainevalinnoillakin on osansa sopassa. Tyvisuihkeiden ja oikeanlaisen föönauksen kanssa nämä auttavat tuomaan tuuheutta siten että hiukset eivät ole niin raskaan oloiset mutta kuitenkin sileät. Näkisin että nämä tuotteet voisivat sopia varsin hyvin karkealle mutta ohuelle hiustyypillekin.

tigi_sfactor_stunning_volume_shampoo_conditioner_inci
Vasemmalla shampoo, oikealla hoitoaine

Tigi S-Factor Stunning Volume Shampoon hinta on noin 29€ / 250 ml ja Conditionerin noin 33€ / 250 ml. En ole juuri näitä uusia S-Factoreja vielä Tigi-jälleenmyyjien hyllyissä bongaillut mutta eivätköhän ne sinne ala ilmestymään lähiaikoina!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Marilyn havainnollistaa tuntemukseni maanantaiaamuna
Marilyn havainnollistaa tuntemukseni maanantaiaamuna

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

4 thoughts on “Tuuheuttava Tigi S-Factor

  1. Mä tykkäsin näistä:) En tiedä tuuheuttavuudesta, luotan kans enemmän muotoilutuotteisiin mutta pesutuntuma oli kiva ja hoitsikka ihan sopiva mun kuontalolle.

  2. Mä huomasin kyllä tuuheuttavuuden ihan selvästi, samoin äiskä, jolle nämä annoin. Äiti oikein äimisteli sitä. Tuoksu oli kivan hedelmäinen ei liian makea ollenkaan.

    1. Oi teilläpä noi toimi hyvin! Kiva kuulla 🙂 Hiustyypistähän toi on kiinni paljolti myös, omat hiukseni eivät kuitenkaan ole kaikkein ohuimmat joten se varmasti vaikuttaa. Tuoksu on tosi ihana kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *