Kevätkynnet

Hehkuvaa oranssia ja glitteriä pukkaa! Olen vihdoinkin saanut etusormen kynteni kasvamaan samaan mittakaavaan muiden kynsien kanssa, jes! Olen tehnyt muutaman muutoksen lakkavalinnoissani jonka myötä liuskoittuminen väheni radikaalisti, mutta ennen tämän kynnenpelastajatuotteen julistamista on pakko vielä vähän varmistella ja vertailla.

kevätkynnet

Tämän lakkauksen tähtinä ovat jenkeistä ostamani CoverGirl Outlast Stay Brilliant Glossitinis-lakan sävy 605 Flamed Out ja kauneusmessuilta Cesar’s Shopin ostastolta ostamani Delush Polishin glitterinen Two Bees in a Pod.

kevätkynnet_lakat

Heh, kissankarvoja.. Niiltä ei voi välttyä. Mutta mikä kevätfiilis, aah! Nämä ovat livenä vieläkin kivemman näköiset. Hohdetta ja säihkettä kun on joskus vähän vaikeaa taltioida realistisesti kameran linssin läpi.

kevätkynnet_

Tuo CoverGirlin Flamed Out oli osa Nälkäpeli-leffan kokoelmaa. Törmäsin niihin lakkoihin vain yhdessä kaupassa USA-roadtripillämme ja ostin kolme sävyä. Flamed Out on nyt kolmatta kertaa kynsillä, ja sitä ennen olen saanut molemmilla kerroilla ulkopuolisilta kehuja lakan sävystä. Alla kännykällä napattu kuva ennen glitteröintiä, halusin samalla jutella tästäkin lakasta teille. Valoaheijastavuus ei tosin kännykkälaadulla välity kovin hyvin.

20150504_135008

Lakkaus on ollut kynsilläni jo kolme päivää ja se on vieläkin täysin virheetön. Minun kynsilleni aikamoinen saavutus.

pamela_lakat

Synttäriarvonnassa arpa osui nimimerkille sannak, ja hänelle on jo lähetetty sähköpostia.

4 thoughts on “Kevätkynnet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *