Freemanin vaniljainen jalkavoide

Värikkäistä pakkauksistaan tunnettu Freeman tuli minulle tutuksi lapsena uimahallireissuilla. Uimahallissa myytiin jalanmuotoisia tuubeja joiden sisältö tuoksui hyvältä. En ollut nähnyt niitä missään muualla. Luulen että ne olivat uimahallin valikoimissa siksi, että merkin maahantuoja on ihan siinä lähellä, Rajamäellä. Vuosien saatossa olen aina välillä käyttänyt Freemania, enkä kyllä muista yhdenkään tuotteen olleen erityisen huono. Tai no joku kurkulta tuoksuva geelimäinen peel off-naamio on kyllä jättänyt sieltä lapsuudesta traumat, ei oikein irronnut iholta järkevästi.

Sain testattavakseni Freeman Barefoot Vanilla + Jasmine Butter Cream-jalkavoiteen. Tuote on uusi, ja samalla lanseerattiin myös Coconut + Lime-versio. Nam!

freeman_vanillajasmine_buttercream

Jalkavoide on todella paksua ja täyteläistä, todellista butter creamia. Tuubia saa puristaa ihan napakasti että voide tulee ulos. Tuoksu on ihastuttava, vieno vanilja tuntuu päällimmäisenä. Olen aivan todella ihastunut tähän jalkavoiteeseen! Se on niin ihanan kermaista ja hoitaa kuivia jalkojani tehokkaasti. Tykkään täyteläisistä jalkavoiteista, vedän aina villasukat voideltujen jalkojen päälle ja jätän imeytymään yöksi.

INCI
INCI

Pitkä INCI on pullollaan hoitavia ainesosa, kuten sheavoita, raikastavaa teepuuöljyä, glyseriiniä ja monenlaisia kasviuutteita. Vaniljan ja jasmiinin tuoksu tulee luonnollisista kasviuutteista. Luonnonkosmetiikkaa tämä tuote ei kuitenkaan ole, mukana on myös synteettisiä ainesosia.

Vielä on muuten huomiseen asti aikaa ilmoittautua Freemanin maahantuojan Sunrise Cosmeticsin Facebook-sivuilla arvontaan, jossa haetaan testiryhmäläisiä kokeilemaan näitä uusia jalkavoiteita. Jos siis haluat myös päästä hoivaamaan jalkojasi näillä uusilla jalkavoiteilla, käy osallistumassa 28.5 mennessä täällä! Minä en liity tähän testiryhmäläisasiaan mitenkään, bongasin vain tämän somessa ja halusin siitä teille vinkata samalla.

Freemanin uudet jalkavoiteet maksavat heidän verkkokaupassaan 4,30€ / 125 ml mitä pidän kyllä aivan superhalpana. Freemania myydään myös laajalti marketeissa ja tavarataloissa.

Päiväunikaverit <3
Päiväunikaverit <3

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia – BloglovinFacebookInstagram

8 thoughts on “Freemanin vaniljainen jalkavoide

  1. Mä rakastan Freemanin luumua sisältää jalkavoidetta kesäkäytössä, tätäkin on siis pakko kokeilla! 🙂

  2. Mä tykkäsin siitä kurkku peel-off naamiosta 😀 😀 oonkin ajatellut että Freemania voisi kohta taas kokeilla, on vaan kosmetiikkakaappi aika täys että tyhjentelen sitä ensin. Kivan hintaisia 😛

    1. Voi olla että sitä on parannettu sitten mun ala-asteaikojen… I hope! Nää Freemanin tuotteet on tosiaan edullisia ja myös esim. naamiot on tosi isoja tuubeja. Litrahinnaltaan siis tosi huokeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *