Käsisaippuapihistelyä

Olen viime vuosina vähän lipsunut käsisaippuahifistelyyn. Aiemmin ostin aina sellaisen halpamarketin kolmen litran saippuatonkan ja täyttelin käsisaippuapulloa sillä. Se saippua on käsienpesuun aivan mainio, mutta vaihtelu virkistää. Jossain vaiheessa ahdistuin jemmakaappeihini päätyneiden suihkugeelien määrästä, ja päätin että käytän ne käsisaippuana pois ennen kuin ostan varsinaista käsisaippuan täyttöä. Tässä siis vinkkaus niille joiden kaapit pursuilevat suihkusaippuoita.

Kun käsisaippuan hankinnan aika lopulta koitti, päädyin kuitenkin ostamaan tarkoitukseen hyvin halpaa suihkugeeliä. Paikallisesta Robin Hood-kaupasta bongasin kahden euron hintaan 750 ml Natural Honey-suihkugeelin. Sen litrahinta oli halvempi kuin esimerkiksi Bliwin täyttöpullojen, ja INCIssä komeili myös arganöljy joten päätin kokeilla.

natural_honey_argan_oil_shower_gel

Pullo johon täytin saippuaa on Kicksistä. Sen alkuperäinen saippua haisi omituiselle, mutta pullo oli sievä joten säästin sen täytettäväksi. Vaahtoavien suihkugeelien ero käsisaippuaan on varsin olematon, joten ihan hyvin voi tehdä näin. Jos eläisi pienessä asunnossa jossa suihku ja lavuaari ovat lähekkäin, voisi purkkien määrää halutessaan vähentää ja napata käsisaippuapullon suihkuun mukaan.

natural_honey_argan_oil_shower_gel_refilling

Onko käsisaippualla teille väliä? Suositteko jotain tiettyä saippuaa käsienne pesuun?

marilyn_nurmikolla

Seuraa blogia – Bloglovin – Facebook – Instagram

21 thoughts on “Käsisaippuapihistelyä

 1. Tykkään noista Natural Honey-sarjan suihkugeeleistä, viimeksi käytössä oli kookoksen tuoksuinen puteli.
  Käsisaippuana käytän mitä milloinkin. On myös ostettu niitä jättitonkkia halvimpaan mahdolliseen hintaan.

 2. Olen käyttänyt samoja 3 l töniköitä useamman ja aina välillä myös näitä halpoja suihkugeelejä. Vaahtoavat mukavasti, joten varsinkin lapset tykkää. Kauniita pumppupulloja on jemmassa, joten hyvin voi tuoksutella käsienpesussa hyväntuoksuisilla suihkugeeleillä – varsinkin kun on hyvä hamstraamaan niitä.

 3. Minä olen tehnyt samaa, mutta olen huomannut, että oikeasti käsisaippuaksi tarkoitetut tuotteet ovat paljon hellävaraisempia, suihkusaippuoiden kanssa kädet kuivuu enemmän. Olenkin miettinyt, että pitäisiköhän ostaa herkästi kuivuvalle iholleni tästä lähtien käsisaippuaa…

  ps. Ihana kissa! 🙂

   1. No viimeksi se oli Ziajan kaakaontuoksuista suihkusaippuaa ja se oli ihan katastrofi, en edes pystynyt käyttämään sitä loppuun käsisaippuana. Samoin ostin joskus jotain lasten saippuaa, koska ajattelin sen olevan hellävaraista, eikä tosiaan ollut! Kai niissä sitten on enemmän peseviä aineita. Mutta tietysti sinne voisi laittaa joukkoon öljyä, tosin sitten kai samantien jo ostaa oikeaa käsisaippuaa! 😀

     1. Mutta ne voiteet on I-HA-NI-A!! Ja kun ne maksaa yksistään saman kuin tuplapakkaus, niin minulle on kertynyt niitä saippuoitakin… Mutta ne ovat kyllä ainakin minulle liian peseviä ja varsinkin käsisaippuana eivät toimineet ollenkaan.

 4. Mä teen ihan samaa eli kulutan suihkugeelejä lavuaarien reunoilla! 🙂 Nyt keittiössä on itseasiassa se Turkumiitin Dermosil.

 5. Eipä ole käsisaippuoita tullut enää ostettua, kun suhteellisen mittavasta suihkusaippuakokelmasta laitan täytettävään pumppupulloon niitä ei niin mieleisiä tuoksuja / koostumuksia. Aika usein käsisaippuaksi ovat päätyneet ”sokkona” tilatut Yves Rocherin suihkarit. Käytän kuivalle iholle suunnattuja tuotteita, joten ei yllä mainittua ongelmaa 🙂

 6. Teen itse palasaippuaa, joten käytän sitä. Taitaa olla nykyään aika harvinaista, ettei ole nestemäistä käsisaippuaa lavuaarin reunalla.

 7. Juu mäkin harrastan nykyään samaa. 😀 Käsisaippuana huonot suihkugeelit katoaa parissa viikossa! Oon ostanut Dermosililtä niitä eläinkuvioisia Living-saippuoita juuri uudelleenkäyttöä silmällä pitäen, samoin tykkään niistä Sephoran pallopulloista. 😀
  Hifistelyä indeed!

 8. Mä tykkään palasaippuoista, monesti ostan niitä reissussa käydessä ja sitten käyttelen hiljalleen. Virosta ja Latviasta etenkin olen löytänyt aivan ihania. Keittiössä lavuaarin reunalta löytyy Dermosilin käsisaippua, jonka sain lahjana jonkin muun ostoksen yhteydessä. Käyttöä odottelee myös Urtekramin Aloe Vera -käsisaippuaputeli Välillä olen ostanut Methodin 800 ml ”pussin” käsisaippuaa ja täyttänyt siitä pumppupulloja. Nyt kun iHerbin postisysteemit on muuttuneet, niin tuskin tulee enää extrana niitä tilattua. Mutta joo, käsisaippualla on väliä!

 9. Käsisaippuana suosin vaihtelevia merkkejä, jotka vaan on pumppupullossa ja jotka ovat sopivan pieniä altaan reunalle. Tällä hetkellä käytössä on Lemon Juice & Glyserin, seuraavaksi kokeilen Mark & Spencerin saippuaa. Jos löydän hyvän pumppupullon, niin täyttelen sitä isommasta purkista.

  Käsisaippualla on kyllä väliä. En pidä liian voimakkaan tuoksuisista saippuoista, jos haju jää käsiin, vaikka miten huuhtelisi. Käsisaippuoista suosin edullisia tuotteita, niitä kuluu minulla aika paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *