Halpa ja hyvä meikkivoide

Halpa ja hyvä meikkivoide, onko sellaista? No kyllä kuulkaa on! Olen varsinainen myöhännäisherännäinen tämän tuotteen kanssa mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan. Olen aina pitänyt meikkivoidetta sellaisena meikkien osa-alueena jossa hinta todella korreloi laadun kanssa. Olen varsinainen hifistelijä meikkipohjien suhteen enkä kestä mitään epämääräistä käytöstä tai ennenaikaista kulumista meikkivoiteeltani. Myös oikean sävyn löytäminen markettituotteista on osoittautunut aiemmin toivottomaksi joten en ole vilkaissutkaan marketin meikkivoidehyllyihin päin enää vuosiin. Nude-blogin Eerika pani pystyyn kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä kyselyn porukan lempparimeikkivoiteista ja teki tuloksista mainion postauksen. Tuon postauksen myötä sain kyltymättömän hingun päästä kokeilemaan Rimmelin Lasting Finish 25h-meikkivoidetta.

rimmel_lasting_finish_25_serum_91_light_ivory

Rimmel Lasting Finish Nude 25h toistui lemppareissa niin usein, että kyllä se oli vaan uskottava ettei se huono ainakaan voi olla. Nyt kun olen itse tämän meikkivoiteen hankkinut, liityn ylistyskuoroon. Tämä on mielettömän hyvä peittävä meikkivoide! Mikä parasta, tämä kestää, kestää ja kestää. Meikkipohja ei lähde kertymään ilmejuonteisiin, halkeile, kulu pois tai liejuunnu. Vedenkestävyys (jota ei edes taideta luvata) tuli testattua kun pyöräilin vesisateessa, eikä pohja mennyt miksikään.

Vasemmalla meikitön iho, oikealla pelkkä Rimmelin meikkivoide
Vasemmalla meikitön iho, oikealla pelkkä Rimmelin meikkivoide

Sävy 91 on tälle kalpeanaamalle aivan sopiva sävy. 91 on hiukan punapohjanen sävyltään, ja koska itse olen neutraali niin tarkat silmäni huomasivat kyllä tämän pienen vivahde-erheen mutta pienellä kaulalle häivyttelyllä lopputuloksessa ei ole mitään huomautettavaa.

Valmis meikki
Valmis meikki

Jos nyt jostain tämän meikkivoiteen kohdalla täytyy napista, niin sen levittyvyys voisi olla himpun verran parempaakin. Itse tykkään käyttää peittävien meikkivoiteiden kanssa sivellintä levitykseen, sormin saan yleensä aikaan pakkelin. Rimmelin kanssa siveltimenvedot jäivät näkyviin ehkä hiukan selkeämmin kuin muiden meikkivoiteideni kanssa, mutta pienellä työstämisellä niistäkin päästiin.

marilyn_with_rimmel_lastingfinish

Lasting Finish 25h sisältää vieläpä suojakertoimen 20 mikä on jees. Olen itse tykännyt levittää tämän meikkivoiteen siveltimellä, kuten kaikki peittävät meikkivoiteet. Sormin saan aika usein liian paksun pohjan aikaiseksi.

Rimmel Lasting Finish Nude 25h maksaa noin 14,90€ ja on muuten joka sentin väärti.

Mitä mieltä olette, voiko halvalla saada hyvää?

17 thoughts on “Halpa ja hyvä meikkivoide

 1. Lumenen CC-voide on mun ehdoton lemppari. Se on vaan niin hyvä! Ennen olin vannoutunut Lancomen ja Estee Lauderin meikkivoiteiden käyttäjä, mutta sitten tuli tuo Lumene ja kaappasi kärkipaikan 😉 Ja onhan se hintakin aika paljon kivempi, etenkin kun Lumenen tuotteet on aika usein tarjouksessa. Täytynee joskus testata tuota Rimmeliäkin 🙂 Samoin Bourjoisin Healthy Mix Serumia on tahtoisin päästä kokeilemaan. Tallinnassa käydessä roikuin jo Bourjoisin hyllyllä, mutta vaalein sävy oli tietenkin loppu :/

   1. Kiinnostaa kovasti kokeilla tätä tuotetta! Mulla kanssa ikuisena ongelmana toi rasvoittuva iho.. Mitä sivellintä Kaisuli käytät meikkivoiteen levitykseen? Mä olen tähän asti levittänyt aina vaan sormin, ja vois testata jotain edullista sivellintä..

    1. Suosikkini on Real Techniquesin Expert Face Brush, joka maksaa noin 12-13€. Esim iHerbistä saa tilattua noin puolet halvemmalla. Mut käytän myös litteitä meikkivoidesiveltimiä TBS:ltä ja Mariela Sarkimalta, mutta olen kokenut että ne jättävät siveltimenvedot näkyviin herkemmin kuin tuo Real Techniques.

 2. Mulla on tästä se valkokorkkinen versio ja loistavaa sekin. Tosin sävyvalikoima voisi Suomessa olla vähän laajempi, kaipaan todella keltapohjaista meikkivoidetta, joita nää ei kyllä oikein ole.

 3. Kivalta näyttää sulla mutta mulla ko. tuote ei pitänyt lupaustaan, otsa alkoi kiiltää jo tunnin käytön jälkeen 🙁 en tiedä millä otsan rasvoittumisen saisi hallintaan 🙁 herkkään ja couperosa-ihooni kun ei voi ihan mitä tahansa laittaa. Argh.

  1. Mattapinnan jättävä kasvovoide, rasvoittumista hillitsevä primer sekä talkkipitoinen irtopuuteri kevyesti tupsuteltuna meikkivoiteen alle ovat toimivia kiillonvähennyskikkoja. Glitz&Glam-blogissa oli muuten juuri sunnuntaina poataus aiheesta, kurkkaa ihmeessä! 🙂

 4. Hei! Pisti silmään tuo sinun ihana hiusvärisi! Tuota väriä olen itsellenikin hakenut, mikähän väri mahtaa olla kyseessä?

 5. Anteeksi, vähän täytyt korjata, eli kaikkien suosikki Lasting Finish Nude on kononaan eri meikkivoide kun tämä mikä sulla on. Se nude on vähän ohuempi eikä kestä kyllä ollenkaan samalla tavalla. Tuntu ja levittyvyys on ehkä vähän parempi, mutta itse tykkään tästä uudemmasta ’ei nude’ versiosta enemmän, nimenomaan kestävyyden takia, kun mulla on niin rasvoittuva iho.

 6. Lisäystä vielä edelliseen, (jossa oli näköjään paljon kirjoitusvirheitäkin, kun puhelimella näpytin) itsekin olen huomannut, että etenkin liian tiheällä siveltimellä jää jälkiä tän meikkivoiteen kanssa, mutta kun kokeilin vähän ”löysempää” real techniques buffing brushia niin oli loistavaa jälkeä!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *