Toukokuussa loppuneet tuotteet

Toukokuu tuli ja meni, kesä alkaa, jee! Toukokuussa sinnikkyys palkittiin, nimittäin sain muutaman tavoitteellisesti käytetyn tuotteen lopulta loppumaan. Jossain vaiheessa kun joku tuote on pyörinyt nurkissa jo liian kauan, sisuunnun ja tehokäytän sen pois.

loppuneet05.15

Ihan ok määrä loppuneita tässä kuussa.

loppuneet05.15.1

Korres Quercetin&Oak Antiageing Antiwrinkle Day Cream SPF10 loppui vihdoin! Täysikokoinen kasvovoide loppui, enkelikuorot laulavat, uskomatonta! Käytin tätä voidetta ensin pienemmän testituubin ja hehkutin sitä postauksessa täällä aikoja sitten. Tilasin tämän kasvovoiteen Korresin suomalaisesta verkkokaupasta ja olin aika pettynyt siihen että voiteen parasta ennen-päiväys oli vain muutaman kuukauden päässä. Kysyin asiasta ja sain neuvon että minun tulee avata voide ennen sitä, jonka jälkeen se säilyy vielä puoli vuotta. Kuulosti mielestäni älyttömältä, ihan kuin voide saisi happea haukkamalla jatkoaikaa. Voide ei tuntunut iholla yhtä ihkulta kuin se pienempi versio, vaikkakaan en usko sen menneen huonoksi vielä vaikka päiväys ylittyikin aika reilusti. Apteekkimainen ruskea lasinen pumppupullo oli hygieninen käyttää. Pintakuivalle sekaiholle hyvä voide ja plussaa suojakertomesta jota jo nyt viimeistään pitäisi kiltisti käyttää.

REN Active 7 Radiant Eye Gel sai oman postauksensa aiemmin täällä. Ihan kiva ja raikas silmänympärysgeeli, mutta joku wow-factor jäi puuttumaan. Eli en sen suuremmin innostunut enkä luultavasti hanki uudelleen.

loppuneet05.15.2

Mitchum for Women Spring Fresh Clear Gel on näitä viimeisiä alumiinidödöjäni. Olen ostanut tämän iäisyys sitten jenkeistä eikä näitä taida saada Suomesta. Kuivui ihan nopsaan ja piti hyvin.
Herbina Luomuruusu Vartalovoide esiteltiin täällä aiemmin. Hyvä täyteläinen vartalovoide, joka ei yllättäen tuoksunutkaan juuri millekään.

Lavera Basis Sensitiv Hand Cream 100 ml oli olkkarissamme minun ja miehen yhteiskäytössä. Usein sohvalla löhöillessä tulee mieleen että kädet voisi rasvata joten käsivoiteen on hyvä olla lähellä. Mieskin käytti tätä tosi mielellään ja itse olen käyttänyt Basis Sensitivea montakin tuubia ajan saatossa. Hyvä käsivoide, suosittelen, ja ostan uudelleenkin! Luonnonkosmetiikkaa tämäkin.

loppuneet05.15.5

Urtekram Aloe Vera Shampoo* tuli esiteltyä tässä postauksessa. Käytin itse shampoosta noin kolmasosan ja loput meni miehelle. Molemmat me koimme että shampoo oli aika kuivattava ja että hoitoaine on tämän kanssa ihan must. Hinta ja saatavuus ovat kuitenkin hyvät ja tuote on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Mádara Gloss and Vibrancy Conditioner oli kyllä kovasti mieleeni. Sarjan shampoo loppui jo viime kuussa, ja postasin tuotteista täällä. Suosittelen lämpimästi, koostumus ei eroa normikosmetiikasta mitenkään vaikka kyseessä on luonnonkosmetiikkamerkki.

loppuneet05.15.3

L’Anza Healing Style Dramatic F/X 50 ml* oli tiukan pidon lakka joka kulki mukanani käsilaukussa. Ihan jees, mutta ei herättänyt suurempia intohimoja.

Lush Catastrophe Cosmetic-tuorekasvonaamion sain Dixi-blogin Helenalta. Hän oli siitä jo käyttänyt, käytimme neljään pekkaan huonekavereideni kanssa siitä bloggaajien Turku-miitissä (josta todistusaineistoa myös Instassa :D) ja vielä siitä riitti minulle kolmeen runsaaseen käyttökertaan kotiin! Purkin mukaan siitä tulee neljä käsittelyä että ilmeisesti naamiota pitäisi oikeasti levittää ihan hervoton kerros. Ihoni piti tästä mustikkaisesta tuorenaamiosta kyllä. Pyyhe vain jäi tuoksumaan tältä huuhtelun jälkeen… En heitä purkkia pois, näitä kun palauttaa Lushin liikkeeseen riittävän viisi kappaletta niin saa yhden uuden tuorenaamion veloituksetta tilalle.

loppuneet05.15.4

Nivea In-Shower Body Milk 50 ml on muistaakseni Livboxin peruja. En ole oikein lämmennyt näille suihkussa käytettäville ihonhoitoaineille. Käsienpesussa kivempi, mutta ei sitäkään nyt oikeasti jaksa.

Korres Cherry Lipgloss 52 Red oli yhteen vaiheeseen lempihuulikiiltoni. Rakkauteni Korresin kirsikkakiiltoihin on tuotu jo aiemmin tiettäväksi, omistan niitä monen monta sävyä. Tämä punainen on jo aika lopussa ja jämät ovat muuttaneet koostumustaan joten roskiin. Olihan kiillolla jo ikääkin. Korresin meikit ovat muuten nykyisin myynnissä Helsingin keskustan Stockmannilla, kannattaa tsekata!

Louis Widmer Creme de Jour UV10 tuli osana minipakkaussettiä jonka ostin viime kesänä. Postaus setin sisällöstä on tulossa kyllä. Kevyen suojakertoimen päivävoide oli hyvän tuntuinen, kevyt mutta kosteuttava ja imeytyi nopeasti. Reissussa siis omiaan.

* tuote saatu blogin kautta.

Näkyikö loppuneissa tuttuja tai kiintoisia tapauksia?

Bongaa mirnuli!
Bongaa mirnuli!

 

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

10 thoughts on “Toukokuussa loppuneet tuotteet

 1. Nuo In-Shower voiteet jättää kyllä ihon ihan pehmoiseksi ja hyvän tuntoiseksi, mutta hirvittää kun kylppärin lattia on liukas kuin luistinrata niiden jäljiltä. Ei heti suihkusta tultuaan viitsisi alkaa kovin mittavaan siivousurakkaan. Johan siinä tulee hiki uudelleen 🙂

  1. Totta tuokin! Koen jotenkin myös vähän hankalaksi tietää kuinka kauan sitä pitää huuhdella pois, iho kun jää lismaiseksi ja sitä tuntuu irtoavan niin kauan kun vaan jaksaa huuhdella.

 2. Olihan siellä tutun näköinen naamio 😉

  Kiinnostavimmat oli Korres, Herbina (jonka meinaan ostaa vielä joskus), Madara ja Lavera.

 3. Mä korkkasin hiljattain mun ensimmäisen Laveran käsivoiteen ja vaikuttaa kyllä todella pätevältä!! 🙂

  Mä muuten käytän nykyään vartalovoiteitakin suihkussa in-shower -tuotteena ja yleensä käytän sitä jopa ennen suihkugeeliä. 😀 Hyöty voi olla plus miinus nolla ainakin kevyemmissä voiteissa, mutta saanpahan purkkeja käytettyä. 😉

 4. Lushin mustikkanaamio on ihana, mutta mäkin oon huomannut, että sen tuoksu tuppaa tarttumaan pyyhkeisiin! Laveran käsivoide oli toissatalvena mun suosikki, ja sain lähipiirinikin hullaantumaan siihen, mutta sitten ihan yhtäkkiä sen tuoksu alkoi etoa mua, enkä enää siksi pysty käyttämään koko voidetta.:D Höh.

  1. Minulle on tainnut muuten joskus käydä myös tuollainen tuoksukyllästyminen, että lopulta kiva tuoksu vain inhottaa. Tietenkin jos tuoksuun vielä liittyy joku huono mieliala tai ajanjakso niin kyllähän sen assosioi mielessään tuoksuun tunteiden kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *