Suosikkiyllättäjä: Herbina Luomuruusu Vartalovoide

Saanko esitellä, tuoksuyllättäjä. Jokainen voisi olettaa luomuruusu-nimisen vartalovoiteen tuoksuvan ruusulle? Herbinan vartalovoide on kuitenkin lähes tuoksuton.

Yllättäjänä oli myös tämän tuotteen käyttömukavuus. Täyteläisen hoitava koostumus hurmasi minut jo ensikokeilulla. Olen muuten huomannut olevani turhan laiska arvostelemaan vartalovoiteita ihan omissa postauksissaan. Ne ovat kuitenkin tuoteryhmä jota kulutan ahkerasti ja jonka suhteen olen varsin tarkka.

 

Voitelen itseni jokaisen suihkun jälkeen kaulasta nilkkoihin, mutta loppuneet-postauksissa vartalovoiteita näkyy siihen nähden ihmeen vähän. Syynä on oikeastaan se, että minulla on monia voiteita rinnakkain käytössä. Silloin ne tuntuvat kestävän ikuisuuden. Herbinan kanssa minun ei kuitenkaan tehnyt mieli vaihdella kesken kaiken muihin tuotteisiin vaan keskityin tähän lähes tuoksuttomaan ruusuvoiteeseen niin kauan kun tuubista sitä iloa riitti.

Tuote lupaa olla sisällöltään täysin biohajoava, joten voitelun jälkeisenä päivänä voi pulahtaa järveen puhtaalla omallatunnolla. Ei nyt ehkä ihan vielä ajankohtaista, tai no ei ainakaan tälle nynnylle 🙂

 

Vartalovoiteen hinnaksi muistelen noin viisi euroa ja tykästyin niin että ostanen toistekin! Tämä tapaus pääsi kyllä yllättämään positiivisesti!

Aamulla jaloissa tuhisi tälläisiä kavereita <3
Aamulla jaloissa tuhisi tälläisiä kavereita <3

4 thoughts on “Suosikkiyllättäjä: Herbina Luomuruusu Vartalovoide

  1. Tää täytyy testaa! Eikä hintakaan kirpaise 🙂 Yleensä en tykkää ruusuntuoksusta, mutta kun luin sun postauksen niin huomaan että se ei tule olemaan ongelma 😛 Kiitti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *