Isadora kesä 2015: Pink Kiss

Isadora lienee ainut markettimerkki joka julkaisee kausikokoelmia. Limited edition-status toki tekee usein tuotteista paljon halutumpia joten se on hyvä markkinointikikka. Itse en ole koskaan oikein ollut kokoelmien perässä juoksija, mutta toki ne tulee aina tsekattua siksi että myöhemmin niitä ei enää saa. Nyt olisi vuorossa esittely tämän kesän kesäkokoelman Pink Kiss-sävyisestä Perfect Moisture Lipstick-huulipunasta.

isadora_summer2015_perfect_moisture_lipstick_pink_kiss_

Perfect Moisture Lipstickit ovat nimensä mukaisesti kosteuttavan tuntuisia huulilla. Sävyä pystyy helposti levittämään myös läpikuultavammin. Postaukseen olin laittanut punaa muutamankin kerroksen, ja silti kamera vei taas osan värin intensiteetistä. Höh. Hylsyn yksinkertainen muotoilu on mielestäni kiva, näyttää hiukan arvokkaammalta kuin markettituotteet yleensä. Muovin keveys ja käsituntuma viimeistään paljastavat että kyseessä onkin edullisemman hintaluokan puna.

isadora_summer2015_pink_kiss

Isadoran meikit valmistetaan Ruotsissa. Isadoran Perfect Moisture Lipstickit maksavat noin 14,60€ ja nämä kesäkokoelman sävyt ovat myynnissä rajoitetun ajan. Isadoraa myydään mm. Kicksissä, Anttilassa, Prismassa, Citymarketissa, Sokoksella ja Stockmannilla.

isadora_summer2015_perfect_moisture_lipstick_pink_kiss_SWATCH

Rantakelejä saadaan odotella vielä hetki, mutta veikkaan että tämä sopii kesäisiin päiviin kuin jäätelö käteen aurinkotuolissa!

isadora_summer2015_perfect_moisture_lipstick_pink_kiss

Pink Kissistä ovat postanneet myös Julia Puolitaival, Nonnula ja Miss Piggy’s Pearls. Käykäähän tsekkaamassa miltä puna näyttää heidän käytössään!

marimekko_marilyn

Tuote saatu blogin kautta.

10 thoughts on “Isadora kesä 2015: Pink Kiss

  1. Siis mulla se Moisturising Lip Filler (on muuten muutenkin mun IsaDora-suosikkeja) sävyssä Pink Punch on TÄYDELLISINTÄ kesään. Ah ja voih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *