Vartalonkuorintaa ja itseruskettavaa Yves Rocherilta

Kalmankalpea kalkkuna täällä hei! Pisamainen ja kalpea ihoni palaa helposti, ja pelkään ryppyjä enemmän kuin about mitään, joten otan mielelläni päivetykseni purkista. Tänä keväänä pääsin tutustumaan Yves Rocherin tarjontaan sillä saralla, kun pääsin Yves Rocherin ja Purkkimafian yhteistyökampanjaan mukaan.

yvesrocher_self_tanners

Sain testattavaksi kattavan litanian Yveksen rusketustuotteita. Mutta ennen itseruskettavien levittämistä täytyy tehdä niinsanottu pohjatyö. Kuorinta ja kosteutus ovat kaiken a ja o mitä tulee tasaiseen (feikki)rusketukseen. YR:n purkkivartalonkuorinta on kuulunut HG-listalleni jo tovin, ja olen tuotetta ylistänyt aiemmin täällä. Nyt pääsen arvostelemaan muitakin kuorintoja. Kiva kokeilla onko niistä haastajaksi suosikilleni.

yvesrocher_exfoliators

Aiempi suosikkini Yellow Peach Body Exfoliant sai kaksi haastajaa rinnalleen. Olen tässä purkkikuorinnassa tykännyt hedelmäisen herkullisen tuoksun lisäksi siitä, että kuorivia rakeita on todella paljon ja ne ovat aika pieniä. Kuorinnan lopputulos on siis aina todella hyvä. Suloiseen purkkiin pakatun kuorinnan normaalihinta on 15,90€ / 200 ml, mutta nyt hinnasta saa kolme euroa alennusta.

Commage Scrub on näistä kuorinnoista isorakeisin. Kuorintateho on kohdillaan. Itse tykkään että vartalonkuorinta on tehokas, ja Commage Scrubin aprikoosinkivijauhe kuorii ihon tehokkaasti. Tämän koostumus on myös näistä kaikista kuorinnoista riittoisin. Hintaa tällä on 13,90€ / 150 ml, mutta nyt se näyttää olevan tarjouksessa vain 6,90€.

YR:n luonnonkosmetiikkasertifioidun Organic-sarjan Gentle Body Scrub sisältää ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa. Koostumus on 99% luonnon ainesosia joista 34,5% on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä. Kuten allaolevasta kuvasta näkyy, kuorivia rakeita (jotka ovat luomumantelia) on varsin harvassa. Kuorintateho on siis hyvinkin hellä ja mieto. Tämä sopisi vaikka päivittäiseenkin käyttöön, mutta tehokuorintaan suosittelen Commage Scrubia tai Yellow Peach Body Exfoliatoria. Gentle Body Scrubin hinta on 7,90€ / 150 ml.

Kasvoille tarkoitettu Apricot Fruity Scrub on pohjaltaan ehdottomasti voidemaisin. Tahna on paksua, mutta kuorivia aprikoosinkivijauheen palasia on mukavan paljon. Iho jää sileäksi ja pehmeäksi. Hinta-laatusuhde tässä kuorinnassa on todellakin kohdillaan, 50 ml tuubi maksaa nimittäin vain 3,90€ (normaalihinta 8,90€).

yvesrocher_exfoliators_swatch

Suosikkini Yellow Peach Body Exfoliator voitti siis tämän vertailun, mutta Commage Scrub on sille kyllä erittäin kova haastaja.

Kuvausassistentti nuuhkii laaduntarkastuksen
Kuvausassistentti nuuhkii laaduntarkastuksen

Sitten niihin rusketushommiin! Kokeilemilleni YR:n itseruskettaville oli kaikille yhteistä yllättävän mieto tuoksu. Itseruskettavien ihoa tummentava ainesosa DHA tuoksuu itseruskettavista yleensä läpi varsin selkeästi, mutta YR:n kohdalla pääsin kyllä ilahtumaan. Luonnollista alkuperää oleva DHA eli dihydroksiasetoni hapettaa ihon pinnan proteiineja saaden ihon pinnan tummenemaan noin viideksi päiväksi. Ihosolujen uudistuessa väri kuluu pois hiljalleen.

yvesrocher_self_tanners

Ensoleilant Sun Shine-nimen alla kulkevat Moisturizer Summer Glow Body ja Face ovat asteittain päivettäviä kosteusvoiteita. Putelin ulkoasu on vaaleamman ruskea kuin noissa kerrasta päivettävissä. Vartalovoiteen hinta on 8,90€ (norm. 11,90€) ja kasvovoiteen 6,90€ (norm. 9,90€).

Asteittain päivettävät tuotteet ovat helppokäyttöisiä, eikä niiden kanssa epäonnistu kovin helposti. Sopivat siis mainiosti aloittelijoillekin. Niiden kanssa on myös helppo ylläpitää itseruskettavilla saavutettua väriä levittämällä tuotetta päivittäin. Kahdella käyttökerralla sävyä tuli jo saman verran kuin yhdellä käyttökerralla tuota varsinaista itseruskettavaa. Näissä asteittain päivettävissä tuntuu olevan paljonkin eroja siinä kuinka nopeasti sävyä tulee. Tämä Yves Rocherin versio on niistä tehokkaimmin toimivia. Yhdellä käyttökerralla sai jo näkyvän sävyn ihoon.

yvesrocher_sunshine

Self-Tanner Moisturizing Lotion Face&Body on perinteinen itseruskettaja, joka kosteuttaa samalla kun päivettää. Koostumus ei eroa vartalovoiteesta. Self-Tanner Lift Care taas on ihoa napakoittava itseruskettava voide joka jättää ihon pinnan sileäksi.

yvesrocher_self_tanner

Tässä tulos yhden Self Tanner-käyttökerran jälkeen. Leimasin ihoon ihoteippiä jättämään vertailusävyä oikeasta ihonväristäni. Yhdellä käyttökerralla tulos oli luonnollinen mutta huomattava. Kasvovoidetta kerran käytettyäni pystyin siirymään meikkipohjissani kesäsävyyn talvisävyn jäädessä aivan liian vaaleaksi. Sain työkaveriltani kehuja että päivetys näytti todella hyvältä.

yvesrocher_self_tanner_after_one_use

Väri pysyi hyvänä pari päivää ja sitten olisi voinut jo lisäillä pitääkseen sävyn yllä.

Säästin jännimmän viimeiseksi. Olen viime kesänä käyttänyt nestemäistä itseruskettavaa ja ihastuin koostumukseen täysin. Olin siis todella innoissani saadessani tämän Express Mist Body-suihkeen hyppysiini. Suihke lupaa tuoda päivetyksen jo tunnissa ja näin tapahtuikin. Koostumus on ihanan kevyt ja se imeytyy hetkessä. Aivan ihanteellinen hiostavassa helteessä!

yvesrocher_self_tanner_spray_use

Suutin annostelee suihkeen hienojakoisena sumuna. Sävyä tuli jo yhdellä käyttökerralla todella mukavasti. Teippitarra taas kertomassa totuuden päivetyksen alla 🙂 Ohuen koostumuksen vuoksi täytyy levittämisessä olla todella huolellinen että väriä tulee varmasti kaikkialle. Tämä suihke on näistä suosikkini vartalon päivettämiseen. Se on nopea, helppo ja tehokas. Suihkeen hinta on 9,50€ / 150 ml (norm. 12,90€).

Yves Rocherin uudet itseruskettavat tulevat myyntiin tässä kuussa. Niitä voi ostaa Yves Rocherin verkkokaupan lisäksi merkin omista myymälöistä.

Kuulisin mielelläni käytättekö itseruskettavia tuotteita, haluatteko ruskettua luonnollisesti vai viihdyttekö varjossa? 🙂

parvekekaverit
Keväaurinko lämmittää jo ihanasti parvekehengailijoita 🙂

 Tuotteet saatu blogin kautta.

2 thoughts on “Vartalonkuorintaa ja itseruskettavaa Yves Rocherilta

  1. Käytän itseruskettavia, mutta kyllä olen kesällä auringossakin. En koko päivää, mutta aurinkoisina päivinä pari tuntia. Olen käyttänyt tuota Tiare Moiturizing Lotionia F&B ja tykkäsin siitä kovasti ja tuo persikkakuorinta nyt on aivan huippua. <3

  2. En ole muuten koskaan käyttänyt itseruskettavaa. Rusketun aika helposti, mutta en ota aurinkoa koskaan sen takia, vaan viihdyn ulkona ja rannalla ihan muuten vaan :). Käytän toki aurinkosuojaa.
    Musta on jopa ärsyttävää ruskettua, kun meikkipohjaa pitää vaihtaa 😀 ja saa koko ajan olla tarkkana sen sävyn kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *