Tiistaina Mádarat -40%!

Latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkin Mádaran ale tulee taas! Tiistaina 2.6.2015 Mádaran omilta nettisivuilta saa 40% alennusta kaikesta. Woop woop!

madara_514x351pix_fin

Yli 60€ tilauksiin saa vielä kaupan päälle SOS Moisture Cream 50ml-voiteen. Se lisätään ostoskoriin automaattisesti. Yli 50€ tilaukset saa vieläpä ilman postikuluja!

Tarjous alkaa heti vuorokauden vaihduttua ja jatkuu puoleenyöhön asti. Kannattaa napsia suosikit ostoskoriin ajoissa, koska aiemmilla kerroilla jotkut tuotteet ovat loppuneet kesken.

Omia Mádara-suosikkejani ovat kuivan ihon Comforting Toner-kasvovesi, Protecting Hand Creme-käsivoide sekä Gloss & Vibrancy-hiustenhoitotuotteet. Käytin monta vuotta myös Mádaran yrttidödöä, mutta se sisältää Potassium Alum-ainesosan joka on alumiinijohdannainen joten se ei olekaan alumiiniton kuten aiemmin luulin (ja kuten mainostetaan).

Himotuslistallani ovat ihanantuoksuiset Pihlaja-voiteet sekä uudet kuorivat naamiot. Anti-age-tuotteista kiinnostuneille voisin vinkata että Mádaran Time Miracle-tuotteissa vesi on korvattu suomalaisella koivun mahlalla, joka on todella ravintorikasta. Mummoni juotti meille mahlasta tehtyä mehua kun olimme lapsia 🙂

Aiotteko pistää shoppaillen?

Köllin löllin-Pamela!
Köllin löllin-Pamela!

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

5 thoughts on “Tiistaina Mádarat -40%!

  1. En ole aiemmin käyttänyt Madaran tuotteita, mutta nyt aion testata! Toiveissa olisi ainakin tilata matkakoot uusista naamioista, shampoota, hoitoainetta ja ehkä jotain Time Miracle -sarjasta. Vahvahko tuoksu himpun epäilyttää kun olen aika herkkä, mutta jos tuotteet eivät sovi, löytyy lähipiiristä varmasti käyttäjiä 🙂 Olen tässä vasta nyt kokenut pienen herätyksen kosmetiikan sisältämien aineiden suhteen, ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa tosi paljon.

    1. Sittenhän tämä tarjous tuli passelisti. Kaikki Madarat eivät mielestäni tuoksu voimakkaasti, mutta toki hajusteettomiin tottuneelle varmasti voi olla alkuunsa voimakkaan oloisia.

  2. Olen käyttänyt paljon Mádaran tuotteita vuosien varrella, mutta yksi kerrallaan ne ovat jääneet pois, kun parempiakin löytyy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *