Clarins Hand and Nail Treatment Cream

Olen löytänyt uuden käsivoideihastuksen. Se on Clarinsin Hand and Nail Treatment Cream. Hassua on se, että ensin en pitänyt voiteen tuoksusta ja tuubi unohtui käsilaukkuuni. Kun kaivoin voiteen uudelleen esiin, tuoksu olikin mielestäni tosi ihana. Mitä lienee hajuaistilleni tapahtunut siinä välillä, mutta Clarinsin voiteesta on tullut suosikkini työkäsivoiteena. Ja nimenomaan nuuhkin käsiäni aina levittämisen jälkeen koska niin tykkään tuosta tuoksusta.

clarins_hand_and_nail_treatment_cream_travelsize

Töissä käytettävälle voiteelle on varsin kovat vaatimukset mitkä tämä täyttää helposti. Voiteen pitää imeytyä nopeasti mutta kuitenkin kosteuttaa mahdollisimman paljon. Tuoksun pitää olla kiva eikä liian voimakas. Tuubi ei saa olla liian iso tai kömpelö käyttää. Clarinsin voide onnistuu vielä näiden lisäksi tekemään iholleni suojaavan mutta huomaamattoman kalvon joka suojaa ihoa todella tehokkaasti.

clarins_hand_and_nail_treatment_cream_travelsize_inci

Olen tämän kuvissa näkyvän 30 ml tuubin ostanut Bernerin ystävämyynnistä reilu vuosi sitten. Onneksi ostin näitä useammankin koska näitä on kätevä kantaa mukana käsilaukussa. Laivalta ostamassani Clarins-setissä tuli mukana 50 ml versio käsivoiteesta jonka olen kuluttanut jo loppuun. Täysikokoinen tuubi sisältää 100 ml tuotetta.

clarins_hand_and_nail_treatment_cream_travelsize_
Voide on väriltään vaaleaa ja koostumus on keskitäyteläistä. Oikein ihana voide, kannattaa kokeilla! Clarinsissa pidän myös siitä, että se on niitä harvoja isoja kosmetiikkayrityksiä jotka ovat pysyneet itsenäisinä eivätkä kuulu esim. Loreal-konserniin.

100 ml Clarins Hand and Nail Treatment Cream maksaa noin 27€.

juhannus_kissa
Marilyn ja juhannuksen harvinainen aurinko

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *