Pari alevinkkausta viikonlopulle!

Helou! Pikainen vinkkaus, apteekkituotteet.fi-nettikaupassa saa vappuviikonlopun ajan (eli 3.5.2015 asti) ilmaiset postikulut alekoodilla VAPPU15.

Itse kahlaan aina tälläisten tarjouksien yhteydessä aleosiot huolella läpi. Nyt tulevaa kesää ajatellen kannattaa tietenkin hankkia aurinkovoiteet halvalla jo keväällä. ACO uudisti vastikään aurinkosuojatuotteidensa pakkaukset, joten vanhan version SPF30-sprayn saisi nyt kympin halvemmalla kuin normaalisti. Voisin itsekin tilata tuon.

Viime kesän suosikkiaurinkosuojani ACO Active Sun Body Sprayn löydät täältä. Kirjoitin tuosta kevyestä ja lähmäämätömästä suojaspraysta täällä. ACO-aurinkotuotteen tilaaja saa näköjään vielä suojakertoimellisen huulirasvan kaupan päälle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samoin Hyvinvoinnin tavaratalo antaa 15% alennuksen koko tilauksen loppusummasta 3.5.2015 asti. Tarjoukseen ei tarvita alekoodia. Ylläolevan NAFHA-luonnonkosmetiikkamerkin tuotteet löytyvät täältä.

vappumarilyn

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *