Halpispuna Kubiss

Halpoja Kubissin meikkejä on nähty blogeissa jo jonkun verran. Sain Turun blogimiitin goodiebagista Kubissin huulipunan, ja pitäähän minunkin avata sanainen arkkuni tästä tuotteesta. Samaisesta bagista tulleet poskipunan ja ripsivärin laitoin avaamatta eteenpäin niiden ollessa minulle epäsopivia. Huulipuna sai kuitenkin mahdollisuuden. Kun sanon halpa, niin hinta todella on halvempi kuin millään marketin Maybellineilla tai Rimmeleillä. Kubissin meikkien hinnat ovat 3,95€/kpl, kynsilakat 2 kpl 4,95€. Halpaa todellakin! Huulipunia on peräti 24 eri sävyistä olemassa ja tämä minun testikappaleeni on 39 Rouge.

kubiss_lipstick_39

Kubissin huulipunan kulmikas ulkoasu logofontteineen tuo mieleeni äitini vanhat meikit joskus silloin kultaisen 90-luvun alussa, ja nekin olivat varmaan peräisin 80-luvulta. Aika retro, eikä niinkään muodikkaalla tavalla. Punan hylsy myös huokuu halpuutta kun sen avaa. Punan kierremekanismi lonksuu pahaenteisen huterasti ja muovi on noh, halvan oloista. Plussaa siitä että punaa ei voi avata irroittamatta Kubissin omaa tarraa (nykyään kurkkaan marketissa huulipunan korkin alle ennen ostamista, pari kertaa nimittäin on joku käyttänyt punaa jonka olen ollut aikeissa ostaa testereistä huolimatta!), mutta tarra jätti jälkeensä kauheat liimatahrat. Oikein piste i:n päälle. Yök yök ei.

kubiss_lipstick_39_

Sävy 39 Rouge on hohtava marjaisa punasävy. Hohto saa huulet näyttämään suuremmilta. Koostumus on tosi pehmeä ja hiukan tahmainen. Levittyy huulille siis helposti mutta luulen että liika annostelu saa epäsiistin vaikutelman aikaiseksi. Pigmenttiä tässä huulipunassa kyllä riittää eli kerrostaminen ei ole tarpeenkaan. Puna tuntuu liukkaalta huulilla. Pehmeytensä vuoksi Kubissin puna ei kyllä ole pitkäkestoinen kuten tuotelupaus kertoo. Luokittelisin tämän kiiltopunaksi. Hintaansa nähden itse puna on hyvä, mutta pakkaus on niin kökkö ettei se erityisesti kannusta kantamaan tätä mukana. Pelkään että tuo menee rikki alta aikayksikön. Lämpenin tälle kuitenkin muutamien käyttökertojen jälkeen aika hyvin joten uskallan suositella kiiltopunien ystäville jotka ovat tarkan markan shoppailijoita!

kubiss_lipstick_39_swatch

Kubissin myyntipaikat näet täältä.

Kubissin meikkejä ovat arvostelleet mm. DIXI, Nonnula ja Dioriina. Näiden perusteella voisin itse tsekata merkin kynsilakat, ne ovat keränneet kehuja ehkä eniten.

Marilyn ja Pamela ne parvekkeella viihtyy :)
Marilyn ja Pamela ne parvekkeella viihtyy 🙂

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

7 thoughts on “Halpispuna Kubiss

  1. Tosi kaunis sävy! Ainahan noi halvan aloiset pakkaukset, jotka tuntuu hajoavan käsiin laskevat innostusta, mutta toi jälki vakuuttaa ainakin mut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *