Maybelline Color Sensational-punat

Tänään tiistaina 26.5 vietetään Huulipunavallankumous-teemapäivää. Tempaus on Sydänliiton alulle panema, ja tarkoituksena on edistää tietoutta naisten sydän-ja hengitysteiden sairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä. Tämän merkiksi huulet punataan, ja lisätietoa voi lukea Punainen.fi-sivustolta.

maybelline_color_sensational

Tänään on siis juuri oikea päivä jutella huulipunista! Maybellinen Color Sensational-huulipunat ovat olleet kauneusbloggaajien suosiossa jo pitkään, mutta olen jotenkin ihan siivuuttanut ne. Tämä Mustaa Kajalia-blogin postaus toimi kuitenkin kimmokkeena lähteä kauppaan ostamaan upea Plum Passion-sävy. Päädyin sitten alennuskampanjan innoittamana ostamaan myös kauniin pinkin nudesävyn Feel Pink.

maybelline_color_sensational_feel_pink_plum_passion
Feel Pink 162 ja Plum Passion 365

Punat ovat todella mukavan tuntuisia huulilla. Niissä on vieno vaniljainen tuoksu enkä ole havainnut makua. Kermaisen pigmenttinen väri levittyy helposti ja siististi eikä juurikaan pyri karkailemaan huulten juonteisiin. Puna ei kuivata huulia ja pysyy paikallaan myös oikein hyvin. Syömisen jälkeen pitää toki vähän lisäillä, mutta mukavuuteensa nähden nämä pysyvät minulla hyvin.

162 Feel Pink
162 Feel Pink

Feel Pink on aivan ihana my lips but better-sävy. Sopii erittäin hyvin töihin ja neutraalimpaan meikkiin kun huulin tarvitaan vain pieni skarppaus. Kaverini joka kokee huulipunat vähän vaikeiksi totutella sanoi että tätä hänkin voisi käyttää.

365 Plum Passion
365 Plum Passion

Plum Passionissa taas on aivan mahtava viininpunertava marjasävy. Yhdistin sen lilaan alarajaukseen. Arkeen sopiva mutta mukava pikku twist.

Voin siis minäkin lämpimästi suositella näitä Maybellinen punia. Hinta on edullinen, ostopaikoista riippuen noin kympin.

marilyn_puussa

3 thoughts on “Maybelline Color Sensational-punat

  1. Itsellänikin on tuo Plum Passion, jota en ole vielä itselläni saanut toimimaan, Mutta sarjan punat Shoking coral ja juicy(jotain) ovat ihania! Varsinkin tuo Coral on ihanan pinkki coralli.

  2. Ostin vähän aikaa sitten alennuksesta mulle tän sarjan ekan punan(sävy: shoking coral) ja ihastuin täysin! Se oli niin helppo tämmöselle huulipunaongelmaiselle!:D ja plussaa ihanasta tuoksusta! Meni ehdottomaksi lemppari punaksi:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *