Kissakreisin vappukynnet

Sain jokin aika sitten yhteydenoton BornPrettyStore-nimiseltä verkkokaupalta. He tarjosivat minulle mahdollisuutta valita tuotteita sivuiltaan blogitestausta varten. Sivut ovat aivan täynnä jos minkälaista krääsää. Itseäni kiinnosti ehdottomasti eniten kynsien koristeluun liittyvä puoli. Harmikseni osa haluamistani kynsitarroista oli loppu (siellä oli rilliaiheisia!) mutta itämaisten kissarotujen fanittajana nämä tarrat olivat valitsemisen kohteena oitis, ja onneksi niitä vielä oli. Paketin saapumisessa kesti kolme viikkoa ja se lähetettiin Singaporesta.

cat_nail_sticker_

Miauuuuuu! Ihania hoikkakoikkeleita, ihan kuin meidän siamilaismimmit 🙂 Yhdistin kissatarrat bloggaajakollegalta saamaani Essencen Floral Grunge-lakan Grunge me tender-sävyyn. Ihanan keväinen vaaleanvihreä sävy!

cat_nail_sticker_nails

Onnistuin päälilakkaa laittaessa sohrimaan nimettömän häntää, nyyh. Ei montaa siveltimenvetoa siis, tarkkana saa olla!

Tarrojen hinta on 1,99$ joten halpaa kivaa tämä 🙂 Tässä suora linkki tuotteeseen, tuolta verkkokaupan sivuilta on vähän työläs etsiä tiettyä tuotetta.

cat_nail_sticker

Paketin takana lukevat käyttöohjeet ovat hiukan sekavan oloiset. Pääpointti eli vedellä kastelu käy kyllä selväksi, mutta muistathan sitten talvella käyttää lämmintä vettä ja kuivatella päälilakat hiustenkuivaajalla. Hahaa 😀

Kuvat siis leikataan irti, irroitetaan päälikalvo, kastellaan vedessä ja läntätään kynnelle jolloin kuva siirtyy tosi helposti irti pohjastaan. Haasteeksi muodostui se että lapun pinta on todella liukas, joten se lipsuu helposti väärään kohtaan kynnellä. Oikean käden kynnet sain sihdattua paremmin joten siksi niiden kuvat päätyivät nyt blogiin. Vasemmassa näkyy hiukan harjoittelun makua 🙂

cat_nail_sticker_nails_with_cat

Sain samalla 10% alekoodin jaettavaksi lukijoilleni, jos joku teistä innostui myös halvoista kynsitarroista. Alennuskoodilla KLLH10 saat siis 10% alennuksen BornPrettyStoren tilauksestasi. Tuo kauppa on siitä kiva että erillisiä postikuluja ei tule. Paketin saapumisessa kestää 2-4 viikkoa, minulla meni tasan kolme viikkoa. Sain samasta puljusta testiin myös ydinpommin (ja koko baari-illan) kestävää huulipunaa, siitä juttua myöhemmin.

bornprettystore_discount_coupon

 

6 thoughts on “Kissakreisin vappukynnet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *