Huhtikuussa loppuneet tuotteet

Huhtikuussa tyhjentyneiden purkkien saldo oli varsin hyvä. Aletaanpas arvostelemaan!

empties4.2015

The läjä.

empties4.2015_tbs

The Body Shop Shea Shower Cream 60 ml oli ihanan kermainen suihkusaippua. Se ei vaahdonnut juurikaan joten pesupuffin kanssa oli vähän epäriittoisa. Mahtava tuote säärien sheivailuun! Tykkään näiden Shea-tuotteiden tuoksustakin.

The Body Shop Shea Whip Body Lotion 60 ml on joku ikivanha reissukassiin pyörimään jäänyt tapaus. Siksi pakkauskin on eri näköinen kuin tuossa uudemmassa suihkusaippuassa. Jähmeä voide tuli pienestä pakkauksesta vähän hankalasti ulos, joten sen ollessa puolillaan jouduin jo leikkaamaan purkin auki. Itse voide oli mahtavan ravitsevaa ja ihanaa. Käyttäisin todellakin mielelläni sitä lisää.

empties4.2015_madaraoriflame

Madara Gloss and Vibrancy Shampoo oli kovastikin mieleeni. Sarjan hoitoainetta on vielä vähän jäljellä, minulla yleensäkin shampoot kuluvat nopeammin kuin hoitoaineet. Toisin oli pitkähiuksisena 🙂 Madaran Gloss and Vibrancyt olen arvostellut perusteellisemmin aiemmin täällä.

Oriflame Roses Shower Cream ei ollut kyllä creamia nähnytkään. Koostumus oli aika kuivattava, ja käytin tämän käsisaippuana. Sekä pakkauksen ulkonäkö että ruusuntuoksu olivat vähän mummomaisia. Joululahjaksi saatua tuotetta en siis jää kaipaamaan.

empties4.2015_kicks_herbina

Kicks Skin Treat Pure Natural Oils Body Lotion 500 ml sai kehuja vastikään täällä. Olen aiemmin jutellut Pure Natural Oilseista täällä. Ihana tuoksu, koostumus, teho ja hintakin ok. Kuuluu siis suosikkituotteisiini.

Herbina Hajuteeton muotovaahto 50 ml kulki mukanani reissukassissa. Ei ollut kovin kummoinen muotovaahto. Olen käyttänyt kyllä Herbinan muotovaahtoja paljonkin, niistä suosikkini on vihreässä pullossa oleva tuuheuttava versio.

empties4.2015_lavera

Lavera Orange Feeling Soft Deo Roll-On oli oikein miellyttävä dödö. Raikas hedelmäinen tuoksu, alkoholiton ja alumiiniton koostumus ja siedettävä kuivumisnopeus olivat ehdottomia plussia. Näissä on tuoksuvaihtoehtojakin runsaasti. Orange Feelingeistä kirjoitin aiemmin täällä.

Lavera All-Round Cream meni ja kuivahti purkkiinsa muutaman käyttökerran jälkeen. Oikeasti voide on ollut siis valkoista, mutta varsin pian se muuttui keltaiseksi vahaksi. Parasta ennen-päiväys on 01/2017 joten vähän ihmetyttää nopea pilaantuminen. Huulirasvana tuote ei ollut toimiva, mutta enpä sitä ehtinyt kovin paljoa testaillakaan. Olen saanut tuotteen miitin goodiebagista.

empties4.2015_lumenelab_bakel

Lumene LAB Age Correcting Eye Cream on tullut Livboxista joskus iäisyys sitten. Olin todella tympiintynyt tähän tuotteeseen ja käytin sen väkisin loppuun. Voide oli aika paksua joten käytin sitä vain yöksi. En oikein tiedä mikä tässä oli niin ankeaa mutta en tykännyt.

Bakel Cool Eyes taas muodostui aivan suosikikseni. Olen postannut tuotteesta täällä. Avaruussukkulan työkalulta näyttävän pakkauksen saa ruuvattua auki niin että pumppusysteemin sisältä sai kaiveltua vielä spaattelilla voidetta kun pumpusta ei sitä enää saanut. Tehokkain silmänympärysturvotuksen poistaja minkä olen kohdannut. Ostan varmasti lisää jossain vaiheessa, mutta arvokkaan hinnan vuoksi kyttään jotain tarjousta ensin.

empties4.2015_puuteripaperi_hauschka_tbs

Lehcaresor Powdered Paper Rachel on tuote jota ilman en osaa olla lainkaan. Ostan näitä aina ison nipun kerralla Stockmannilta, koska se on ainoa tietämäni jälleenmyyjä. Puuteripapereita olen hehkuttanut aiemmin täällä.

Dr. Hauschka Herkän ihon naamio on HG-tuotteeni. Ihon sävy rauhoittuu ja tasoittuu aivan uskomattoman tehokkaasti. Uusi jo käytössä, tästä en luovu. Talvella en pärjää ilman tätä ollenkaan. Juttelin tuotteesta vuoden 2014 suosikkituotteeni-postauksessa.

The Body Shop Vitamin E Night Cream 15 ml tuli TBS:n joulukalenterista. Aivan ihana voide! Päivävoide on vähän turhan kevyttä tähän vuodenaikaan mutta tämä yövoide oli juuri sopivaa. Tykkäsin ja voisin kyllä ostaa uudelleenkin.

empties4.2015_lavera_biotherm

Lavera Pore Refining Moisturizing Fluid oli tosi kiva voide. Minttua sisältävä fluidi tuntui iholla raikkaalta mutta kosteutti yllättävän hyvin. Käyttäisin tosi mielelläni lisääkin. Suosittelen sekaihoisia tsekkaamaan tämän!

Biotherm Aquasource on juuri uudistunut kosteuttavammaksi. Voide tuntui iholla aivan superihanalta. Niin raikas tuntu, tykkäsin kovasti. Tuoksu on pysynyt samana, ja huomasin vahvan tuoksumuiston tulevan kun tämän levittelin kasvoilleni. Kun olin ystäväni luona kylässä Lontoossa kymmenen vuotta sitten, minulla oli matkassa Aquasource-näytteitä vino pino. Niitä oli silloin ollut monissa lehdissä ja olin kerännyt niitä reissukäyttöä ajatellen talteen. Aquasourcen tuoksu vei minut oitis lontoolaiseen kylpyhuoneeseen 🙂

empties4.2015_dermosil

Dermosil Soothing Facial Cream Lingonberry tuoksui liian voimakkaasti kuten kaikki puolukkasarjan tuotteet. En siksi pitänyt tästä.

Dermosil Active Hair&Body Wash oli todella tavallinen suihkugeeli. Ei mitään ihmeellistä. Tuoksustakaan ei ole juuri mitään sanottavaa.

Näkyikö loppuneissa mitään tuttuja tuotteita? 🙂

pamukamu
Pamukamu parhaassa sylissä!

 

19 thoughts on “Huhtikuussa loppuneet tuotteet

 1. Onpa outo tuo Laveran pilaantuneen voiteen tapaus. 😮 Olisi kivaa tietää mistä tuo johtuu..

  Minäkin pidin kovasti TBS:n E-vitamiinivoiteista.

 2. Jännä mitä tolle Laveralle tapahtui! Kuivuiko se ihan pohjaa myöten vai kalvoontuiko vain pinnasta?

 3. No, olihan tässä joku tuttukin tuote, mutta muutama mielenkiintoinen uusi tuttavuus, kuten puuteripaperit. Oma iho enemmän Sahara-kategoriassa, joten en sellaisia tarvitse, mutta kiva silti tietää tämänkin olemassaolosta. Kokemukset BAkelin sy-tuotteesta ja Hausckan kasvonaamiosta mielenkiintoisia, molemmat tuotteet harkinnassa. Hauschkan ihonhoidossa erikoista on se, että yöksi ei laiteta kosteusvoidetta ollenkaan, mutta mystistä kyllä systeemi näyttää toimivan myös kuivalla iholla. Naamiota en ole vielä hankkinut, ehkä myöhemmin. Nyt takana ensimmäinen viikko Hauschkan puhdistusohjelmassa ja ärtynyt iho on todella rauhoittunut ja miellyttävän tuntuinen. Ihmeellisiä tuotteita kyllä.

  1. Monilla Hauschkan systeemi on tuonut suurenkin avun! Itse en ole tuota yövoiteettomuutta ottanut tavaksi, vaan käytän muutamia Hauschkan tuotteita yhdistettynä muihin tuotteisiin omien rutiinieni mukaisesti.

 4. Avaruussukkulan työkalu 😀 No kieltämättä siltä se kyllä näyttää!

  Noit puuteripapereita tekisi mieli kyllä kokeilla! Mulla kiiltää naama AINA niin paljon, että voisin toimia majakkana pimeässä.

 5. Ookoo. Ehkä mä pidän ton jemmassa olevan Cool Eyesin itelläni, enkä anna eteenpäin (tai myy kirppiksellä kahella eurolla, haha!) 😀

 6. Ihania tuotteita! 🙂
  Otin alkuvuodesta pitkästä aikaa myös ton TBS:n shea-suihkuvoiteen käyttöön ja mietin että miks tää ei vaahtoa, mielestäni on aiemmin vaahtoutunut enemmän. Kysyin jopa Anzu-Anssulta (Sentenced to Live) hänen mielipidettään, muttei oikein muistanut. Onneksi nyt selvisi tämäkin, voin taas nukkua yöni rauhassa!! 😀 Vika oli siis omassa muistissani.

  1. Ei kyllä mä oon sun kanssa samaa mieltä, olen yhden täysikokoisen sellaisen käyttänyt (arvioinkin sen tänne, joskus pari vuotta sitten) ja sitä pystyi ainakin käyttämään pesupuffin kanssa. Koostumus on siis muuttunut ajan saatossa täyteläisennäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *