Mádara-tilaukseni

Vinkkasin aiemmin latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkki Mádaran nettialesta joka kesti vain yhden vuorokauden. Tein myös itse tilauksen, heti puoliltaöin. Tai itse asiassa alennus aktivoitui jo kymmenen minuuttia etuajassa joten olin jo kassalla vuorokauden vaihtuessa. Tilaukseeni päätyi tuttu suosikki ja pitkäaikaisia himotuksia. En vienyt kassalle kaikkea himoitsemaani vaan koitin pitää jonkinlaisen maltin tässä touhussa.

madara_products

Täytyy sanoa että Mádaran tuotteiden ulkoasu miellyttää silmääni kovasti. Mainoskuvien pisamanaamainen neito on myöskin viehko, muistan kun sellainen kuva oli joskus Sokoksen näyteikkunassa jättikokoisena niin pysäytin kaverini ihan erikseen että katsokaa nyt miten ihana!

madara_pihlaja_daily_defence

Pihlaja Daily Defence-voiteet tuoksuvat aivan hurmaavalta. Olen testeristä niitä vain kokeillut, ja nyt raaskin laittaa tilaukseen sekä sen alkuperäisen tuubivoiteen että helpommin laajalle alueelle levittyvän Body Butterin. Alennuksenkin jälkeen tuo Body Butter oli aika arvokas, mutta kerrankos sitä. Luulen että nämä ovat omiaan sitten talvipakkasella.

madara_sos_cream_hand_cream

Talvikäyttöön päätynee myös SOS Moisture Cream, joka tuli tilaukseen kaupan päälle. Mielenkiintoinen tuote, lupaa iholle tehokosteutusta. Protecting Hand Cream on se vanha tuttu johon tiedän voivani luottaa. Sopivan tuhti voide, jonka vähän ikävään tuoksuun olen kuitenkin tottunut. Siedän sen koska voide on muuten niin hyvä.

madara_masks

Mádaran uudet ihoa kuorivat ja puhdistavat naamiot ovat keränneet kehuja joten halusin testata näitä. Vähän jännittää mitä herkkisihoni näistä sanoo, siksi otinkin vain tälläiset 12,5 ml kokeilukoot. Useamman kerran niistäkin kokeilee.

madara_masks_

Tuubit ovat kyllä tosi pikkuruisia. Pahvipakkaus antaa ymmärtää vähän kookkaampaa kokoa jos tilavuutta ei huomaa kurkata.

Näkyikö kiinnostavia tuotteita joista toivotte tuotearvostelua? Päädyittekö te tilaamaan jotakin kyseisestä alennusmyynnistä?

Siitä puheen ollen, eilen alkoi jo kesän alennusmyynti. Käväisin Kicksissä nopeasti, ja huomasin että Percy&Reedin hiustuotteet olivat puoleen hintaan. Ostin suosikkiani eli merkin muotovaahtoa, onkohan P&R poistumassa Kicksistä. Olisi todella harmi jos näin on!

Pamela paistattelee :)
Pamela paistattelee 🙂

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

12 thoughts on “Mádara-tilaukseni

  1. Toi SOS-voide on muuten todella hyvää! Mulla oli siitä joskus sellainen matkakokoinen versio ja tykkäsin kyllä kovasti.

  2. Mä en nyt sitten kuitenkaan raaskinut Mádaran alesta mitään tilata, kun olin jo käyttänyt niin paljon rahaa viime kuussa. Vähän jäi kyllä kaivelemaan ainakin puhdistusvaahto ja vartaloöljy, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Odottelen ensi syksynä/talvena sit sun postauksia näistä! 😀

  3. Mäkin olin jo puolilta öin kassalla 🙂 Kehujen perusteella ostin peräti kahdet kappaleet sekä mutanaamiota että kuorintaa, ja oon tykännyt! Ei ne tosin mulla yhtään missään tunnu, ei kirvelyä eikä punoitusta, tosin eipä mulla mikään herkkä iho olekaan.

    Noiden lisäksi tilasin shampoota ja hoitoainetta, ihan loisto kamaa 🙂 Ja sain tuon tehokosteuttavan voiteen kaupanpäällisenä. Toivottavasti se ei tuoksu samalta kuin Madaran yövoide, on meinaa paha haju 😀

  4. Noista Peel ja Detox naamioista ois kiva saada jonkinlaista arvostelua. Oon harkinnut jo pitkään noiden ostamista, mutta herkkäihoisena en ole vielä uskaltanut…

  5. Jep, Percy & Reed poistuu ainakin Lahden Kicksistä myyjän mukaan. Itse ostin Foaming Treatment Maskin ja Dry Conditionerin, kun vaikuttivat kiinnostavilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *