Minttuinen huulimuna EOS

Olen jo puolisen vuotta käyttänyt EOS:n minttuista Sweet Mint-huulivoidetta, mutta en ole sitä blogissa maininnut. Tässä ajassa jonkinlainen mielipide on jo muotoutunut. Huulivoide on meikkipöydälläni, ja laitan sitä aina joka aamu ja datailun lomassa.

EOS tulee sanoista evolution of smooth. Merkin tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia. Sweet mintin ainesosista peräti 95% on luomutuotettuja.

eos_sweetmint

Huulirasvan erikoisuus on tuo muoto. Pientä munaa muistuttavaa huulivoidepalleroa hierotaan huulille suoraan, eli sormia ei tarvitse lähmiä tuohon. Ensin olin hiukan epäluuloinen tätä pakkausmuotoa kohtaan mutta se on osoittautunut ihan vaivattomaksi. Ei tarvitse ruuvailla huulivoidepuikkoa esiin eikä tosiaan sotkea niitä sormiakaan.

Huulivoiteen hoitoteho on sellaista perustasoa. Ihan hyvä, mutta ei punaraitaisen Bepanthenin voittanutta. Jos huulirasvaa lappaa huulille paljon, se näkyy vaaleana kerrostumana. Kiiltoa tuo ei mielestäni tuo kovinkaan paljon.

EOS:n huulivoiteissa on useita tuoksu- ja makuvaihtoehtoja jotka kaikki kuulostavat tosi herkullisilta. Löytyy mandariinia, vaniljaminttua ja jos minkälaisia marjatuoksuja. Tämä minun Sweet Mintini on vähän hammastahnan tuoksuista. Makea piparminttumaku on selkeänä myös huulilla. Kissani tykkäävät piparmintun tuoksusta, ja Pamela on kerran alkanut nuolla tätä huulirasvaa huuliltani 😀 Sama on joskus käynyt viilentävien jalkavoiteiden kanssa… Karhea kieli raaps raaps!

EOS_marilyn

Tässä EOS:n sivuilta kopioitu INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax (Cire D’abeille)*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract*, Tocopherol, Limonene**, Linalool**. *Organic. **Component of Mentha Piperita (Peppermint) Oil*. Certified Organic by Oregon Tilth.

Huulivoide sisältää siis mm. oliiviöljyä, mehiläisvahaa, kookos-, jojoba- ja piparminttuöljyjä, sheavoita, steviaa ja E-vitamiinia.

EOS:n huulivoiteet maksavat ostopaikasta riippuen noin 9,90€ / 7g. Aika arvokas, tosin onhan tuo isokin. Esimerkiksi Burt’s Beesin huulirasva on 4,25g ja Hurraw 4,3 g. EOS:aa myydään ainakin Sokoksella, Kickseissä ja ekokaupoissa.

Tuote saatu blogin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *