Siamese Lipstick 2 vuotta!

Synttärit! Niin se aika vierähtää 🙂 Kaksi vuotta sitten Siamese Lipstick sai alkunsa. Nykyään on niin paljon korkeatasoisia kauneusblogeja, joten tuntuu mahtavalta että Siamese Lipstickiinkin riittää lukijoita! Purkkimafiaan siirtymisen myötä blogiin on löytänyt tiensä moni uusikin kävijä. Haluan synttäreiden kunniaksi kiittää kaikkia vanhoja ja uusia lukijoita arvonnan muodossa.

Kommentit ovat bloggaajalle se ainoa tapa saada tietoa ja palautetta siitä, mitä kirjoituksista on pidetty ja onko pidetty. Kannustaisinkin nyt samalla kaikkia kauneusblogeja lukevia ihmisiä jakamaan aatoksensa lukemiensa postauksien kommenttibokseissa, niissä syntyvä keskustelu on nimittäin usein hyvin antoisaa sekä lukijoille että bloggaajalle 🙂

2veesynttärit

Arvontavoittoon kuuluvat nämä tuotteet:

Rimmel Wake Me Up-ripsiväri * (OVH 12,90€)
Rimmel Wake Me Up Mascara avaa silmät useammalla kuin yhdellä tapaa. Erikoismuotoiltu harja kohottaa ripset silmät avaavaan tuuheuteen. Harjan päässä olevat pienet harjakset yltävät avaamaan jopa pienet, hankalasti tavoitettavat ripset. Harjan keskiosan tiheät, pehmeät harjakset vievät ripsivärimassan uloimpiin ripsiin ja antavat dramaattista tuuheutta ja kohotusta. Vitamiineja ja kurkku-uutetta sisältävä koostumus tuuheuttaa samalla raviten ripsiä.

Osis+ Glamnation Smooth Polish Elixir 75 ml (OVH 19,90€)
Glamination Smooth Polish Elixir ehkäisee hiusten sähköisyyttä ja tekee hiuksista sileät ja antaa upeaa kiiltoa tekemättä hiusta raskaaksi.
Käyttö: Käytä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuiviin hiuksiin saadaksesi lisää sileyttä ja selkeästi kiiltävän pinnan. Erottelee kevyesti.

Beautybay Nail Polish Liberty Avenue (OVH 6,90€)
Liberty Avenue is a gorgeous classic red polish.
Go for a timeless classic nail with this red nail polish from the BeautyBay.com nail colour range. Whether you’re a nail obsessive or not, Liberty Avenue belongs in your collection! A flash of highly pigmented red nail polish is perfect for grabbing attention, wearable for almost every occasion, and suits every skin tone, personality and style.

French Nail Art-kynsitarrat * (OVH ei tiedossa)
Kynteen liimattavat koristetipit ovat helppo tapa tehdä ranskalainen manikyyri.

2veesynttärit1

* tuotteet saatu blogin kautta.

Synttäriarvontaan voit osallistua jättämällä kommentin kommenttikenttään. Kommentin jättämällä saat yhden arvan. Toisen arvan saat, jos seuraat blogia Facebookissa tai Bloglovinissa. Yleensä vinkkaan myös Instagramissa uusista postauksista. Muista täyttää sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Se ei näy muille kuin minulle, mutta saan sillä yhteyden voittajaan. Postitan palkinnon vain Suomeen. Puutteellisesti täytetyt osallistumiset jätetään pois arvonnasta. Osallistua voit viikon ajan, eli 6.5.2015 klo 23.59 saakka.

vappu

Kerro kommentissasi

1) Postaustoive – mistä aiheesta haluaisit lukea postauksen? Voit myös halutessasi kertoa samalla muita terveisiä 🙂

2) Monellako arvalla osallistut – kaksi arpaa saa jos tykkää blogin sivusta Facebookissa tai seuraa blogia Bloglovinissa.

Jos et halua osallistua kommenttikentän kautta, voit myös lähettää sähköpostin osoitteeseen siameselipstick(a)gmail.com ja kertoa samat asiat siellä otsikolla Synttäriarvonta.

Mukavaa vappua kaikille ja onnea arvontaan! 🙂

34 thoughts on “Siamese Lipstick 2 vuotta!

 1. Jätän arvonnan väliin, mutta annan postaustoiveen 🙂 Tee itsellesi mukavuusalueen ulkopuolinen meikki, eli käytä värejä joita et muuten koskaan käytä (mistä syystä tahansa) 🙂 Ja joku käsilaukun ja ruokakassin -sisältö postaukset ovat aina myös mukavaa luettavaa. Ne on kiertänyt haasteena blogeissa, mutta kyllä sen voi toteuttaa ilman haastamistakin 🙂

  Onnea 2-vuotiaalle <3 taaperoiässä jo!

 2. Onnea blogillesi.

  Tee postaus siitä, miten säilytät kosmetikkaa. Jokaisellahan meistä on pieniä varastoja kotona.

  Kautta aikojen olen pitänyt postauksista, joissa on kerrottu loppuneiden tuotteiden käytöstä. Jos tuotteen käyttää loppuun, on aina siitä parempi mielikuva kuin käyttämättömästä tai muutaman kerran kokeillusta tuotteesta.

  Iloista jatkoa tästä eteenpäinkin blogillesi. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla, sillä luen blogiasi googlereaderin kautta.

 3. Onnea ihanalle blogillesi ja monta mukavaa vuotta jatkossakin.

  Kosmetiikkapussukan sisältö ja matkavarustus olisi kiva postaus. Mitä ottaa mukaan. Myös loppuun käytetyt tuotteet on kiva seurata.

  Arvalla mukana, luen blogiasi joko purkkimafian tai oman blogini blogiluettelon kautta.

 4. Osallistun kahdella arvalla, tykkään FB:ssä ja seuraan Bloglovinin kautta. Jonnan idea mukavuusalueen ulkopuolelle menemisestä oli kiva. Komppaan siis Jonnaa 🙂

 5. Onnea blogisynttäreistä, oon siis lukenut tätä jo yli vuoden, aika lentää!

  Musta on aina hauska ihmetellä purkkiharakoiden kosmetiikkamääriä, semmoinen kaikki purkit ja putelit samaan läjään-postaus siis toiveena.

  Saan kaksi arpaa, kun seuraan fb:ssa!

 6. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinin kautta 🙂

  Musta olis kiva lukea mitkä tuotteet on sulla useimmiten käytössä / lempituotteista eri kategorioissa (meikki, ihonhoito, puhdistus jne)

 7. Onnea onnea 🙂

  Minä olen hirveän huono esittämään postaustoiveita. Pidän kovasti loppuneiden tuotteiden esittelyistä sekä tekemistäsi löydöistä kosmetiikan saralta.
  Toiveeni voisikin listaus luottotuotteistasi, sellaisista joihin palaat aina uudelleen, vaikka testailisitkin välillä muita tuotteita.
  Jonnan idea mukavuusalueen ulkopuolisesta meikistä on myös hauska!

  Osallistun kahdella arvalla, luen blogia bloglovinin kautta.

 8. Onnittelut!
  1) Pidän edullisten, mutta hyvien tuotteiden esittelystä, kuten LV kasvoseerumi.
  2) Osallistun KAHDELLA arvolla, tykätty FACEBOOKissa.
  Hauskaa vappua 🙂

 9. Mä en tällä kertaa osallistu, koska mulla on osa tuotteista, mutta onnittelen blogia ja kerron, että toi lopun serpentiinistä villiintynyt kissa oli ihan paras! 😀

 10. 2 arpaa!!
  Toivon meikkijuttujen lisäksi juttuja diy uusio käyttö vinkeistä koska ne ovat olleet huippuja ja olen ottanut joitain käyttöön itsekin ☺
  Onnea 2v blogille!

 11. a) Seuraavan kesän meikkilookit ja uutuustuotteet. Lisäksi vanhoista hyvistä luottotuotteista olisi kiva saada juttua 🙂

  b) Yhdellä arvalla mukana.

  Ja ONNEA blogille!!

 12. Yllä onkin jo tullut paljon itsellekin mieleen tulleita toiveita esim. tuo kosmetiikan ja/tai meikkien säilytys, lempituotteet kategorioittain, oman meikkipussin lempparit (entäs inhokit yleensäkin kosmetiikassa?)…

  Kissat <3

  Haa, minä osallistun kolmella arvalla:
  Tällä kertaa päädyin Bloglovinin kautta, puhelimella surffaan linkistä suoraan ja fb:ssä jos en ole vielä (käyn tarkistamassa) niin kohta seuraan sielläkin!

  Jatkoa odotellessa! 😡

 13. Minäkin haluaisin tietää enemmän kissoistasi 🙂 Jos kauneuspostauksissa halutaan pysyä, niin ehdottomasti haluaisin tietää hiustenhoitorutiineistasi. Hiuksesi ovat melkolailla täydellisen väriset, eli eteenkin väriä ylläpitävistä tuotteista olisi kiva lukea. Osallistun yhdellä arvalla 🙂

 14. Moi, osallistun arvontaan. En tiedä oliko juttuideat osallistumisen edellytys, mutta tässä muutamia aatoksia: olisi kiva lukea juttu erilaisista ihonhoitorutiineista esim. Clarisonic-puhdistusrutiinit vs. ”normaali” kaksoispuhdistus vs. esim. Dr. Hauschkan puhdistusrutiini, johon ei kuulu lainkaan yövoidetta. Sitten olisi joskus kiva nähdä vertailua vastaavanlaisten tuotteiden välillä, esim.Clarisonic vs. joku muu puhdistuslaite (esim. kasvosauna) tai aidot tuotteet vs. jäljitelmät/piraatit, kuten beautyblender vs. piraattimuna (mulla on sellaisia, saat testiin, jos haluat – surkeita ovat!).

 15. Kisujen esittely postaus olisi ihana vaikka semmoisen oletkin varmaan joskus tehnytkin, ja toinen mikä voisi olla kiva niin jonkun kisun tuoksu arvostelu postaus (mallia voi ottaa plusmimmin ykän tekemästä postauksesta 😉 )

  Bloglovinin kautta seuraan! Eli 2 arpaa

 16. Toivoisin postausta siviilityöstäsi. Ja toivottavasti jatkat tyhjentyneiden purkkien ja purnukoiden esittelypostauksia. Ne ovat kosmetiikkablogosfäärin parhaimmistoa, kerrot tuotteista kattavasti, mutta mielenkiintoisesti 🙂

  Osallistun kahdella arvalla, olen FB-tykkääjä.

 17. Postaustoiveena: esittele kosmetiikkatuotteesi. Eli minua kiinnostaa tietää kuinka paljon kosmetiikkaa bloggaajalla on jemmoissa. 🙂 Ja vaikka sitten hieman erittelyä, mikä on jatkuvassa käytössä ja minkä verran odottaa testausta. Seuraan Bloglovinin kautta, eli 2 arpaa.

 18. Kiinnostaisi tietää minkälaista kosmetiikkaa sinulla on, ja miten sitä säilytät. Myös minkälaisessa paikassa meikkailet ja ehkä pientä vilausta kodistasi yleensäkin 🙂
  Ja onnea blogille!
  Kahdella arvalla mukana, seurailen Facebookissa.

 19. En osallistu arvontaan, mutta huikkaan, että ONNEA! Olen seurannut blogiasi alusta asti. 🙂 Niitä kosmetiikkajemmojasi olisi kiva päästä taas kurkkaamaan.

 20. Onnea blogille!
  Postaustoiveena voisi olla kiva lukea siitä miten stailaisit jonkun sinulle läheisen ihmisen. Näitä tällaisia on aina kiva lukea.
  Osallistun yhdellä arvalla.

 21. ”Niitä kosmetiikkajemmojasi olisi kiva päästä taas kurkkaamaan.” Jaan tämän Päivin toiveen ja seuraan Bloglovinissa eli kaksi arpaa. 🙂

 22. Oikein paljon onnea! :))

  Toivoisin postausta ihonhoitosi Top listasta 🙂
  Osallistun yhdellä arvalla

 23. 1) kiinnostaisi postaus c-vitamiinivärjäyksestä jos olet toteuttamassa! Myös Prodigy-hiusväriarvostelusta olisi kiva kuulla.
  2) kahdella arvalla.. 😉

 24. Kissajutut, kotipostaukset ja asukuvat olisivat kaikki mieluisia kosmetiikka-aiheiden rinnalla 🙂
  Seuraan blogiasi bloglovinissa ja instagramiasikin aloin seuraamaan sinne juuri liityttyäni 🙂

 25. Uudet ilmiöt, tuotteet, vinkit, ratkaisut ongelmiin ja niksit kiinnostaa aina. Ja tietenkin kissat! Kauneusblogien suurkuluttajana ”päivän meikki”-postaukset alkaa jo vähän kyllästyttää, ellei niissä ole käytetty jotain uutta väriä, jippoa, näkökulmaa tai tuotetta. Seuraan bloglovinin kautta, elikkäs kaksi arpaa.

 26. Tahtoisin postausta nykyhetken meikkikokoelmastasi. 🙂 myös kaikenlaiset säilytysratkaisu-postaukset on aina kivoja. Mukana yhdellä arvalla.

 27. Kissoja!! LISÄÄ KISSOJA!!! Varsinkin mun suosikkikisusta!!! Siinä mun postaustoiveet 🙂 Ja ehkä jostain aivan paskasta tuotteesta arvostelu 😀
  Ja tykkään susta facessa <3 ja luen bloglovinissa. *pus*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *